Keresés

Részletes keresés

KLiNg0n Creative Commons License 2001.12.03 0 0 901
he he. az nagyon jo. ketszer is elhangzik. de egyszer agatakamera.

kling

Előzmény: Flora (899)
egg Creative Commons License 2001.12.03 0 0 900
kedves fanok!
ha jól emléxem említette vmelyőtök, hogy 6 db Mo-on még nem vetített részt láthatunk hamarosan. erről vmi közelebbit olvashatnék..??
Flora Creative Commons License 2001.12.03 0 0 899
Igen, a 10. rész tartalma véletlenül elcsúszott és a 6.-at ismétli. Valójában jótékonysági aukció lesz Showcross-éknál a 10.-ben.
"Kamera, Agatha!" :-) :-)
(két bájmosoly)
Előzmény: Wégé (895)
Berbi Creative Commons License 2001.12.03 0 0 898
Klunej!

Irtam volna, de visszajött a levél ezzel az üzenettel:

Returned mail: Too many hops 26 (25 max): from via hu-go.csucs.net, to

Valami ötlet?

Attisch

Előzmény: Berbi (896)
Foti Creative Commons License 2001.12.03 0 0 897
A 2. rész teljes szövege a Foti Mylordos honlapon !

Csináltam egy színes változatot !
Várom a véleményeket, hogy ez jobb-e vagy a szimpla vastagbetűs ?

Berbi Creative Commons License 2001.12.03 0 0 896
Klunej!

Nekem megvan mind a 12 videokazin!
Irj, megbeszélhetjük...

Attisch (Berbi)
Attisch@yahoo.com

Előzmény: Foti (891)
Wégé Creative Commons License 2001.12.03 0 0 895
Érdekes, hogy a hatodik és a tizedik rész teljesen egyforma.
Előzmény: Tróger (893)
Görcs Creative Commons License 2001.12.02 0 0 894
Sikerült elcsípni pár képet, jövő hétvégére felteszem.
Görcs
Tróger Creative Commons License 2001.12.02 0 0 893
Csak úgy:

Csengetett, Mylord? 26/1. (You Rang M'Lord?, 1990)
Angol tévéfilmsorozat
Forgatókönyvíró: David Croft, Jimmy Perry; Zene: Jimmy Perry és Roy Moore; Operratőr: John Vincent; Rendezte: David Croft
Szereplők: Paul Shane, Sue Pollard, Jeffrey Holland, Donald Hewlett, Michael Knowles, Brenda Cowling, Susie Brann
Színhely: Anglia, időpont: a "tomboló" húszas évek. Szereplők: egy különcökből álló arisztokrata család tagjai és nem kevésbé különcökből verbuválódott személyzetük. Az "emeletiek", és az "alagsoriak" . A fentiek azok, akik csengetnek, a lentiek azok akiknek csengetnek .Társadalmi különbségeik ellenére életük szorosan - néha túlságosan is szorosan - összefonódik. Olyannyira, hogy néha nem is lehet megállapítani a háziúr, vagy az inas irányítja a házat. Olykor bizony nagyon hasonlóan fest az élet fent és lent.... (50')

Csengetett, Mylord? (You Rang M'Lord?, 1990)
26/2.: Firkáló fantom
Angol tévéfilmsorozat
Forgatókönyvíró: David Croft, Jimmy Perry; Zene: Jimmy Perry és Roy Moore;
Operatőr: John Vincent; Rendezte: David Croft
Szereplők: Paul Shane, Sue Pollard, Jeffrey Holland, Donald Hewlett, Michael Knowles, Brenda Cowling, Susie Brann
Az előző részben megismerkedhettünk a Meldrum-ház ősi és jövőbeni lakóival és némelyük közös élményeivel, melyeket az I. világháború lövészárkaiban szereztek. Alf, a talpraesett, életrevaló katona , szabályokat szigorúan tisztelő bajtársa, James és a tiszteletre méltó Teddy fiatalúr sorsa egy életre összefonódik. A háborút követően Alf a Meldrum-ház főkomornyikja lesz. (49' 42")

Csengetett Mylord? (You Rang M'Lord?, 1990)
20/3.: Az adomány
Angol tévéfilmsorozat
Az előző részben Alf és Ivy megismerkedtek az "emeletiek" életének szokásaival, titkaival. Egy nagy vacsorát követően az egyik vendéghölgy a ház urával tölti az éjszakát. Ezt Alf és a személyzet kétségbeesetten igyekszik leplezni az odalátogató püspök előtt... (49' 22")

