Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szia! engem ezek a növények érdekelnének ! Aspidistra (kukoricalevél) Abutilon megapotamicum - Scindapsus pictus "Argyraeus" hajtások Mit kérsz cserébe ? Van sivatagi rozsa magjaim 9fajta!
Egy pár darab carica papaya magoncom, golgotám(gyökereztetni kell),nagy virágú bordó mocsárihibi magom, és manihot magom van cserére. Az e-mailem publikus.
Érdeklődnék,hogy cserélnél-e velem fagyálló banánt Chinotto mandarin hajtásért.Nálam az idén volt rajta 8db mandarin az anyatővön ha gondolod,hogy cserélnél írj.Üdv Cofi
Cserébe lényegében az egész kertből tudnék ajánlani mindenből amink van:
Orgona (lila szimpla, dupla, fehér asszem dupla) Babarózsa Aranyeső Nárciszhagymák (szimpla fehérszirmú, c.sárga közepű) Fürtös gyöngyike Liliom (lila) Gyöngyvirág Van eprünk is többfajta, mindből elég sok. Sziklakerti növények, főleg ilyen apró gyorsan szaporodó futók Tiszafa növendékek Nyuszifül szegélynek Másik, szintén szegélynek tök jó nemtudomminevű világos színű, fehér apróvirágú növény:) Citromfű (csokorszám kicsitől a nagy tőig) Fodormenta (korlátos mennyiségben) 1-2 bokor magyaltól is megszabadulnék A fügéről is lehet már szerintem gyökeres bújtást leműteni, ha éppen az kellene.
Postás megoldást elkerülném, így ha lehet, Budapest vagy Érd közeliekkel csereberélnék.
Lényegében érdi telkünket szeretnénk kicsit megrendezni oly módon, hogy leszűkíteni, befüvesíteni az eddig úgymond művelt területek (veteményes, virágoskert) nagy részét, és néhány díszes örökzölddel (mint pl a pampafű) megtűzdelni. Ha a fenti listából valaki igényt tart valamire, szóljon, és megbeszéljük.
Amire nekem még szükségem lenne, ha van valakinek olyan maradék, még jó állapotú (nem szétroncsolt) kerítésanyaga, amiből 2 különálló komposztálót lehet csinálni, annak örülnék. Kb. 5-8 méternyi, nem túl magas, sűrűbb szövésű, ha lehet, műanyag jó lenne.
Továbbá ha valakinek van Buxus növendéke, az is lehet cserealap, de elsősorban pampafűre vágyom!
Egyezkedhetünk itt vagy a malu@freemail.hu címre küldött emilben.