Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4319

Van valami lengyel mondás erre a helyzetre. Bár lehet hogy másikra. :D 

Alugggyunk rá egyet! 

Én hozzá szoktam tenni, akár többet is. :)

Előzmény: búvár-halász (4318)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 3 4318

Az első feléből semmire nem kívánok reagálni, mert azok nekem olyan fideszes közhelyek, amikkel nincs kedvem sem foglalkozni.

Csak két megjegyzés. Az egyik, hogy nagyon magabiztosan állítod, hogy eltűnik a süllyesztőben, én erre azért nem innék mérget.

A másik meg az, hogy én csak módjával lelkesedek érte, mert szerintem is pszichopata (-egyébként  pontosan az ezzel járó politikai erőt nem veszed számításba-), csak már eljutottam arra a skizoid álláspontra, hogy a jelenlegi garnitúránál még ez is jobb lenne.

Előzmény: Lelkis Béla (4315)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4317

Csak bólogatni tudok. 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4314)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4316

Napok (hetek?) óta ez a reklám forralja fel az agyvizemet. 

Szerintetek ki rakta be Szájert a háttérbe? 

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.07 -3 1 4315

Az első tévedésed az, hogy nekem ellenfél. Nekem nem az. Nem utazom a politikában.

A második tévedésed az, hogy a politikai porondon ő egyáltalán ellenfél bárkinek is. A jelek szerint nem az.

Gyurcsány már lerúgta, mert szerinte pont elég egy darab pszichopata elmebeteg a nagypolitikában a kiskakas szemétdombja tetején, és ez a szerep szerinte az övé. Szerintem is.

Ez a nyomorult zsúrpubi meg tudott szólítani 2-300.000 embert. Azt pedig ti is elismeritek, hogy nem a Fidesztől hanem a romkocsmatöltelék belpesti kamuértelmiségtől szedi el a szavazatokat, azaz a mostani ellenzéktől.

A Fidesz tökéletesen (pontosabban az egyetlen lehetséges módon, a károk minimalizálásával) bánt el vele: hagyta kibontakozni, s hogy ő borítsa a bilit. Nem akarom részletezni azt, hogy egy ilyen pszichopatával hogy lehet megúszni a nagyobb balhét és hogy miért, de amit csináltak az pont jó volt.

Azzal sincs bajom, hogy így lelkesedsz érte, de ez az ember fél év múlva már sehol nem lesz, hallani sem fogsz róla. Bekerült a baloldal ölelő karjai közé és megy a többi után, a fekete ruhás nővér, a kockás inges tanár, a Varnyú-efftárs szarosszájú babája, a lilike és a többi egyszer használatos selejt közé. A komcsik most használják, a seggüket is beletörlik majd eldobják fintorogva. Nagyon esetlegesen (mert még kurva messze van) a 2026-os választásra még előkerülhet.

Onnan fogod észrevenni, hogy már nem kell az ellenzéknek, amikor a Fidesz sajtó is kussolni kezd róla. Na akkor dobták a mostani gazdái.

Előzmény: búvár-halász (4302)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 2 4314

És az vhogy teljesen visszhang nélkül maradt.

Ha a pedofil-símogatók kegyelme nem bukik ki egy totál véletlenen, akkor az is ködbe vész.

Mekkora gennyes rendelkezés ez, hogy nem tudhatják az emberek, kiket szabadítanak ránk a kegyelmi jogkörrel visszaélve.

Jogerősen elítélt bűnözőket.

Előzmény: pákosztos cica (4313)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4313

És részesítették kegyelembe, pont a pápa látogatásakor. :(

Előzmény: Hümmögőpipőke (4312)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4312

Én azóta is a kivezényelt, szerencsétlen zsarutanoncokat sajnálom, akiket kockakövekkel, téglákkal, molotovokkal dobáltak.

Szörnyű látvány volt.

És hát az anarchista brancsot fényezték hősökké utólag.

Előzmény: In Lak'ech (4309)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 2 4311

Azt olvastam, hogy már tiborcz haját és öltönyét hozzáigazítják, ezért csak a fél országot kell majd bejárnia. :D Osztoznak a feladatokon. :D 

Előzmény: búvár-halász (4303)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4310

Nem tudom, te hogy tudod, én úgy, hogy a radikális fociultrákat már 2006-ban is megvette és azért volt a balhé. 

Fizet balhéért és balhé nélküliségért is. Igazán nagyvonalú. :D 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4307)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4309

Én ott álltam Baló György lángoló autójától pár méterre. Rengeteg archív fotóm van egy cd-n.

Előzmény: Hümmögőpipőke (4307)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4308

Azért közben a gondolom még mindig 15-20 körüli ügyészségi tanúkénti idézésnek is eleget kell tennie.

Előzmény: In Lak'ech (4305)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 2 4307

Jó ideje lekoptak a tüntetésekről az ultrák.

Orbán megvette őket kilóra, azóta nem balhéznak.

Régen mindig érdemes volt kivárni a tüncikéken az afterpartyt, olyankor előbújtak és összecsaptak a zsarukkal.

Még én is kaptam paprikasprayt basszus, pedig kellő távolságban ácsorogtam.

