Keresés

Részletes keresés

SGHL Creative Commons License 2006.01.16 0 0 2162

Sziasztok!

1-2000 Ft-ért szeretnék mihamarabb az IPod Nanomhoz hálózati töltőt venni! Megoldható ez Magyarországon? Németországaban 500Ft lehet kianai gyártmányú töltőt szerezni. 

Segítségeteket köszönöm.

Maerklin Manson Creative Commons License 2006.01.15 0 0 2161
Köszi az infot, ráfekszem erre a témára de a dokk kábel lábkiosztása nincs rajta, csak a protokol, ha jól láttam!

Néhány hozzászólással korábban az is ott van (1009-es hsz.).
Előzmény: KA.Boxer (2124)
dromi Creative Commons License 2006.01.15 0 0 2160
Ok, én pedig megpróbálom megszerezni a cuccost, amiről beszéltünk, csak a kedves ismerős nem nagyon szeretné ismét szétbontani a fél műszerfalat. Ha mégis sikerül meggyőzni, szólok. :)
Előzmény: KA.Boxer (2159)
KA.Boxer Creative Commons License 2006.01.15 0 0 2159

Hi!

Én is azt szeretném, ha a kornányról vezérlhető lenne, ami könnyedén megoldható, ha az autrádióra nár sikerült megoldani az iPodot. A multikormány gombjai csak egy kontaktt adnak azt kell egy hexa jellé alakítani, ami nem túl bonyolult. Így a multikormány brobláma könnyen sablonosan megoldható, de a rádiótól már jobban függ a rákötáse! Ha nekem megvan az alfába, szólok és egyeztetünk. Halad a dolog, hamarosan kész!

üdv!

Előzmény: dromi (2152)
Skywalker. Creative Commons License 2006.01.14 0 0 2158

nálam is, mindkét módszerrel lehet tekerni

a "fapadosabb" módszerrel időnként nekem is kifagy. azt vettem észre, h adott file-ban van 1-1 tuti hely, ahol 100 százalék biztonsággal ki tudom fagyasztani, ha tekerem. pl a xilisoft féle programmal készített SW4 1 perc 13 másodpercénél. utána viszont megint tudok tekerni a fapados "nyilakkal" megoldással is, nem fagy le. ott viszont szinte mindig.

ami filmet meg a QT7-el készítek, abban meg bármikor gond nélkül tekerhetek bárhova, bárhogyan, nincs gond. szal valszeg a készített file-val van valami gond.

Előzmény: mikrobeee (2156)
RogerWilco Creative Commons License 2006.01.14 0 0 2157
Hozzá nem értve - a boltban egyszerre lehet klf firmaware verziójú ipod, ahogy jön a gyárból. Azt én is hallottam, hogy az első videó-ipodokban nem lehetett tekerni.
Előzmény: mikrobeee (2156)
mikrobeee Creative Commons License 2006.01.14 0 0 2156

Lehet, hogy egyszerre vettük, de mégsem egyformán működtek!

Nálam, ha elindítottam egy videolejátszást, eddig csak a jobbra-balra gombokkal lehetett a filmbe beletekerni! Azaz gyorsabban játszotta előre, vagy hátra a filmet, úgy, hogy lenyomva tartottam a jobbra ill. balra nyilakat a keréken. Ilyenkor produkált egy olyan jelenséget, hogy ha sokáig (kb fél perc/egy per) lenyomva tartottam valamelyik irányban a nyilat, akkor egyszer csak elsötétült a képernyő majd kilépett a lejátszási listához.

Úgy nem lehetett tekerni vele, mint egy mp3 lejátszásnál, azaz lenyomtad a középső gombot és a keréken jobbra vagy balra "körözve" oda tudtál lépni a szám egy tetszőleges pontjához! Most már lehet! Én azért vagyok meglepve, mert Steve Jobs bemutatóján elhangzott, hogy nem lehet beletekerni a videoba! És ezt most mégis lehetővé tették - gondolom háborgott a nép! :) De persze így sokkal jobban használható! Próbáld csak ki a tiéden, hogy így működik-e! H igen akkor már én sem értek semmit...

Előzmény: Skywalker. (2155)
Skywalker. Creative Commons License 2006.01.14 0 0 2155

ezt nem értem...

én mindenféle update-elés nélkül, eddig is bele tudtam tekerni a videoimba! és nagyjából egyszerre vettük a kütyüket is!

Előzmény: mikrobeee (2154)
mikrobeee Creative Commons License 2006.01.13 0 0 2154

Szevasztok! :)

Mesélnivalóm van! :) Megjelent ugyebár az iPod Updater új verziója, ami frissíti pl. a videós iPod software-ét is!

