World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nem, dehogy, most sietek szintlépni és NEM instázok senkivel :D Fury persze, mert überfos zöld gearrel is használható. Ráadásul draeneiként van +1% melee hitem, az ide jól jön :D
még valamikor a ködös kőkorban, amikor még Naxx se volt és a full t2 volt az álmok csúcsa, két hasonló epicben pompázó restodruid duellezett Orgri előtt. Ha jól csalódom háromszor jött vissza az innervate-jük és mind a kettő ott állt full hp full manán
Jaja bizony sok olyan helyen járok ami nekem új és 100+ nap playeddel is simán beszopok dolgokat. Azért ez a shield wallal menekülő mob kicsit durva volt még az én idegeimnek is :D
sokfelé meghaltam már, de még így 1 év után is rengeteg helyen nem jártam. Kínos amikor megy a guild world boss sárkit ölni és én még a környéken is alig voltam..
Vagy lehet, hogy tett valamit, csak nem tűnt fel neki. Mert én akkor a roguémmal nyomultam. Az nem tud buffolni. Ő meg egy mágussal volt, az meg tud. Valszeg rátett valamit a paladin csávóra, aki pvp-s volt, és ezzel ő is automatice pvp-s lett. De akkor még a hordásoknak nyoma sem volt. Az nem számít, mi? Na most már kezdem kapizsgálni, mit nem szabad csinálni. :-)
Ha megölték, akkor pvps volt. Ez tény. Baráti pvp egységek neve világos zölddel lesz kiírva a fejük felett (hacsak ki nem kapcsoltad a névkijelzést, ami buta dolog volna :D), a nempvps barátiak meg kékek. A saját pvp flaged meg a karakter portréjának a bal sarkában van, alli esetén egy pajzsot látsz ott ha pvp aktív vagy.
Erről jut eszembe, halt már meg valaki Uplandsen? :) (alterac mountains északi része) Na, temető csak Soutshoreban van, iszonyat hosszú a corpserun :O És tök buzi mobok vannak, melee mob ami 20% körül elfut ÉS ha nincs szerencséd, épp egy shield wallt tesz magára :DD Hello aggro! :DD
Ha a csapattársad pvps lesz attól te még nem. Csak akkor ha tevékenyen beavatkozol, tehát, buffolod/gyógyítod a pvps csapattársat, illetve megütöd az ellent.
Nem vagyok pvp szerveren, direkt ezért, mert a hordások előszeretettel szórakáznak azzal, hogy a 40-es szintjükkel leölnek egy 18-as alliance-st. Rettentő nagy poén tényleg. Az meg úgy nem pálya, hogy lépten nyomon meghal az ember, játszani meg nem marad idő. Fúj de utálom a pvp-t! Azt majd csak akkor fogom szeretni, hogyha már jól kigyúrtam magam, ahogy öcsém fogalmazott. És hogyha a csapattársam támad be egy pvp-st, akkor automatice én is az leszek? Mer az hulla jó lesz, ha a haver miatt ölnek le engem is. Mondjuk egyszer már történt olyan, hogy az egyik haver pvp-zett a csapatból. Jöttek a hordások, és leölték. Aztán a másik csapattagot is leölték, de engem nem bírtak leölni, azóta se tudom, hogy miért. A másik csapattag se volt pvp-n, csak gondolom a harmadik miatt, aki meg igen, ő is támadhatóvá vált. Csodálkoztam is, hogy engem nem bírnak leölni, mert amikor rájuk vittem az egeret, akkor pirossal volt írva minden. Szóval fogalmam sincs. Aszonta a haver, hogy engem azért nem öltek le, mert én lány vagyok. :-DD Persze ez csak vicc volt.
ha igen, akkor ha nem saját területen vagy (pölö sentinel hill pont contested area, nem saját), akkor bármilyen ellenséges frakcióhoz tartozó játékos megtámadhat
stranglethorn vale egy mkás hely PVP szerveren
normál szerrveren az alap PVP szabályok a következőek:
PVP-flaget kapsz (azaz támadható vagy), ha:
bekapcsolod /pvp -vel
megtámadsz egy ellenséges frakcióhoz tartozó játékost vagy NPC-t
segítesz egy baráti PCnek (healeled, buffolod, feltámasztod, kötözöd, etc)
Ha pvp-st gyógyítasz te is pvps leszel, tehát meg tudnak támadni. Ha pvp-st buffolsz akkor is pvps leszel, ha még rá se gyógyítottál.
