Ami ma történik velem, Egy kicsit gyanús már nekem, ha figyelem. Reggel az első cigi után Kigyulladt rajtam az új pizsamám, Aztán később már a buszon Egy madárpók utazott a vállamon.
Azt hiszem, hogy ez nem az én napom, Kicsit furcsa a hangulatom. Azért mégis reménykedem, Valahogy csak talán átvészelem.
Azt hiszem, hogy ez nem az én napom, Hideg futkos a hátamon. Azért mégis reménykedem, Nagyobb mázlim is lesz nekem.
Mikor a vaskerítésre zuhantam, Jobb lett volna ott még alattam egy paplan. Szerencsére időben érkezett A mentő, de későn fékezett. Nyomaim a csatornába vezettek, Odalentről integettem ezeknek.
Azt hiszem, hogy ez nem az én napom, Mostantól másképp folytatom. Csak maradt volna benn a székletem, Jobban néznék ki azt hiszem.
Nem az én napom ez szerintem, Csatornában ülök egy heringen. Azért mégis reménykedem, Nagyobb mázlim is lesz nekem.
Azt hiszem, hogy ez nem az én napom, Valami rágcsál a lábamon. Ráadásul a mai ebéd Kelkáposzta főzelék.
Nem az én napom ez szerintem, Kifejezni nehéz a zenében. Pláne, ha a szöveget is elszúrom, És a szavak túlszaporítása miatt nem stimmel a dalom.
Azt hiszem, hogy ez nem az én napom, Influenzás lett a karvalyom. A talpam leégett a napon, Hát ez nem az én napom.
Azt hiszem, hogy ez nem az én napom, Szerintem elromlott a mikrofon. Jobb lesz, ha most már befejezem, Mert berekedt a hangom is teljesen.
Ó szerelem, te szép, hol vagy, hol? Hisz nem vagyok én marslakó! Kinyújtanám kezemet feléd, ha látnálak, S nem látnának többet bálnának!
Mindenkinek joga van a boldogsághoz, Ó, boldogság, hát gyere, várlak itthon! Gyere akár fehér galamb képibe, De jöhetsz akár, mint a postás Ferike.
Azaz a Ferike képében mégsem, Ahogy ül azon a motoron idétlen, Szóval legyél inkább valami híres sztár, De hamar gyere, várlak régóta mostmár.
Integess Bred, és visszaintegetek, Mosolyogj egyet Keanu, és nevetek egyet, Fordulj vissza füttyentve Bruce, aki nem a Lee, Willis az, ki tán engem majd megközelít.
Woody is lehetsz, jut eszembe, Persze a családneved ne legyen Allen, Harrelson légy, s repülök feléd, Bár a humorod lehetne mégis az Allen-é.
S jöhettek együtt is, szépfiúk, Hiszen nem vagyok én hiúz, Bár nem is vagyok Cindy Crawford, Csak észre ne vegyétek, ha megtaláltok.
Krumplit eszik minden ember, aki okos, És hozzá ketchupot, ami paradicsomos. Jó, ha otthon van a spájzban burgonya, Sokat hazavihet az, akinek van furgonya.
Lehet fôtt és lehet sült és lehet hasáb, A lényeg, hogy az ember tegye be a hasába. Én szerintem a burgonyát jó enni, Ezért van, hogy úgy szeretek én rósejbni.
Szóljon hangosan a krumpli-dal, Levehetsz a lábamról a krumpliddal. S bár ezért a bűntudat emészt, A hámozásban hadd ne vegyek részt!
Ha meghallom, hogy van valahol krumplipüré, Szaladok, és gyorsan odagyűlök köré. Sülve-fôve együtt vagyok a krumplival, Sokkal jobb az, mint például egy tramplival.
Hát énekeljük együtt most a krumpli-dalt! Mindenkinek jó, miután krumplit falt. Zengjük a krumpli-indulót! Oly szépek a burgonyagumók!
Lá lálálálálálá lálá lááá, lá lálálálálálá lálá lááá. Lá lálálálá lálá lááá, lá lálálálá lálá láááááá.
Köszi, Danczi! (mellesleg a holnap már tegnapelőtt volt...:-)
Kedves mms! Én pedig természetesen elismerésnek, sőt, bóknak vettem!:-)
Baca busza és FASIRT táncoslánya egyaránt nagyon ott van, gratula!!
CSABEE, köszi szépen, nagyon kedves tőled, de nem tettem mást, mint követtem a lentebb leírt instrukcióidat...egy remek útmutatás alapján szinte gyerekjáték pocsék verset írni!:-)
A kedvesem egy oly leányka Ki dolgozni megy Orleánba Mert Orleánban ott a pózna Mi körül esténként gogózna Ha táncot jár egy asztalon Szebb ő mint egy divatszalon A nyaka karcsú mint a hattyú Két lába jár mint két dugattyú A fején aranyszőke konty Ragyog akár a tőkeponty Elbűvölő a szende póz Ahogy a kedvesem gogóz
Te nem Exceltáblázattal foglalkozó bróker vagy, hanem költő!
Szívből gratulálok, és önzetlenül! Ezek a szösszenetek bearanyozzák, napfénnyel töltik el szürke hétköznapjaimat!
Kezdek elsápadni ettől a színvonaltól, és bár CSABEE szamárvezetője alapján papírfecnikre írogatni kezdtem már, még mindig nem az igazi egyik produktumom sem. De majd! :)