Keresés

Részletes keresés

Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.03.02 -13 3 8305

"Én sose mondtam, hogy a férfiakat vagy gyerekeket nem kell védeni a bántalmazástól. De az is látható, hogy a nőket kell."

Nem is mondta senki, hogy nem kell. De nem csak őket kell. Főleg, hogy amint elszakadunk a csbe témakörétől és az összképet nézzük, a bűncselekmények fő áldozatai már a statisztikákban is a férfiak. De hát ők nem érdekelnek senkit ebben a nagy nőelnyomó patriarchátusban...

És főként nem kellene azt a hamis narratívát építgetni, hogy a nők a fő áldozatok. Látod, jájjemke már ott tart, hogy minden harmadik nő, ez régebben még csak minden ötödik volt, és beleszámított az is, ha ötéves korában egyszer a seggére vert az anyja... Persze, a bántalmazás fogalmának korlátlan kiterjesztése is csak kavarja a dolgokat - lassan már az is bántalmazás, ha kinevetünk valami butaságot.

Előzmény: Kalapos Klementina (8287)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.03.02 -13 2 8304

Nem érted, mi? :-/

Előzmény: á-m-2 (8292)
alaptalan Creative Commons License 2020.03.02 -4 2 8303

kissé NAGYON tájékozatlan vagy!

A pesszáriumot már cca 150 éve ismerik, óvgumi is többféle volt kapható!

Előzmény: püfffneki (8294)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.03.02 -5 1 8302
Előzmény: püfffneki (8297)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.03.02 -7 3 8301

Nálad teljesen elmentek otthonról...

Előzmény: püfffneki (8295)
Kalapos Klementina Creative Commons License 2020.03.02 0 5 8300

Ezzel mit akarsz mondani tulajdonképpen? Hogy amíg egy gyerek is meghal, addig ne foglalkozzunk a nőket ért bántalmazásokkal?

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (8289)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.03.02 -6 2 8299

Anyámborogass, jön megint a libidótagadás és dorong is? :-D

Előzmény: püfffneki (8294)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.03.02 -5 3 8298

Vannak ilyenek!

Szombathely, Tiszalök.

Padlófűtés, intimszoba, fitnessterem, stb. stb.

Tényleg luxust kell biztosítanunk a bűnözők számára...????  Te ezt normálisnak tartod?

Előzmény: püfffneki (8297)
püfffneki Creative Commons License 2020.03.02 -1 4 8297

Elfogadható börtönöket kell építeni, és nem lesz ok kártalanításra.

Előzmény: robopassmeet (8293)
püfffneki Creative Commons License 2020.03.02 -1 4 8296

Szüléskor is az anyát mentik, ha baj van. 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (8289)
püfffneki Creative Commons License 2020.03.02 -1 5 8295

A rejtett vagy direkt fenyegetésen túl, ha az apa megtiltja hogy még egy gyerek legyen, vagyis a nő a bűnös ha besikerül.

Vagy az anya van besokallva, hogy még egyet nem bír nevelni.

Előzmény: Kalapos Klementina (8285)
püfffneki Creative Commons License 2020.03.02 -1 5 8294

Nem volt tabletta, óvszer.

Vagy szült a nő, vagy elvetette. (elcsinálta)

TV sem volt. Esti program az asszony gyömöszkélése. Hosszú sötét lelek. 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (8279)
robopassmeet Creative Commons License 2020.03.02 -1 0 8293

Még mindig értelmesebb, mint a kisebbségiek v a börtöntöltelékek kárpótlására kidobni:-)

Előzmény: á-m-2 (8291)
á-m-2 Creative Commons License 2020.03.02 -2 6 8292

A 18-28 korosztály hogy a fenébe reprezenetálná az összes embert? És Magyarország hogy jön ide? És hol a link a forráshoz? Vagy te photoshopoltad?

Én alátámasztottam linkkel, hogy a nők egyharmadát érte már erőszak, te meg megint csak ideblöfföltél egy nagyot a férfiakról. 

Előzmény: Abszolút Igazság (8281)
á-m-2 Creative Commons License 2020.03.02 0 5 8291

Azt hittem, legalább a fideszesek hisznek a konzultációkban. Szóval szerinted is pénzkidobás baromságra?

Előzmény: robopassmeet (8207)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.03.02 -1 0 8290

aha

Előzmény: Kalapos Klementina (8288)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.03.02 -1 0 8289

a gyerekeknek kellene lenni az elsodleges prioritasnak...

Előzmény: Kalapos Klementina (8287)
Kalapos Klementina Creative Commons License 2020.03.02 0 4 8288

Az, hogy titkolja a terhességet valaki, nem feltétlenül azt jelenti, hogy azt tervezi, hogy meg akarja ölni a gyereket.

Azt is jelentheti, hogy nem meri elmondani.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (8286)
Kalapos Klementina Creative Commons License 2020.03.02 0 4 8287

"Nem, ők azért ajvékolnak, mert a nőket mindenki alapból védeni akarja"

Hát azért nem mindenki. :)

"Ez a fentiekből következik, hiszen a gyerekeket elsősorban a nők bántalmazzák és ölik meg"

Nem hinném, hogy ez az ok. Inkább annyi, hogy a gyerekeknek még annyi érdekvédő képességük sincs, mint a nőknek.

De ez tényleg nem válasz a nők elleni bántalmazások visszaszorításának céljára. Nem lehet azt mondani, hogy haljon csak meg nyugodtan kéthetente egy nő, úgyis több gyerek esik áldozatul.

Ez inkább csak terelés és narratíva.

Én sose mondtam, hogy a férfiakat vagy gyerekeket nem kell védeni a bántalmazástól. De az is látható, hogy a nőket kell.

