Szokásos....van aki elköltözött,másokat ugye kitiltottak:)), a többiek meg szépen felnőttek...vagyis jött a család,gyerekek...
pár évig még a bajnoki cím után is ment a gárda, de a győzelem hatására felhígult a mag, egyre többen lettünk...a régiek meg egyre kevesebben.... néhány bunyó volt is berkeken belül meccsek alatt a régi és az új emberkék között....
mi pedig szépen lassan szolidabbak lettünk, úgy éreztük nem nekünk kell már ezt vinni tovább, itt vannak a fiatalabbak, csinálják csak a balhékat....csinálták is, sorozatban:))))
utánpótlás tehát volt...nekünk meg meg volt a nagy sikerélmény, sosem felejtem el a zegi meccset, meg az utat hazafelé, életem egyik legszebb napja volt:)
szal csak beleszürkültünk...nem mintha most is nem ott visítanék, de a balhék nekem már nem hiányoznak, arra valók az ifjak:)
de most is kint vannak a régiek a csarnokban, elszórva mindenfelé (Dakota,Kopasz,Istenke,Tancsi,Oláh Imi,Lázi,NF,D.Robi,Vörös,Kövér)
Csak egy pár ugrott be, elnézést a többiektől,akiket kifelejtettem...:)
Ha te szolnoki vagy, akkor sajnállak, hogy ennyire elszakadtál Szolnoktól...maradj is Pesten a MAFC meccsein tanulni a szurkolói kultúrát....ott lehet:))
Ha meg nem szolnoki vagy, akkor meg csak szánni tudlak, kénytelen vagy itt ilyen savanyú a szőlős produkcióval provokálni...
A magam részéről -budapesti szolnokiként- elhatárolódom tőled... Sztem nincs baj az anyázással. Az más kérdés, hogy az első 10 sorban álló tizenévesek, néha hülyén viselkednek, a mögöttük lévő 10 sor öregjei nem is látszódnak a csarnok egyes pontjairól... Sztem akusztikailag sem jön ki jól, hogy a "védett" vagy inkább "fedett" részen állók a leghangosabbak. A megoldás a csarnokátépítés, vagy a B közép helyének a megváltoztatása lenne, de mindkettő kivitelezhetetlen, ezért bízzunk abban, hogy az tinisor is felnő egyszer, és nem csak anyázza, hanem agyon is verik Szabó 4-et...:))
Ha parasztok vagyunk, akkor azok vagyunk. Gyere és csináld máshogy. Én nem szégyellek semmit, sajnálom, ha te úgy érzed, hogy bujdokolnod kell a származásod miatt. Ez a szolnoki atmoszféra, tudod, amelyikről már eszébe jutott néhányaknak a Terror Háza. Néha kicsit haloványabb ugyan, de akkor is maradjon inkább ilyen, minthogy gázdudakoncertet adjunk fapapucskísérettel (énekel az asszonykórus).
Én egy Budapestre "szakadt" szolnoki vagyok, aki ritkán jut ki meccsre Szolnokon (hívhattok divatszurkolónak is, bár az évi 3-4 meccses átlagot 1989 óta tartom). Néhány észrevétel:
Kelley nem tud passzolni. OK hogy sokat dob, de azt bármelyik néger megteszi Mo.-n.
Cica védekezésben jó, de támadásban halovány.
Kurasov kevés. Harazinra kell vagy 15 kg, majd idővel.
Ami miatt írtam, az a B-közép. A mi oldalunkon (szemben velük) gyakran szégyenkezünk, miért kell az egész ország előtt égni bunkóságok miatt? 14-15 éves gyerekek szájából idétlen az anyázás. Gondolom, van köztetek pár ember a B-középből vagy olvassák, miért nem lehet két fokkal kulturáltabban szurkolni? Miért egyöntetű az a vélemény, hogy az Olaj-szurkolók parasztok? Miért kell szégyellni magam mások miatt?
Egy klasszikus példa:
(Kaposvár ellen?) Szabó IV vezet, mocsokul, erre jön a rigmus, 1-2-3-4, qrva anyád Szabó IV. Miért nem lehetett a Hol van Kréta, Szabó IV? Kulturáltabb és neki is jobban fájt volna...
Az ellenfél szurkolóin is nemesebb bosszú a túlkiabálás, gúnyos taps, egyebek.
Lehet, hogy felesleges sopánkodás az írásom, de szerintem az Olaj-szurkolóknak kell ezen a kérdésen javítani egymás között.
U.i. Valaki írja meg, plíz, hogy hol és mikor lesz a MAFC meccs, budapesti szolnokiaknak szerintem kötelező a jelenlét (remélhetőleg).
A vendégszektor balra van a palánk alatt, ahova minimum 200 ember befér, és ha ott lesznek a szolnoki szurkolók, sztem a debrecenikenek eszük ágában sem lesz odaülni, vagy ha mégis, időben el fogják onnan tessékelni őket a saját érdekükben. Én kb 2 éve voltam 1 debreceni meccsen szolnokiként, még kinnt megkérdeztük, hogy hol a vendégszektor, de a "Művelt" cívis városi vendéglátok csak nagy szemmekkel néztek ránk, és azt mondták, ott lesz, ahova ülünk... akkoriban nem nagyon ment a csapatnak, így elvétve lehetett 1-1 szép szolnoki megmozdulásnál tapsot hallani, de azért minket vagy 4-5 rendőr állt körbe, nehogy rendet bontsuk... ( jelen esetben 2 lányról van szó... )
HAJRÁ OLAJ!!!! menjünk minél többen szombaton, és verjük meg a Debrecent!!!!
Sziasztok! Keresnék olyan embereket, akik rendelkeznek tv-kártyával és hajlandóak lennének venni csapatuk mérkőzését, majd azt megosztani interneten. Ha akad itt ilyen, kérem írjon (hitmp@freemail.hu )!
Na jóvannmá', aszondod jövő hét kedd én meg már agyaltam, hogy nem is játszunk, meg hogy ki a búbánatot hívnak Szaniszlónak. MIkor közölted, hogy nagyon fáradt lehetek, rögtön leesett. Arról nem is beszélve kiscsíra, hogy nekem van olyan ismerősöm, akit fel kellett nemrég világosítani a pontos időpontról, mert óriási tévedésekben élt. Viszlát Joci! :)