1. nap:

Progi letölt, iPod rádug a gépre, updater elindít, iPod-ot felismer, update gomb benyomva, gép gondolkozik, "ERROR Disk" felirat villog, iPod kidobta a sebességet, se reset, se semmi nem használ, én mérgesen aludni el...

2. nap:

Apple hivatalos márkaszervíz felhív, udvarias rádióbemondó hang felvesz, én elmesél első nap, udvarias hang megértően hümmög, én próbálok szakszerűen fogalmazni, ő próbálgatja, hogy milyen hangsúly a legmegfelelőbb a hümmögésre, a sztori végén csend, a telefon végén halk szuszogás...

Kérdés feltevése: Vajh most mi legyen? A válasz szakértelemre utal: "Hááátööö..öööö....hhmmmm...." Van egy kollégám, ő jobban ért hozzá, fél négy után visszajön!

Rendben hívom!!

Fél négy után kellemes faxhang fogad... elmentek haza...

3.nap:

iPod rádug gépre, ima az ég felé szállva, updater start, iPod firmware frissül, iPod újra megy, lejátszik, világít, szépen duruzsol én meg szélesen mosolygok!

Mosoly fokozódik!!! A lejátszott videóba bele lehet tekerni pont úgy, mint a lejátszott MP3-ba! Igy már van értelme egész filmet rátenni, ugyanis 2mp alatt odaugrik a filmben ahová akarom...

Kezd tetszeni a dolog...:)))

p.geri Creative Commons License 2006.01.13 0 0 2153
Köszi az info-t. Náluk próbálkoztam, próbálkozom, majdnem napi rendszerességgel, de azt mondták, hogy nincs. Próbáljam meg talán jövő kedden.NA ez már megy egy ideje. De nem az ő hibájuk, ahogy hallom sehova sem szállítottak még. SZóval várok, hátha kedden.....
Előzmény: dromi (2152)
dromi Creative Commons License 2006.01.13 0 0 2152

p.geri,

Nem tudom, hogy a www.xms.hu -t próbáltad-e, én Andráséknál vettem egy 4 gigás Nano-t karácsony előtt, és volt belőle akkor még egy csomó.

KA.Boxer,

tegyük fel, hogy megvan a mintapéldány. Hogy fog működni például a multikormányról való vezérlés? Ez a "szoftver" is a kütyüben van, nem?

Előzmény: p.geri (2150)
malenykij polgar Creative Commons License 2006.01.13 0 0 2151
Ez esetben jobban jart volna a telefonos ügyfelszolgalattal. En be is moszerolnam a helyi dealert, ha igy allna hozza.
Előzmény: fekvőrendőr (2147)
p.geri Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2150
Sziasztok.
Én karácsonyra próbáltam beszerzni magamnap egy nano-t, de sajnos sikertelenül. A mai napig is. Még mindíg nem lehet kapni. De, ha esetleg valaki tud olyan üzletet, ahol van 4 gb-os, az tegye meg, hogy jelzi ezt nekem. Köszönöm
bandikaa Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2149
fekvorendor: ezt ugy hivjak, hogz abszurdisztan, ne felejtsd el :)

yenooe: en most egesz nap hallgatom varosnezes kozben, olyan 8-9 orat bir hanyattesesig.

Blaxxx Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2148
Na én is beszereztem a második iPodomat!
Egy fekete, csúcsszuper 60 GB-os videos iPod mellett döntöttem, mivel ennél nincs jobb a palettán.

De mivel erre már videokat is feltudok pakolni, kellene egy új gép, mert a laptopokat nem nagyon lehet bővíteni... :-