26/4.: Szerelem és pénz
Angol tévéfilmsorozat
Forgatókönyvíró: David Croft és Jimmy Perry; Rendezte: David Croft
Szereplők: Paul Shane , Sue Pollard, Jeffrey Holland
Lady Lavender adakozó kedvében Alf nevére íratja néhány nagyértékű részvényét, és ezzel beláthatatlan folyamatot indít el, melynek hatása egyaránt érezhető a konyhában és a szalonban... (49' 37")

26/5.: A részvények
Angol tévéfilmsorozat
Forgatókönyvíró: David Croft, Jimmy Perry; Zene: Jimmy Perry és Roy Moore; Operratőr: John Vincent; Rendezte: David Croft
Lady Lavender rapszodikus adományozási hóbortja miatt tovább nő a kalamajka, és Alf hiába próbálja menteni a menthetőt. A személyzet közös akciót tervez Teddy "alvajáró" szokásainak meghiúsítására, miközben James félreérti Miss Poppy erősen kétértelmű közeledését. Cissy születésnapi partija botrányba fullad. (49' 52")

26/ 6.: Koldulás, kölcsön vagy lopás
Angol tévéfilmsorozat
"Hála" Ivy fecsegésének Lady Agatha és férje között elmérgesedik a viszony Lord Meldrum legnagyobb rémületére. Alf kétségbeesett akcióba kezd Lady Lavender részvényeinek visszaszerzésére. Ivy szerelmet vall Jamesnek. (49' 59")

26/7.: Munka vagy szerelem
Angol tévéfilmsorozat
George megelégeli Teddy cseléd-kalandjait, és úgy dönt, hogy a férfi vagy elveszi Madge Cartwright-ot, vagy elhelyezkedik a család egyik gumiüzemében. Lady Lavender ágy alatt őrzött vagyonát az egész család szeretné valahogy megkaparintani. Némi habozás után Teddy a munkát választja, első munkanapján a személyzet és a család együttérzése kíséri. (49' 07")

26/8.: Zavar a gyárban
Angol tévéfilmsorozat
Teddyvel komoly bajok vannak az üzemben, míg otthon Lord Meldrum megpróbálja rávenni Alfot, szerezze meg számára Lady Lavender pénzét. Lady Agatha férje bosszút esküszik a lord ellen. A Teddy "közreműködésének" köszönhető sztrájkot végül Alf szereli le, szokásos leleményességével. (49' 31")

26/9.: Pénz beszél
Angol tévéfilmsorozat
Miss Poppy egyre erősebben flörtöl James-szal, Ivy nagy bánatára , míg Mrs. Lipton Alfot szeretné nyilatkozatra bírni. A Lord viszont azt szeretné, ha Teddy végre feleségül venné Madge-t. Lady Lavender a szó szoros értelmében az ablakon szórja ki a tízezer fontot. A pénz visszaszerzésére nagyszabású akció indul, ám Alf ezúttal is külön utakon jár. (48' 44")

26/ 10.: A Meldrum-vázák
Angol tévéfilmsorozat
"Hála" Ivy fecsegésének, Lord Meldrum legnagyobb rémületére Lady Agatha és férje között elmérgesedik a viszony. Alf kétségbeesett akcióba kezd Lady Lavender részvényeinek visszaszerzésére. Ivy szerelmet vall Jamesnak. (49' 30")

26/11.: A háborús sérült
Angol tévéfilmsorozat
Lord Meldrum változatlan hevességgel csapja a szelet Lady Agatha-nak, Sir Ralph legnagyobb bánatára. Stokes azonban most is tudja, mi a kötelessége: megnyugtatja Sir Ralph-ot, hogy a kapcsolat nem "borulhat virágba", mivel Lord Meldrum végzetes sérülést szenvedett a háború idején az ellenséges tüzérség lövedéke által. A hajdani sebesülés tehetetlenségre kárhoztatja bizonyos helyzetekben... (50' 06")

26/12.: Idegen az éjszakában
Angol tévéfilmsorozat
A küszöbönálló esküvőt megelőzően Teddyt rémálmok gyötrik. Jobb híján világmegváltó üzleti találmányokon töri a fejét. Mrs. Lipton orrol Alfra, míg James kérlelhetetlen
fennsőbbségtudata is megrendül, amikor váratlanul beállít a házba az apja. (49' 57")

Foti Creative Commons License 2001.12.01 0 0 892
Szaktársak ! REKLÁM !

Ha lúd, legyen kövér !

A VHS és CD-s adathordozós kereslet-kínálat egymásratalálás érdekében létrehoztam egy fórumot, ami elérhető ITT !, illetve elérhető a szövegkönyves honlapról is.

ps: Én olyan ügyes vagyok !

