Ilyen esetekre kell becsomagolni frappáns szívószálat, hogy motorozás közben is el tudjuk fogyasztani az ingyenes energiát a bukósisak dacára is. Pölö a száguldó cirkusz pilótáji is ítgy töltődnek fel, láttam a Fudáj tévében. SPeciel én nem vagyok híve az agy ilyetén meglódulásának és az ízét sem kultiválom. Maradok a jó öreg kávénál és cólánál.
Éppen most olvasta be a Mester Ujja a rádióban képhiba gt "naplószünet idejére, azaz amiről az elkövetkező genegációnak fogalma sem lesz" című felsorolását! :)
Bélával vagyok egy véleményen. Szerintem is nem tesz jót hosszútávon ez a mindenféle nrgia ital. Még annak idején mikor betört a Rebbul próbaképpen vásároltam egyet. Az íze sem volt valami fenomenális, depláne mikor megláttam az apóbetűs összetevő részt, hogy sok kóla-kávé hatásával ér fel a hatása meg taurin és glükonorolakton, hát ijedtemben borítottam is ki az egészet.
(Jó volt arra hazaérkezni, hogy két naplót is írt a Mester, amíg én nyaraltam egy hosszú hétvégét Tata nevü helybe. Öreg-tó, csend, nyugalom, miniatűr kutyák, bicigli és futó személyek. Szóval kellemes kikapcsolódási lehetőség.)
A Mesterék legalább tudták előre, hogy termékbemutató izét kell végighallagtni, ha csuszát akarnak enni.
Voltam egyszer egy nagyon hirtelen összeszervezett osztálytalálkozón, amiről a helyszínen kiderült, hogy emvéj közgyűlés. Jólneveltségünkből kifolyólag végighallgattuk, de nókomment. És megvolt a véleményünk magunkban.
Na az a hozviszteszvesz kislány is megihatott már előtte egy bombát a repi készletből, hogyha mire megszólalhatna a megajándékozott kuncsaft, addigra már méterekre van tőle. Mondhatni gumigolyó.
Amúgy micsoda neveket adnak már ezeknek az energia cella löttyöknek?? Jó hogy nem Belzebub ! Azért remélem a 10:15-ös kávézolás nem fog át c menni 10:10-es drakulázásba.
Endre reggel megivott egy üveg Drakula elnevezésű kólát és én még ilyet sosem láttam. Ilyen energiás ital ez, amiben folyékony energia van és jól megdolgozza a szivet. Mintha valaki meginna öt coca-kólát és 3 kávét egyszerre. Tehát hirtelen felfrissül és meglódul az agya illetve vérkeringés, de szerintem hosszú távon elég sokat roncsolhat az emberben mert szerintem igen. Ugyanakkor Endrének az a véleménye, hogy ettől jól felpörög és maximálisan 2 üvegget iszik meg. Általában reggel és délben. Na még jó, hogy este lefekvés előtt nem, gondoltam, mert akkor igencsak rickor lenne az alvás. Egyszer egyébként én is ittam egy Bonba nevű italt, amit ingyen osztogattak az utcán és én is kaptam. Illetve egy ismerősöm, aki motorral közlekedik. Egy hoztesz kislány a kezébe nyomott egyett, mert várta az ismerősöm a zöldet. Igen ám, de mivel bukósisak volt a fején, és fogta a kormányt a másik kezével, komlikációkba ütközött az elfogyasztás. És mire ezt mondta volna a kishölgynek, az már méterekre volt tőle. Igy aztán begyümöszölte az ingyenes energiát a zsebébe, hogy tovább tudjon motorozni. Szerencsére én gyalogosként kaptam, és semmi problémát nem okozott az elfogyasztása.
Újabb rossz pont Nándinak!!! Micsoda dolog ez, hogy csak úgy otthagyja a Mestert akárhol az első gyanús jelre?? Persze, hogy erre a Mester is elbizonytalanodott. Pedig az ingyen ebéd lehetősége szinte a lábuk előtt hevert, mint kézenfekvő lehetőség.
És mit ebédelt ezek után a Mester?? Remélem azért nem maradt nagyon éhen!! De ezt már sose tudjuk meg szerintem.
Tisztelt Mester ! Ne hallgasson Nándira, rossz ötletei vannak. Nekem már elsőre sem volt szimpi.
