Szerintem nincs ember Kaposváron, aki ne ismerné el, hogy Ádám mennyit dolgozott a klubért, mindössze egy köszönömért, mégha éppen kritizálta is. Ez ettől független dolog. Nyilván soha nem csak miatta kaptunk ki, ha kikaptunk, de követett el hibákat ő is, ezt sem lehet tagadni. Aki dolgozik, az hibázik is, ennyi. Én is úgy gondolom, hogy jövőre más edzőnk lesz, M.T-ból kiindulva tutira ismét megkérdezi majd Kmézicset, hogy jönne-e. De bárki is lesz, az is csak azzal a játékos állománnyal fog majd tudni főzni, amire tellik majd. Ahogy Ádámnak is a szarból kellett (volna) várat építenie az elmúlt két évben.
Ez nem jó hír, bár egy fecske nem csinál nyarat, azért így már más lesz a helyzet.
De nekünk Kelleyvel vagy nélküle is kötelező hozni ezt a meccset.
Érdekes, hogy más csapatok szurkolói is nálunk leginkább az edzőt tartja a leggyengébb láncszemnek, én is bíráltam már töbször, de csak rá nem lehet a felelősséget hárítani, aikor veszítünk.
Persze nyílván a Báne lenne az edzőnk, lehetséges őt is bírálnák eleget ahogy korábban is, mert a szurkolói mindig elégedetlen és felelősőket keres.
Mondjuk ha nem jutunk be a 8ba kizártnak tartom, hogy Ádám lesz ősztől.
Azért én Völgyinek is örülnék mondjuk Putesszel ha a Zete ideje lejárna, de Sutyi is jöhetne mert ezt a pécsi szerepvállalást nem fogom megszokni.
De egyelőre a mostani bajnoki szezonban tegyünk meg mindent a 8ért, mert a keret alapján nem lenne akkor bravúr továbbra is azt mondom, még ha sokan nem is értenek velem egyet.
Én nem bántom Ádámot, volt, mikor azt tettem és talán igazságtalan voltam vele. Nem tartom rossz edzőnek, ettől függetlenül bárcsak Báne lenne még mindig nálunk.
Persze, értelek a Zete bennmaradásának örülnék, de nem olyan áron, hogy tökutolsóként pont ellenünk nyernek. Már elég volt a berényi szégyen erre írtam.
Az meg, hogy ki marad benn vagy ki nem, úgyis majd azoknál a tárgyalóasztaloknál fog eldőlni. Nem vagyok benne, biztos, hogy annyira tolonganának a B csoportból a feljutó csapatok.
A másik pedig, hogy ahogy mi sem a Zete is lassan már csak a múltból tud építkezni, mert a jelen és a jövő is sötét náluk és ez nem a Factum vagy a Berény hibája, a lehetőségük hétvégén is meg volt nem éltek vele.
Pont ezt mondom, hogy már az se segítene nekik. Ha igen, AKKOR azt mondanám adjuk le, mert nekünk már hót'tökmindegy. Az meg gondolom nem kell kifejtenem, hogy miért inkább a ZTE maradjon bent, és ne mindenféle jöttment Factumok, meg Jászberények...