:)

Foti Creative Commons License 2001.12.01 0 0 891
Postabontás:
Hoi!

index-en lattam, hogy milyen lelkes vagy mylord-ugyben. Gondolom videora is veszed a reszeit. Esetleg a Waczak Szallo-val nem teszed ugyanezt? (Ugy ertem a videora vevest)
Mert ha igen, nekem kene belole ket resz, mert az egyiket a sajat, a masikat meg a kabeltv-szolgaltato hibajabol sajna' nem tudtam felvenni. Segits ha tudsz legyszives.

Thx:
Klunej klunej@elvtars.hu

Nekem nincs sajna sok Waczakom. Tud vki seggíteni ?
Foti Creative Commons License 2001.12.01 0 0 890
Hírlevél !

8. rész - Zavar a gyárban a teljes szöveg elérhető immár.

Előzmény: Foti (855)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.30 0 0 889
mél ment.

Előzmény: boles (887)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.30 0 0 888
.. :)

Maradjunk a mélnél..

Előzmény: boles (887)
boles Creative Commons License 2001.11.30 0 0 887
off
Az mi?
on
Előzmény: Törölt nick (886)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.30 0 0 886
éppen mirc-en vagyok. ha jó neked, ugorj oda.
#mylord
Előzmény: boles (885)
boles Creative Commons License 2001.11.30 0 0 885
Nem tudom, nincs összehasonlítási alapom... Szerintem ugyanazt adják le újra :)))

Ebből a most futó sorozatból még egyet sem láttam, - itt jön a reklám: AZ A DRÁGA JÚPÍSZÍ JÚLIUSRA ÍGÉRTE A KÁBELTÉVÉT, HOGY A JÓ BÜDÖS... Na szóval emlékezetből írogatok a topicba is.

Amúgy szívesen kölcsönadom, bár az említett céltól akár el is tekinthetnénk.:) Egyeztessünk mélben.
b

Előzmény: Törölt nick (884)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.30 0 0 884
Van olyan jó mint a dunás?
Akkor, ha Bp-i vagy, kölcsönkérném pár órára..

Letörölni :))))
Ha kellenek az eddig elkészült divx-es cd-k, felirjuk..

Előzmény: boles (883)
boles Creative Commons License 2001.11.30 0 0 883
Csak a SzívTv-s van meg. Ha az is jó akkor igen. :)
Előzmény: Törölt nick (882)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.30 0 0 882
Nincs meg valakinek az első rész?
Nekiálltunk felvenni és bedigizni az összeset, eddig 7 van meg, de az első hiányzik.
sirk Creative Commons License 2001.11.30 0 0 881
Hugyjetek csak el, tenyleg vegig ott volt a sodrofa.
Akkor is nagyon jol laccott, amikor bent alltak az irodaban, es fuztek Teddi fejet
Előzmény: larzen (872)
angyalhentes Creative Commons License 2001.11.30 0 0 880
De most mar tudom, hogy ha nyaron akarok ilyet enni, nem keszitek magamnak, hanem kunyeralok Florimeltol :))
Előzmény: angyalhentes (878)
boles Creative Commons License 2001.11.30 0 0 879
Nem is tudom mikor ettem utoljára egy jó kis kaporszószt...
Előzmény: angyalhentes (878)
angyalhentes Creative Commons License 2001.11.30 0 0 878
Jaja, finom dolog a kaporszosz. Rantott sajthoz igen jo tud lenni. Vagy toltott padlizsan/cukkini melle.
Előzmény: Flora (874)
Foti Creative Commons License 2001.11.30 0 0 877
Nekem meg azt mondja a tripod:
This file is hosted by Tripod, a Lycos®Network Site, and is not available for download. Please check out Tripod's Help system for more information about Remote Loading and our Remote Loading policy.

Tycho Brache Creative Commons License 2001.11.30 0 0 876
Most már tudjuk mi bűzlik Dániában...
Előzmény: larzen (875)
larzen Creative Commons License 2001.11.30 0 0 875
Egyszer ittam dán kaporpálinkát. Brrrrr.. :)
Előzmény: Flora (874)
Flora Creative Commons License 2001.11.30 0 0 874
larzen, igen, látom. :-)

"rengeteget fogok enni": a menü báránysült kaporszósszal. (Előételre és desszertre nem derül fény. Nem azért, de akit érdekel a kaporszósz receptje...én nyaranta elég gyakran készítek.)

larzen Creative Commons License 2001.11.30 0 0 873
Az jó! Rengeteget fogok enni!
Előzmény: Tycho Brache (866)
larzen Creative Commons License 2001.11.30 0 0 872
Flora!

Sajnos nem nagyon volt időm képeket prezentálni arról, hogy Twelvetrees zsebében tényleg ott van a sodrófa. Görcs képei között azonban találtam pár ilyet:
58. kép - itt látható a legjobban
72. kép - itt is látszik egy kicsit
Ezen kívül is van még, legfeljebb nem Görcs képei közt. :)

Előzmény: Flora (824)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!