Egy kicsit szélesebbkörű értelmezésben bele illenék a képbe. Gondolatmenet: a Zoltán név a török szultánból ered, szultán főnök a törököknél, atamán főnök a kozákoknál...
Aki nagyon aggódik a 2012-es kipurcanása miatt annak itt van egy életkor jósló program a neten. Nekem 2032 juliusra jósolta a végemet, de az ismerőseimnek is mind jóval 2012 utánra. Szóval a maják tévedtek. Nibirut meg üdvözlöm. Ajánlom a linket Klaudiának.
Gondolkodóba estem be elvi szempontból, hogy nem-e lehetne-e kicsit alkudni a póluscsere szempontjából. Mondjuk én inkább a Szaturnusszal cserélnék pólust, és akkor ha oda fellövődünk, leülünk a gyűrűjére, lógatjuk a lábunkat, és integetünk Baranyai bácsinak. Szóval ezt valahogy elképzeltem a fantáziámmal.
De a naplóban a nap és a föld mágneses pólusainak cseréjéről volt szó. Nem a föl mágneses pólus váltásáról. A maják szerint egyébként 2012 dec. 22.-én lesz a nagy nap. De mondjuk lehet, hogy 2 napot tévedtek amikor kiszámolták, mert akkoriban még rosszabbul számolhattak az emberek. És ez a Nibiru ilyen hülye pályán mozog a nap körül, hogy több bolygóval is összejön és ráadásul még holdja is van/volt ?? Ez érdekes !
No csak, milyen tájékozott a tisztelt G. Szakács Bélából !!! Pedig új rajongolónak tűnik. Gratulálok !!! Ez a hó hordás a fürdőkádba, ez eszembe se jutott, pedig ez egy jelentős momentum erkély és emelet tekintetében valóban. Költözködésről, tudomásom szerint, nem volt szó a naplóban, tehát az nem valószínű. Talán csak amolyan fél erkélye van a Mesternek és szeretne nagyobbat.
A Nibiru az Oroszlán csillagképben található, a Mars, a Merkur és a Jupiter csillagképtől jobbra. Már a sumérok is ismerték, pecsétlenyomataikban ábrázolások találhatóak a Nibiru pályájának nagyságáról. A Nimrud tábla, az a kőfaragvány, amit Törökországban fedeztek fel, is bizonyítja, hogy az ókori népek fejlett csillagászati ismeretekkel rendelkeztek, ugyanis a Nimrud táblán megörökítették a Nibiru legutóbbi áthaladását, ami a Vízözönt okozta. A Nibiru, amikor belép a Naprendszerbe, először a Merkúrral találkozik, ekkor együtt állnak és a Föld tengelyével 30 fokos szöget zárnak. A második találkozása a Jupiter pályájával történik, hasonlóan, a harmadik pedig a Nap közelében. Egykoron, a kutatók szerint itt ütközhetett a Nibiru, vagy egyik holdja a Földdel. A Nimrud táblán szemléltették a négy bolygó konstellációját, ami periodikusan megismétlődik. Ez az együttállás és a Nibiru áthaladása a számítások szerint 2012-ben fog bekövetkeztetni.
A tudósok szerint megtörténhet, hogy emiatt bekövetkezik a Föld pólusváltása. Ezt Einstein is megerősítette. A feltételezett dátum 2012. december 24.
Na most hirtelen azt akartam írni, hogy Baranyai bácsinak se terasza, se erkélye nincsenis, mivelhogy Bélának sincs, hiszen június elején még erkélyes lakást szeretett volna vásárolni. De aztán rájöttem, hogy Baranyai bácsi, akár csatolhatott is magához egy erkélyt, hiszen gyakorol Nagymagyarországra, és ahhoz sok visszacsatolandó terület van, ő már egy egész erkélyre simán képes lehet megcsinálni a folyamatot.
Viszont a megvilágosodás után egyből meg- (ja nem) összezavarodtam. Béla 2003 óta másik lakásba költözött? Merthogy akkor még volt erkélye, januárban onnan hordta be a havat a fürdőkádba. Hoppá! Megvan. Valószínűleg Baranyai bácsi Béla erkélyét csatolta magához, így már minden oké.