Szervusz! Hát igen, az a lényeg hogy ne várjuk meg amikor már csak tréleren lehet szervízbe vinni az autót! Egyébként én tavaly cseréltem csapágyakat, nem volt egy nagy összeg.
Egy kicsit lemaradtam a fórum olvasásával, most láttam, hogy majdnem összejött egy újabb tali. Amúgy nekem sem lenne jó a mostani vasárnap, de egyszer csak összejön egy sok résztvevős találkozó.
Koszi az elismero sorokat. Vasarnap a bordoval jottem volna, de ha tenyleg csak harman vagyunk, akkor hagyjuk inkabb, ugyis mocsok idot mond a meteorologia.
szerintem akkor legyen az hogy amikor hazamesz, osszekeszited a kis pakkot, amid van, aztan szolsz, es talalakozunk. nincs ertelme 2x futkorasznom. meg amugy is. megis csak jobb ha igy csinaljuk. meg aztan az a jo az ilyen w115 alkatreszekben, hogy nem surgos. pl a bal elso csapagyam az cseres. de a szervizes mondta, hogy nyugodtan jarhatok meg vele par ezer km-t. o azert kozben megrendeli az ujat azt jolvan...
a lenyeg hogy nem szabad elhanyagolni a vasat. es akkor egy orokkevalosagig kitart.
Szervusz! Vasárnap apámmal el tudom hozatni a léceket, meg a keretet, (azért nem lécet, mert egymás mellett van a kettő, és faternak, bár műegyetemet végzett, elmagyarázni telefonon melyik a balos, meg a jobbos, azalatt magától is idemásznának az alkatrészek) de a búrát azt nem, mert elfelejtettem megkeresni a dzsumbujban. Viszont csak délután kettőre jönnek, de ha nem sürgős, a jövő héten összekészítem az egészet, és ha megvan a búra is, felhívlak! A búráról nem tudom milyen szériás, és sajnos azt sem hogy megvan e még.
Most csoroghat a nyálam .Vagy megcsinálom ilyenre ,vagy gyorsan talpraállítom az off autómat. Tudom ,hogy hülyén hangzik ,de kezd kormányváltó-elvonási tünetem lenni ,azért írok ennyi hülyeséget.
Hát nemcsak a kormányváltó miatt gondolkodom rajta.
Amit nézek, annak a kasztnija nagyjából egybe van, de pl elég sok díszléc hiányzik róla. A belseje teljes felújítás, szakadt kárpitok, hiányzó szőnyegezés. A színe fekete :-((.
Ja és a két fő indok: 1) az ára így 600 e.... 2) építkezünk és a feleségem azt mondta, ha befejeztük felőle bármilyen autó lehet, de ne hozzak ide egy negyedik autót már a családi futkosós, a bogár meg 123 merci mellé...
Ez egy benzines 200? Megkérdezhetem hogy kb. mennyibe fáj egy motorfelújítás? Az enyém 1976-os, és jövőre, legkésőbb két év múlva tervezek egy generált. A legkritikusabb része a hengerfej, csörögnek a szelepek, és szimeringes kissé... Plusz itt-ott csöpög belőle az olaj.
Csatlakozom azok táborához, akik aszongyák, hogy nem sok az 1,2 ezért a gépért.
Nem semmi. Fájdítjátok itt a szívem a szebbnél szebb gépekkel.
Én is sokat gondolkodtam a dízel-benzines kérdésen, de egy ilyen állapotú gépnél nem érdekel(ne): jól összevesznék az asszonnyal és hazaállítanék a géppel!:)))
Ez egy gtatulálós nap.
Én még ilyen egyben lévőt (persze képről) még nem láttam, meg hát 75-ös. Jó évjárat, én is az vagyok.