Ami végleges: a január 23-24-25-26-27-28 és február 2-3-4-5 napokon abszoluta nincs hely, ennek függvényében most próbálom a helyeket ill. a programokat kiosztani, változások lehetnek esetleg szabadulhatnak fel helyek.
Amikor valaki küld egy e-mailt és kap egy automatikus választ, az azt jelenti hogy megjött az e-mail, DE ha nincs válasz akkor azt jelenti hogy dolgozunk a levélen, vagyis idöpontokat egyeztetünk ezért mindig kivárjuk azt az idöt amikor tudunk idöpontot adni.
Amikor már végleges hogy van hely, vagy nincs hely akkor megy a válasz!
Még mindig próbálkozok időpontot egyeztetni, a lentebb leírt időponton kívül, január 27-28-29.-ei napokon van még hely? Nem tudom, a megadott e-mail címre megérkezik-e az üzenet? Várom a választ, köszönöm!
Mindenkit szépen megkérnék hogy ne tessék hívni, ne tessék irni a földrengés miatt mert nem itt volt, innen 1000km-re, a CNN által keltett hírverésnek semmi alapja, mindenki nyugodjon meg! Élünk és virulunk!
Azt hogy nem dominikát sujtotta henem haiti-t semmi köze a gazdagsághoz, egyébként dominika is szegény....remélem tudja hogy kinek írtam....
Aki megékezik, felhiv a (00-1)809-864-5862 számon, ha van hely akkor tudok segíteni, bemegyek a hotelba elmagyarázom a lehetöségeket, ha nem akkor sajnálom, csúcsszezonban vagyunk a pár napos - 2 hetes elörendelésekkel nem tudok mit kezdeni, kértem mindig mindenkit hogy idöben foglaljon, a 23-24-25-26 idöszakban es a 30-31 valamint februar 1-2 körül nincsenek helyek!! (Legalábbis nagyon valószínü)
Ugy látom mindenki el utazott.Igaz én uj vagyok a fórumon mivel mimost megyünk elöször.Punta Canára Carabela Beach Resort a szállásunk. Most már eldölt. Valaki tud mondani valamit a szállásról megköszönöm.
Szeretném Dom Guss veled is felvenni a kapcsolatot a kinti kirándulásokkal kapcsolatban.Két hétig leszünk remélem sok minden belefog féri a látnivalokból.
Anyi jót olvastam rolad remélem minket is elválalsz mi 4-en megyünk.
Elöre is köszönöm a segitségeteket és neked is Dom Guss
Szia Dom Guss! Küldtem e-mailt a programokkal kapcsolatban remélem megkaptad, mert nem jött visszaigazoló üzi. 21-én, csütörtökön megyünk, úgyhogy a következő héten ahova lehet mennénk veled. Üdv: Tündib
Szia Dom Guss! Január 17én indulunk Dominikára. Másodszor látogatunk arra a gyönyörű helyre. Segítséget kérnék fakultatív programokhoz, majd ott a helyszínen, ha lehetséges. azt kérdezném mia módja?
Szeretnélek megkérdezni két szállodáról mi a véleményed.Most mennénk elöször DR.-re osztrák utazási irodával.AZ egyik szállás az Playa Dorada Occidental Allegro A másik Punta Cana Carabela Beach Resort .Január végén v.feb elején mennénk.
Elöre is köszönöm segitséged.
Valaki járt már ebben a két szállodában az is irhatna néhány szót.
Kriszti, szerintem a megbízhatóság szempontjából -amit ugye maguk a németek is folyton hangoztatnak-a Jahn Reisen, Meyers, Tui az itteni legek- ez az áraikban nagyon meg is látszik-, de mi utaztunk az Alltours-sal is, nem volt gond. Az ITS-sel a mai napig huzakodunk, a telepített idegenvezetőjük egy legyintéssel elintézett bennünket a történtekkel kapcsolatban, de megint csak ismétlem magam- , hogy Guss szólt oda a szállodába, hogy 2 napot késünk...
A VIK Arena-ban voltunk, mivel gyorsan kellett döntenünk, meg csak arra az 1 hétre tudtunk elszabadulni-itt volt még hely-, a gyerekre extra kedvezményt kaptunk, na meg az utazási irodában is ajánlották. Innentől számítva 2 hetünk volt, hogy utánaolvassunk annak, mit is "vettünk". Mindenre felkészültünk, mert a fórumokon elég vegyes volt róla a vélemény, aztán pedig kellemeset csalódtunk. Nem egy felső kategóriás szálloda, viszont panaszkodni sem tudok:-) DZ-t foglaltunk, ezt ott kis ráfizetéssel MB Superiorra cseréltük. De őszintén szólva csak aludni jártunk fel, mivel a parton, medencénél folyamatosan ment az élet , vagy éppen kirándulni voltunk:-) Szívesen írok privit, ha van még kérdésed, a többieket nem akarom untatni...
Lacoste, most én irigykedek Rád a leendő cd-id miatt! nekünk is Omega volt a legelső, amit "beszereztünk"... Santo Domingora érkezni nem olcsóbb, csak abban a pár napban ez volt a leggyorsabb megoldás:-))
Kedves Dom Guss! Remélem átment az e-mail, 01. 21-én csütörtökön megyünk a Gran Bahia Principe Bavaro-ba, úgyhogy a következő hétfőtől szívesen csatlakoznánk a kirándulások valamelyikéhez. Üdv: Tündi
Kedves Dom Guss! Úgy néz ki hogy január 15-én megyünk Madridból 9 éjszakára (24-én jövünk vissza). Szeretnénk csatlakozni ez időben a Sanoa szigeti és a Santo Domingoi kiránduláshoz. Összeállt már a program? Lehetséges? Brigi
A DOMINIKAI KÖZTÀRSASÀG LEGALAPABB RESORTJA, MELEG VIZ NINCS AZ AGYAK KÖKORSZAKIAK, SEHOVA NEM TUDSZ ELJUTNI ONNAN, A TENGERPART TELE VAN ÁRAMLATOKKAL.
Tengerpartnak tengerpart de azért ez vicc hogy Thomas Cook már Luperont árul. Nem tudjátok kicserélni legalább Puerto Plata-ra (costa dorada vagy bármi más)
Jó az Oaisis Punta Cana bár az Oasis Bavaro az teljesen új a Punta Cana részen elöfordulhat hogy nem jó minöségü szobát adnak, egy kis plusszért azért cserélhetö.
A jó kategóriába tartozik viszont ha nagyok az igények akkor cserélném....