Előzmény: Abszolút Igazság (8282)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.03.02 -2 2 8286

az altalaban mar honapokkal elore eltervezett cselekmeny (eleve titkolja a terhesseget)

eppen ezert a legsulyosabb szankciokat alkalmaznak ra, ha ferfi tenne ilyet. a nok konnyeden megusszak (termeszetesen.)

Előzmény: Kalapos Klementina (8285)
Kalapos Klementina Creative Commons License 2020.03.02 0 3 8285

Nem tudom.

Más esetekben gondolom mehet az egymásra mutogatás (ő kezdte, stb), egy újszülöttgyilkosságnál ilyen nincs. Nincs semmi olyan, amit az anya sérelmezhet egy újszülöttel szemben, tehát mindenképpen utána kell menni az oknak, hogy mégis, mi történt.

Teljesen más eset, mint az "addig zsémbelt, míg csak behúztam neki egyet, hogy maradjon már csendben". Nem indulat-bűncselekmény.

Előzmény: Csam úr (8276)
Kalapos Klementina Creative Commons License 2020.03.02 -1 2 8284

Bocsi, összekevertem, te hoztad a képet. :)

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.03.02 -4 1 8283

de a férfiak ellenit nem is vizsgálják, az senkit nem is érdekel.

vicces, hogy ezt egy csbe-n beluli eroszakkal foglalkozo tanulmanyban egy holgy kb. igy szo szerint le is irta. ugy latszik nem mindegyik ajemke, vannak szakemberek is a temaban...

Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.03.02 -13 2 8282

"Hát de a kép is, amit alaptalan hozott, lekicsinyli a nem fizikai sérüléssel járó bántást."

Mi? Alaptalan a bérkülönbség mítoszával kapcsolatban hozott képet.

"A többihez annyi megjegyzésem lenne, hogy azért a nők is sok mindent eltűrnek inkább csendben"

Persze, az a látencia. Csak a férfiaknál ez még sokkal nagyobb. Látod, Jájjemke hozott statisztikát a nők elleni erőszakról, de a férfiak ellenit nem is vizsgálják, az senkit nem is érdekel.

"Az újszülött gyilkosságoknál érdemesebb lenne jobban utánamenni az okonak, körülményeknek, szerintem."

És a feleségveréseknél is, ugye?

"A nőszervezetek meg szerintem azért ajvékolnak, mert a nők elleni bántalmazás látványosan súlyosabb, mint a férfiak elleni."

Nem, ők azért ajvékolnak, mert a nőket mindenki alapból védeni akarja, ezért ha a nőket érő erőszak ellen küzdenek (legalább is a jelszavak szintjén), akkor támogatókat szerezhetnek maguknak és elérhetnek néhány újabb férfiellenes intézkedést, ld. IE bevezetéséért folyó hiszti. Ha az igazi céljaikat hangoztatnák, mindenki undorral fordulna el tőlük.

"A gyerekekkel meg valahogy senki nem törődik, ami persze baj."

Ez a fentiekből következik, hiszen a gyerekeket elsősorban a nők bántalmazzák és ölik meg, tehát ennek nem csapnak akkora hírverést.

Előzmény: Kalapos Klementina (8273)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.03.02 -14 2 8281

"Ezt a húsz éves, hiányos, kiragadott ábrát"

Miért is hiányos és kiragadott ez? Ott van rajta minden infó, olvass utána, ha részletesebben érdekel.

"a nők kicsit többször agresszívek, mint a férfiak"

Nem kicsit, kétszer.

"Ezzel szemben a valóság, hogy a világban nők egyharmada elszenvedett már fizikai bántalmazást."

Ja, a férfiaknak meg a fele, és?

Előzmény: á-m-2 (8277)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.03.02 -5 1 8280

ez aztan erdemi ellenvetes volt :P

Előzmény: á-m-2 (8278)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.03.02 -7 2 8279

És a bántalmazott nők kerülnek nemkívánatos terhességbe, aztán utána lehet őket okolni az abortuszért.

te jo isten mi volt magyaroszagon a 60-as evekben amikor 200000 abortusz volt evente, a kocsog kommenyistak napi 600 not eroszakoltak meg...

Előzmény: á-m-2 (8277)
á-m-2 Creative Commons License 2020.03.02 -1 3 8278

Mész az x-re.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (8260)
á-m-2 Creative Commons License 2020.03.02 -2 7 8277

Ezt a húsz éves, hiányos, kiragadott ábrát már sokszor idehoztad, de ez csak egy kis szelete a népességnek, a 18-28 éveseké az USA-ban. És nem is ismerjük a forrást, hátteret, csak annyit tudunk meg belőle, hogy ebben a korosztályban az USA-ban a nők kicsit többször agresszívek, mint a férfiak. De hogy ez milyen mértékű, azt nem tudjuk - valószínűleg egy enyhe legyintést is ideszámolnak. A férfiak viszont sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni, és idősebb korban, gyerekekkel már sokkal több az általuk elkövetett erőszak. Magyarországról meg semmit nem mond ez az ábra. 

Ezzel szemben a valóság, hogy a világban nők egyharmada elszenvedett már fizikai bántalmazást. A nők ellen elkövetett gyilkosságok 38%-ért a partnerük felelős. https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/violence-against-women

És a bántalmazott nők kerülnek nemkívánatos terhességbe, aztán utána lehet őket okolni az abortuszért.

Előzmény: Abszolút Igazság (8271)
Csam úr Creative Commons License 2020.03.02 -4 1 8276

"Az újszülött gyilkosságoknál érdemesebb lenne jobban utánamenni az okonak, körülményeknek, szerintem."

Más esetekben meg nem???

Előzmény: Kalapos Klementina (8273)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!