Ott írod rágyógyítottál, tehét pvps lettél, tehát leöltek, ez így megy. Nem tudom milyen addonokat hazsnálsz, alap WoW UI-ben a portréd mellett kijelzi egy kis pajzs jellel, hoyg pvp flagged vagy.
Azt eddig is tudtam, hogyha pvp-sel vagyok egy csapatban, akkor a hordások engem is meg bírnak támadni, ha a csapattársamat leölik. De a tegnapit nem értettem egészen. Mertmivelhogy a hordások megtámadták Sentinel Hill-t, én meg persze pont ott voltam, miért ne. Csináltam questet, meg húst gyűjtöttem főzni. Erre látom ám, hogy egy ?? szintű hordás, nekiáll gyepálni egy 22-es szintű pvp-s nightelf druidát. Gondoltam, segítek neki egy kicsit, abból nem lehet gond. Felgyógyítottam, amikor már majdnem meghalt, de persze annyiszor már nem tudtam felgyógyítani, hogy megússza a támadást, szal a végén így is úgy is meghalt. Errefel meg a hátam mögé lopódzik egy bloodelf rogue, és kétszer hátbaszúr. Én meg kinyiffantam. És csak néztem, hogy most mi van?
Szóval hogyha egy pvp-s akármilyen szinten harcban van egy hordással, és én akárhogyan segítek neki, akkor automatice én is pvp-s leszek? Mer ez irtó hülyén van akkor kitalálva. Vagy csak én nem értem a logikát. Persze a 19-es paladinommal mi a frászt akarok ott köztük? Csak rámnéznek és meghalok.
Az meg a másik fele, hogy ha már valahogy pvp-s lettem, akkor 5 percig kell várni, hogy eltűnjön rólam. Igencsak érdekes volt addig elbújni valahol, hogy ne bírjanak lenyesni. :-)
Szóval nem értem ezt az egész pvp nem pvp dolgot. Mert elvileg egy pvp-s nem bír betámadni egy sima játékost. A haveroknak meg hiába magyaráztam, hogy a pvp-s nem bír betámadni, ott vitatkoztak velem, hogy de igen, tud. Persze, csak akkor valamit ők nagyon elszúrtak. Mint ahogy én is. Csak ezért várom, hogy magasabb szinten legyek. Hogy kinyiffantsam az összes hordást, aki betámad minket.
"Cowbold [macitank] 22.300 hp_ban tankolta Prince-t, de a masodik proban a masodik fazisban meghalt 2 masodperc alatt full hp-rol (hirtelen bekapott 5 utest, amibol asszem 3 vagy 4 crushing volt)"
Szegény. Nightbanet szépen bírta pedig anno :D
37es az Arathori warriorom, vért izzadok vele néha, a Brian Kopp féle leveling guide tényleg nem meleebarát :( Lehet flamelni a leveling guide miatt, de jó oka van hogy használom :D
http://www.wowhead.com/?npc=17591 40-es orok mellett mondjuk stealth-be kis szerencsevel 34-35-os szinten is el tudsz menni, foleg ha eltereled a figyelmuket. De az is megoldas, hogy meghalsz a hajohoz kozel, es feleledsz a hajon, leszallasnal meg szinten meghalsz es feleledsz kicsit arreb.
kéne nekem hordás karival 1 blood elf bandit mask(történetesen 1 blood elffel). tudom, a draenei-eknél lehet szerezni. lenne pár kérdésem
1/ mi a lejobb útirány(alacsony szintű karihoz)
2/ hol a fenében vannak Blood Elf Bandit-ok a draenei-ek szigetén?(mert én már kerestem soszor, de nem találtam)
3/ hanyas szinttől érdemes eliendulni 1 ilyen "túrára"
4/ hogyan lehet felszállni a hajóra?(csakmert azt asszem 40es szintű guardok(sentinelek) őrzik)
ja és mindez 1 rugóval
alőre is köszönök minden segítséget!
üdv:
FRC#0032