A netadós nagyon más volt, ott eleve kaptunk ukázt, hogy vigyük az elavult számtech cuccainkat, amikből sejthető volt, hogy nem garázsvásár lesz. :)

És nem Kossuth nótára vonultunk, hanem az Üllőiről ismert Ki nem ugrál...örökbecsűre. :)

De az a tervezet érintette a fideszeseket is, a radikális fociultráikkal együtt.

Sima ellenzéki megmozdulásokon már rég nincs akkora készültség.

Minek, kurva békés társaság vagyunk, eddig az összes balhé "jobbról" jött.

Ahogy 2006 is.

Előzmény: pákosztos cica (4291)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4306

Kétségtelen, hogy az apparátus hosszú évek óta mindent megtesz Gy. Ferenc magyar állampolgár fenttartásáért(!). Mármint pl a mediaworks, az MTVA, s talán cakkpakk a NER. Kell ő, hiszen nincs nála elutasítottabb alternatíva, nála elkerülendőbb, ijesztőbb jövőkép. 

Előzmény: kibé1 (4281)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4305

Miért ne. Elvált ember. Kimaradhat éjszakára is. :-)

Előzmény: búvár-halász (4303)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4304

A trollok ellen már írtam javaslatot.

De az ellenkezik a kattintásszám céltervvel, ezért leszarják.

Előzmény: pákosztos cica (4301)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 2 4303

Mondjuk azért sikerült egy betarthatatlant mondania, ha jól emlékszem, azt, hogy a választásokig bejárja az ország összes települését, ami nyilvánvaló fizikai képtelenség.:)

Előzmény: Hümmögőpipőke (4289)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4302

Halkan jegyzem meg, hogy az ellenfél lebecsülése az egyik legnagyobb stratégiai hiba, de ilyen értelemben nekem nincs ellenemre, hogy folyamatosan így gondolkodsz és írsz róla.:)

Előzmény: Lelkis Béla (4292)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4301

Eh, az elvakult trollok sajnos azt is kijátsszák. 

De talán valamit lassít a dolgokon.  

Előzmény: In Lak'ech (4298)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4300

Gondoltam.

Meg másra is.

Előzmény: pákosztos cica (4295)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4299

Te kivétel vagy ezek szerint, aki a szabályt erősíti. :) 

Előzmény: In Lak'ech (4296)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4298

Lehet, hogy zsigerből minden topikba kellene.

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4297

Jaj, nem én vagyok a Béla, csak Nysz egy hozzászólására akartam reagálni, de belátom, jobb lett volna, ha megszólítom a levegőben. :D 

In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4296

Tagadhatatlanul elgondolkodtató érvelés. De azzal vitatkoznék, hogy valóban nincs-e kiábrándult fideszes. Mert van! Egy biztosan. Én. Pedig én nagyon az voltam ám. De 2010 óta már nagyon nem. Ezt afféle politikai evolúciónak tekintem. De azt hiszem, még innen bőven van hová fejlődni. Csak vajon idő esz-e elég rá.

Előzmény: pákosztos cica (4294)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4295

Más.

Arra gondoltál, hogy kéne ide is egy 100-as korlát például? 

A trollkodásra célzok.  

Előzmény: Nyúlszájú (4293)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -3 1 4294

Milyen meglepetésre gondolsz?

Számomra az nem lesz meglepetés, hogy az ellenzéki gyurcsányfóbiásokból kivesz egy szeletet, ezzel tovább erősítve orbánt. Nem, nincs olyan, hogy csalódott fideszes. Ez oximoron. A kemény bázis olyan mértékben megtévesztett - és most finom voltam -, hogy soha nem fog átszavazni senkire, mert ezzel belátná, hogy az elmúlt 14 évben hülye volt. De ilyen önreflexióra nem képes. Még a szót sem ismeri. :( 

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4293

Milyen szoci gyártmány, te Béla?

Előzmény: Lelkis Béla (4292)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.07 -4 0 4292

Halkan jegyzem meg, hogy ez a rózsadombi aranyifjú a szép új híveivel(*) elindult a belvárosban a Kossuth tér felé, és úgy ahogy van, azon a pár száz méteren ELTÉVEDT, pedig csak a Parlament tornyának a csücskét kellett volna néznie. Már messiásból is csak ilyen belpiacos szoci gyártmányra telik...:-)))

(*) --- ehhez ismerni kell az amerikai viccet, ahol a jelek szerint az anya-apa új férjét feleségét is apa-anya néven illetik a gyerekek.

Két kissrác beszélget:

- Tök jó fej az új apukám!

- Tudom, tavaly még az én apukám volt.

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4291

"A mellékutcákban azért lehettek csapataik."

Ez feltételezés. :)

Azért kérdezem, mert azért gondoljunk csak más tüntetésekre, pl. internetadó, ott voltak bőven rendőrök. 

Szóval nekem azért ez is gyanús, nem kicsit. 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4284)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4290

Jó volna még az én életemben örülni. Sok ciklus óta, a választások után pár hónapos katatón állapotban, zombiként lézengek. Aztán azt mondom magamnak, nicsak, már alig három és fél év, és itt az új remény.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!