Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Sziasztok Érdeklődnék hogy milyen gépet ajánlanátok 2.2 lóerő körül ami ár-érték arányban jó. Én az oleo-mac bc420t-t néztem de nemtudom mennyire bírná az igénybevételt. Parkok, bevásálóközpontok füves-gazos részeinek a fenntartására kellene. Körülbelül heti 1-2 hektár vágására lessz befogva. A válaszokat előre is köszönöm.
Van a másik oldalán is, de az ugyanez, csak más nyelveken. Rákerestem a számsorra, de csak egy orosz nyelvű találat jött be. Inkább bemegyek az üzletbe. Ott egyszerűbb meg kérdezni.
Még a Stihl ásványi 2T-hez annyit hogy tényleg nem nagy eresztés............ elég jól füstöl... és milyen sokat elkérnek egy literért (2500 Ft). 2000-erért múltkor full szintetikus keverőolajt vettem. (tudjátok MOL moto 2T)
Nos döntöttem a Makita és az Oleomac vásárlásáról. Kedden megvettem a Sparta 250-et. Egy kis részt le is csaptam vele, hogy kipróbáljam minden rendben van-e rajta. Majd hétvégén dolgozom vele 5-6 órát.
Nekem ez a 2000-Ft.-os Makita olaj volt most otthon, amin érdekes módon nem találtam a teljesítmény szintre utaló jelzést, de gondolom nem lehet annyira gagyi olaj, ha ennyi az ára.
A katalizátor miatt jobban teszed ha a gyárit használod. De nyugodtan lehet használni más hasonló teljesítményszintű olajat is, de ha már a saját olaja és ehhez lett kifejlesztve kimondottan, akkor már célszerű azt.
Sziasztok! Lenne egy jonsered gr2036-os fűkasza.Ami fellet újitva,(henger,dugó stb.)szinte minden cserélve let.De azóta alapjárat hol van hol nincs hol meg pörög.porlasztómembrán cserélve let.Szerelőhöz már nem viszem( túl sok munka óra van már fizetve nekik),még anyit áldoznék rá esetleg hogy egy karbulátort cserélnék rajta.Walbro WT548 ezt a tipúst milyenel lehetne helyetesiteni?. üdv
API TC teljesítményszintű bármilyen márkájút használhatsz, mert az mutatja, hogy "mit tud" /arol 2t TA- nem jó, mol garden 2t pl. TC -jó , husi, Maki, legalább TC-jó /,ezek általában félszintetikusak, de nem csak az határozza meg a teljesítményszintet... de kár belemenni. Durva lerakódást hirtelen váltásnál feloldhat és ritka esetben a darabok okozhatnak bibit.