Pont azt mondtam / írtam, hogy rengeteg rajongók által elkövetett remix létezik (nekem is van jópár), némelyik egész jól is sikerül(t), de mindemellett egyelőre csak a promóciós CD-k jelentek meg hivatalosan - azokat pedig a rádiósok, és a DJ-k "bitorolják". Akinek meg felesleges tízezrei vannak, az hozzájuk juthat az eBay-ről.
Nem létező maxi CD, hidd már el! Rajongók által készített, nem hivatalos mixek - Mylene Farmer esetében se szeri-se száma ezeknek. Kihasználják a megjelenés előtti hetek felfokozott hangulatát, és próbálják besz*patni, hergelni a jónépet.
Még egyszer, a két (ezidáig hivatalos) megjelenési dátum: kislemez: augusztus18.; album: augusztus 25.
Még épp' időben megkaptam az új kislemez legális download - értsd: nem YouTube-os - változatát. Érdekes, hogy a Universal időközben töröltette a linket - holott, nem kalóz oldalon szerepelt a szám.
Ekkora béna barmot! Annyi átkot senki sem tud mondani magamra mint én! FORDÍTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helyesen a Mylene Farmer van gyök n-ik alatt osztva 500-al és a másik csapat szorozva. Lebuktam nem én vagyok Neumann János unokája. Mielőtt valaki kétségbe vonná saját matek tudását. A moderátor igazán törölhetné azt a képet.
Most vergődtem ide, gondoom sokak örömére. Hát, úgy néz ki, hogy ezt a képet csak én nem ismertem! A műveletlenség pozitívuma, hogy különben sosem tudtam volna meg erről semmit. Kicsit gyanús is volt hogy mikor lett ekkora feneke a „Farmeromnak”. Sebaj a fotóművészet és a filmművészet - ide kéredzkedne most az hogy, - „mint olyan” - iránt többnyire érzéketlen, és/vagy képzetlen vagyok. Nekem ezek nagyrésze, többnyire csak blöff. … Ainsi soit je…. (Ez most az és/vagy-ok levele) [;-)]Ezt a jelet már sejtem, hogy mit jelenthet a chat-es nyelvben. De, [-))))] ez a jel reményeim szerint, lehet az iróniáé? Mert nem akarok semmilyen ízlésháborúba keveredni és/vagy kirobbantani, ezen a fórumon, de becsülettel végigszenvedve ezt a GSV klippet a zenével, bátran ki lehet jelenteni - vagyis én kiállok amellett - hogy ez egy fos. („…és ha összeáll? - ha összeáll, akkor még lehet belőle szar…” /Hofi/) Ezzel többet nem is foglalkozom velük, mert még csak az is reklám lenne. Nem kell álszemérmeskedni... De annyira nem kell borúlátónak lenni, - igaz eddig én házaltam ezzel - hogy bármilyen összefüggésbe hozzuk a megjelenő M. F. lemezzel és méginkább L. Bouttonat kvalitásaival és a kettejük üzleti érzékével, és ízlésével. Ilyen elő sem fordulhat. Ha feldobhatok egy ilyen súlytalan mondatot. A nyugalom szó már vákum lenne:-)))) Apropó! Nemrég láttam a Tv5-n Nizzáról egy filmet - sajnos az életben kimaradt ez a környék, és azt hittem hogy La Ciotat-val sok szépet láttam már Francia o.-ból. Ha tehát a koncert után hirtelen felindulásból ott maradsz vagy bárki ottmarad akár csak 20-30 évet akár clochard-ként is, már az is szép kárrier. Az 1-es szám eléggé kedvező a csapat számára.