Énszerintem nem kellett volna c elosonni sem Nándinak, sem 33 perc múlva a Mesternek, megvárhatták volna a halászlé filét. A túrós csúszát meg pláne. Akármilyen döglegsztő hőségszituáció forog mostanság fenn, enni azér csak kell. Azaz izé. Általában én úgy tudom, hogy akár beköti az ember a pénzt, akár nem, enni azér adnak. Eccer előfordultam én is egy ilyen frappáns távolsági buszos kiránduláson, amit Boci gömbhölgyhöz is mindig bedobnak, és ott járt a húsleves-rántott szelet kombináció, akár megvettük a báránybőr macit, akár nem.
Ez valami termékbemutató izé lehetett, ahol az ingyenes étkezés lehetőség után kellene bekötnia pénzt példának okáért valami 50 ezer forintos lábosba, vagy, vagy finom gyógyhatósú bogyóba. Van ilyen buszgépjárművel is kirándulás jelleggel, hozzám naponta bedobásra kerül ilyen reklámfelszólítás, hogy ajándék meg minden.
na szerintem egy kicsit még kellett volna várni az elosonással, mer a Nándi 10 40kor a Mester plussz 33 prec, azaz 11.13 vagyis negyed 12 órakkor, tehát már a felén tulvolt asztán hátha délbe ingyen lett volna az ebéd. igaz igy volt ideje az ebédlehetőség utánn nézni, mer délbe enni kell. azmár igaz. meg azis hogy rohatt meleg van.
2009. 08. 02. vasárnap, 12:15:44 óra Kedves Naplóm!
Kedves Naplóm!Ja ezt már leirtam. Ez a meleg teljesen rámhozza a szenilitást. Délelőtt 10 h-ra kimentem Nándival a Nagyerdőre a Csárda nevű szabadtéri étterembe, mert ingyenes halászlé filé illetve tepertős csúsza igéretben. Egy saccperkábé 2 órás eladás meghallgatását kérték cserébe. A lényeg, hogy megalapozhatom a jövőm anyagi biztonságát. Mikor elmúlt 10 óra 40 Nándi elmenekült, mert félt, hogy mégsem lesz ingyenes az ebéd, mert akkor azt mondták, hogy kössünk be pénzt és az milyen jó. Na akkor én is elbizonytalandodtam, és elosontam.De csak 33 percel később.
Amiről az elkövetkező generációnak fogalma sem lesz:...
...telefonkönyv, sárga oldalak ... írógép ... feladni egy levelet postán, levelezőlapot kapni ... kézzel írni egy házi dolgozatot ... fölvenni valamit videóra ... ceruzával pörgetni a magnószalagot ... nem tudni, hogy ki hívott telefonon ... nem tudni, hogy mit csinálnak és gondolnak éppen a barátaid ... fölkelni a fotelból és csatornát váltani ... hallgatni, ahogy betölt egy számítógépes játék ... hallgatni, ahogy egy modem betárcsáz ... joystickkel lőni ... föllapozni egy lexikont ... papír alapú térképet használni útvonaltervezéshez ... nyitvatartási időben, helyben intézni bankügyeket ... megjegyezni a barátaid telefonszámát ... kézzel elfordítani a kulcsot egy autó zárjában ... tékából kivenni egy filmet (fizetni, ha nem tekerted vissza) ... befűzni egy filmet egy fényképezőgépbe ... hosszú úton az ablakon kifele bámulni, nem egy képernyőre ... várni a kívánságműsorban a kedvenc számod, hogy felvehesd kazettára ... a könyvtárból könyvet kivenni, katalógust használni ... sorban állni egy hiánycikkért ... unalmas kultúrműsort nézni a tv-ben, mert csak az az egy csatorna van ... vasárnap hajnalban sorban állni Népsportert, hogy mit játszott a kedvenc külföldi csapatod ... úttörő táborban gyümölcsszedést tanulni ... szódapatront tekerni a szifonba ... hétfőnkénti tv adásszünet helyett diavetítőzni apu narrátorkodásával ... légkondicionáló nélkül élni ... Útlevéllel menni Ausztriába ... Hogyan lehet gyors kaják nélkül élni ...a takarékban betétkönyvbe bélyeget gyűjteni, és aztán megvenni belőle jó bizi esetén a bringát ... Szandi koncerten az első sorban csápolni ... a Szomszédok nagy életigazságain mélázni ...folytasd..!!