Az a kérdésem, hogy ha vennék egy új gépet és arra áttenném az összes zenémet, akkor azt meglehetne csinálni, hogy vele együtt átmenjenek a válogatásaim, a számcímek, a play count-ok és mindenmás egyéb? Mert én csak abban az esetben cserélnék, amennyiben ez megoldható...
A DokumentumokZeneiTunes mappában automatikusan tesz egykét data fájlt, pölö: iTunes Library, és én arra gyanakszom, hogy ezek tartalmazhatják esetleg az ilyen beállításokat, adatokat. Így lenne??
Vagy hogy lehet veszteség nélkül mindent áttenni?? Nekem nagyon fontosak ezek a válogatások és plusz infók, mert mindennap használom őket...
fekvőrendőr Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2147
Nem tudom, milyen voltaz Ipod, de biztos, hogy nem kamuzott a lány, sajnáltam, hogy a segítség szikrája sem volt az ügyintézőben. :-(
Előzmény: RogerWilco (2146)
RogerWilco Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2146
Ha 6 gigás mini, akkor csak garis lehet, hiszen csak április óta létezik.
Előzmény: fekvőrendőr (2145)
fekvőrendőr Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2145
A lányom Amerikában vásárolt MINI-jén nem lehetett megfelelőre állítani a kijelző kontrasztját, bevittem az Andrássy úti Apple Centerbe, elvették, és kb két hét múlva adtak egy új készüléket csomagolás nélkül, egy vonalkód kíséretében, hogy azt ragasszam át a dobozon. Előttem volt egy csaj, aki nem tudta bemutatni a szintén az USA-ban vásárolt ipod mini számláját, ami javíthatatlannak lett nyilvánítva, hiába volt nyilvánvaló a gyári szám alapján, hogy még garanciális, elhajtották vele a lányt. Hát ezek a dolgok nem éppen ügyfélbarát megoldások...
malenykij polgar Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2144
Az iPodra nekem is várnom kellett, míg megjött a cserekütyü és nekem is küldték a csomagolást. De fülhallgató ügyében az lesz a leggyorsabb, ha bebattyogok az egyik helyi dealerhez (Bécs). Elég normális volt a hozzáállásuk.
Előzmény: RogerWilco (2141)
yonee Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2143

Oké, azt vágom, hogy nagy mértékben függ az aksi élettartam attól, hogy hogyan használod, de azért a kb 8 óra _tiszta_ zenelejátszás, tehát se video, se fotó, csak épp hogy beállítom mit játsszon le, egy kicsit kevésnek tűnik. Akinek ugyanez a típus van, megírhatná, hogy neki mennyit bír...

kössza

yonee

RogerWilco Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2142
Attól függ, hogy használod - ha ide oda tekered, ugrálsz a számok közt, háttérvilágítás, stb, akkor nem bír 20 órát.

Szvsz az Apple úgy méri, hogy egy számot beállít folyamatos lejátszásra, aztán nézik, meddig bírja (azaz a vinyóhoz tkp hozzá sem nyúl)
Előzmény: yonee (2139)
RogerWilco Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2141
Otthon nem tudom hogy megy, Helsinkiben egy telefon az Applenak, másnap /harmadnap hozta a DHL az újat Hollandiából. A régit nem kellett visszaküldeni, filléres tételnek veszik. valszeg. A garis shufflet vissza kellett küldeni, igaz az újat akkor is előbb hozták, mellette egy DHL-s zacsi + telefonszám, amin ki lehetett hívni, hogy elvigyék.:-))
Előzmény: malenykij polgar (2138)
Big Head Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2140
20 órát sztem nem fog az bírni sosem, akárhányszor cserélteted az akksit
Előzmény: yonee (2139)
yonee Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2139

Sziasztok!

Van valakinek rossz tapasztalata 5.gen-es, 60 gb-s Ipod akku-időtartammal kapcsolatban? Elvileg ugyebár 20 óra tiszta zenei lejátszást kéne bírnia. Na, most az enyém jó, ha 10 órát kibír, de lehet, h csak 8-at.. Gariban ugye kicserélik az akkut? A gép még 1 hónapos sincs..

.::yonee::..

malenykij polgar Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2138
Köszönöm a választ. Otthon hogy megy a garanciális csere? Azonnal adtak egy másikat, vagy várhattal, amíg jött a csere?
Előzmény: RogerWilco (2137)
RogerWilco Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2137
Egy fülhallgató nekem is ment gariban, hasonló okokból (serceg, ill. alig szólt az egyik oldalon)
Előzmény: malenykij polgar (2136)
malenykij polgar Creative Commons License 2006.01.12 0 0 2136
Serceg a bal füllhalgatóm. Eddig csak az iPodot meg a hálózati töltöjét kellett cserélni garanciában. :)
KA.Boxer Creative Commons License 2006.01.11 0 0 2135

Minta példány?? Hol had lássam!

A CD tárat pedig ha lenne sem kell elbukni, mert ugyanazon a buson használatod a másikat is, csak egyidejűleg nem így, egyszerűen egy tiltással kiküszöbölhető a probléma....

Előzmény: dromi (2132)
dromi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 2134
Nem probléma, nincs cd váltó. Épp azok között keresgéltem, amikor beütött a nagy ötlet, hogy inkább az ipodot kellene összebarátkoztatni az autóval. De nem tudtam róla, úgyhogy köszi az infót.
Előzmény: Törölt nick (2133)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.11 0 0 2133
gondolom azt vagod, hogy ha CD-valtod van az E46ban, akkor azt elbuktad, mert ugyanazt a MOSTbus profilt hasznalja mindketto.
Előzmény: dromi (2129)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!