Na, csak azért írok, hogy senki se panaszkodhasson, hogy nem történik semmi. Meg hogy behúzzam a csőbe azokat, akik ugrásra készen várják, mikor ír már valaki a kedvencükbe. :)))
rendben bookshie, elfogadom a döntésed. (tehetek mást?) csak még egyre kérlek. ha esetleg mégiscsak benézel még ide, és olvasod most ezt, akkor kérlek egyetlen kérdésemre válaszolj még, de igazán őszintén.
azt hiszem a probléma alapját nem sikerült ugyanis még mindig megértenem. bizonyára hülye vagyok, de ez van. szóval én arra húztam fel magam, amit te az "utolsónak szánt" hozzászólásodban írtál, és csak is azért, mert nem értem. szóval, idézlek (utlólagos engedelmeddel):
"Az utolsó(nak szánt) írásomban a legkisebb harag vagy szemrehányás sem rejlett. Elköszöntem. És minden szavamat a lehető legőszintébben, legkomolyabban gondoltam. Ennél beismerőbb nem tudok lenni. Ha ez a te szemedben pofátlanságnak minősült, az ellen tehetetlen vagyok. Csak tudnám, mi volt az. Annak a beismerése, hogy irigyellek? Vagy az, hogy segíteni akartam, mert arra gondoltam, hátha örülsz neki... Ez nem sértődés, pm. Ez egyszerű lemondás. Nem volt könnyű leírni mindazt, de ha tudom, hogy olyasfajta érzelmeket gondolsz bele, nem teszem meg."
szóval kérdéseim a következők, és télleg szeretném, ha erre még válaszolnál:
1. miért irigyelsz is tulajdonképpen?
2. segíteni akartál. miben? miért?
3. milyen lemondással jár ez, és miért kéne neked miattam bármiről is lemondanod?
kérlek tényleg tisztelj meg a válasszal, és ne írd azt, hogy ha nem értem, akkor úgyis minden hiába van, még ha ezt gondolod, akkor se, légyszíves. fontosnak tartom megértenem, hogy mi is történt tulajdonképpen, és ha egyszer ilyen hülye vagyok, hogy nem fogom fel, akkor most télleg a segítségedet kérem, hogy magyarázd meg nekem, rágd a számba.....
előre is köszönöm,
paulina
ui:
asszem azért is nem fogtam az áradó jószándékot, mert a fent említett kérdéseket nem értem. félre ne érts kérlek! az se fordult meg a fejemben, hogy rossz szándékaid vannak, csupán nem fogtam a jóakaratot. csak a sértődöttségérzést.
Ketchup, csak hogy megnyugtassalak:
NEM vagyok Colunga-rajongó. Bár róla legalább tudom, hogy kicsoda, ellentétben szegény Gaby Spanickal. Ha már ilyen szépen kérsz, én nagyon szívesen írok levelet az RTL Klubnak, csak lehet, hogy hamar kiderül, hogy azt sem tudom, miről beszélek... :)
Egyébként IGEN, IGEN!!! IDEJE LENNE MÁR RÁM IS EGY KIS FIGYELMET SZENTELNI!
Mikor lesz már lubparty?
Mighívnánk az összes lubát.:)))
Shallina:)) Te olyan sokszor írsz nekem.
Én pedig mindig csak Paulinázok.:(((
Ideje lenne rád is fegyelmet szentelni.
Remélem te nem vagy Colungá rajongó?
Egyébként fülig szerelmes vagyok Gabriela Spanicba:))))
Paulina honlapjai pedig fa volt a tűzre.
Beírtam az RTLKLUBnak( www.rtl.hu) hogy adjanak egy újabb Gaby Spanicos filmet, de nem válaszoltak.
Felhívom Lubtársaim figyelmét!!! Hogy mind írjatok egyenként TIZ-TIZ levelez az RTL-nek, és követeljétek benne Gaby Spanic visszatérését.
Hátha legalább valamelyikünket válaszra méltatnak.