Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
S sajna nem mondhatod meg mindig el hogy van mandolinod (csak messze.) 701 nem volt elegendo.
De szerintem 701 is sok volt erte (mondjuk ez a te dolgod) Foleg mert tudod hogy giannanal van 3 504es, s amint kapnak ujabb kulcsokat azonnal elvihetok. (701 alatt)
Szoval...
Ha lebeszeled most az urgevel hogy neked abbol egyik kell amint kesz van, akkor azt haza hozom szivesen. (Gondolom ennek a 604esnek is ez lett volna a sorsa.) Lehet hogy nem lesz ott 6dikara mikor megerkezek, de par hetet kibirok, csak tobb ne legyen.
(Eselteg ird le neki milyen hangot keresel s azt kuldje a 3bol ami leginkabb arra fele tendal. Ha meg nem tudod akkor ird meg neki hogy choppy/loud, mert nekem ez tetszik :))
Ügyik és szemfülesek vagytok. Tényleg szép lett volna mindenesetre... és ugyanezeket a fotókat találtad meg, inch?? Ugyanez a csávó tette fel? Az ilyet talán csak úgy lehetne megelőzni, hogy személyesen veszi az ember. A hét elején megnéztem a térképen, asszem 90 km-re van ez a város Londontól. nemtom, hol lakik a kontaktotok, de ha londoni, akkor megérte volna elmenni érte.
Inch. Majd azt egyszer meseld el nekem hogyan talaltal a masik aukciora. Mit kerestel, miert, hogyan es milyen indittatasbol. stb.
Ez milyen erdekes. A mando oldalan van 3 hanglyuk. (A felso vagy mely hur oldalon, marmint ha jobb kezes vagy es rendesen tartod es rendesen van hurozva :)
Most is, de Tesómé, akihez szintén hozzánőtt, és nem erőlteti a dolgot. Nincs nagyon toppon, ráférne egy tatarozás, azért enged az árból. Viszont van hozzá keménytok meg egy bundkészlet. Különben minden eredeti rajta.
van egy JV-s honlap, angyon baró, ajánl árakat fontban. majd megkeresem, elfelejtettem a címet sajna. az apronet-es hirdetésembe beszúrtam.
Figyi levil, ez itt még viszonylag emberi árban van, nemtom meddig megy fel. Lehet-e olyan kérésem, hogy rálicitálsz...? Aztán vagy Hozzád menne, ahogy beszéltünk, vagy a 2. sz. barátomhoz, aki vlszleg februárban jön haza, de nem biztos. Ha szépen kérlek, megnyomnád 701 dolcsiig? Te furfangosabb vagy, ráadásul csak ámerikai címmel lehet licitálni.
Squier: majd felhívlak jövő héten, ha megvenném Tőled és eladnám az én Vintage '52-met, akkor a difiből nem akármilyen akusztikot vehetnék...:-) csak el kéne határozni magam, mert nagyon hozzám nőtt a Fender. Viszont én is inkább az akusztikus felé fordulok, nem fogok már sokat zúzni elektronyosan.
levil! Az a Squier JV Tele hóttkomoly??? Azt tudod, hogy nagyon ritka hangszer? Mennyiért árulod? Én egy szintén JV-s stratót hirdettem az apróneten, ketten jelentkeztek rá, de egyik sem jött érte eddig.
Ó ez már vagy egy éve volt, azóta már hatszor elvitték azt a mandolint =) Amugy f lyuk szerintem nem volt rajta, ha jol emlékszem akkor talán domború volt a háta és kerek lyuk volt rajta. Most googleba nézegettem képeket, talán valami ilyesmi forma lehetett: http://www.blue-n-gold.com/halfdan/mandolin.gif Csak annyit mondtak hogy cseh kézzel készített darab, azt nem hogy pontosan ki is csinálta. De ha mondta volna már akkor se emlékeznék rá =)