Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Ha te kérdezed, akkor 125ccm. Ha a rendőr, akkor 50. Segédmotor vizsga, vagy bármilyen jogsi kell hozzá. Rendszám meg nem kell . Vizes motor, és a henger külseje 125-ig egyforma méretű, csak a furat nem .
Sziasztok Érdeklődnék hogy milyen gépet ajánlanátok 2.2 lóerő körül ami ár-érték arányban jó. Én az oleo-mac bc420t-t néztem de nemtudom mennyire bírná az igénybevételt. Parkok, bevásálóközpontok füves-gazos részeinek a fenntartására kellene. Körülbelül heti 1-2 hektár vágására lessz befogva. A válaszokat előre is köszönöm.
Van a másik oldalán is, de az ugyanez, csak más nyelveken. Rákerestem a számsorra, de csak egy orosz nyelvű találat jött be. Inkább bemegyek az üzletbe. Ott egyszerűbb meg kérdezni.
Még a Stihl ásványi 2T-hez annyit hogy tényleg nem nagy eresztés............ elég jól füstöl... és milyen sokat elkérnek egy literért (2500 Ft). 2000-erért múltkor full szintetikus keverőolajt vettem. (tudjátok MOL moto 2T)
Nos döntöttem a Makita és az Oleomac vásárlásáról. Kedden megvettem a Sparta 250-et. Egy kis részt le is csaptam vele, hogy kipróbáljam minden rendben van-e rajta. Majd hétvégén dolgozom vele 5-6 órát.
Nekem ez a 2000-Ft.-os Makita olaj volt most otthon, amin érdekes módon nem találtam a teljesítmény szintre utaló jelzést, de gondolom nem lehet annyira gagyi olaj, ha ennyi az ára.