Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Egyszer már írtam de VALAKI KITÖRÖLTE, hogy a vasárnapi kaszáson már túl vagyok, azzal nem lehet menni semmire, inkább próbálom a gaznak megfelelő fordulaton tartani a gépet így jobban haladok. Viszont így is azt érzem h ráz, bár zsibbadásról szó sincs és lehet csak túl sokat akarok a géptől, meg ez már azért használt és lehet emiatt ráz jobban. Am ma kapott rendesen, néha már inkább pihentettem kicsit nehogy meghaljon itt. És sztem a castel ide gyenge lesz így látatlanba is, mivel a hitachit is full gázzal felpörgetve kellett beleengedni néhol, így viszont nem volt nehéz tartani a fordulatot :) Próbálok szerezni egyet mielőtt megvenném és kipróbálom.
A logikai bukfenc ott van a dologban, hogy tök mindegy. Ha a Castel sose gyártott kaszát, akkor ezt sem gyártja, hanem az Alpina, amelyik viszont gyártott már mindenkinek kaszát :-)))))))))))))))))
Hát ejnye bizony ,mert tudtam a tutit... , meg hamu a fejemre, sőt szívok , mint a torkos borz ! : ) Dehát felcukkoltak a kollégák , hogy az Mtd -vel nem lehet egy métert sem levágni és leteszteltem . : )))
A lényeg, hogy a lányok nem sok jót meséltek a kezed finomságáról és érzékenységéről! :-))) bár vannak olyan nők is, akik a dúrvább bánásmódot szeretik..... :-)
Had kérjem már meg arra, ha legközelebb töröl vmit, akkor írja meg, hogy törölni fogja és a miértjét is.
Ugye a hülyegyerek sem csak úgy a semmiért kap 1-est és intőt az iskolában, biztosan jogosan törölték a hsz-ket, de ha megindokolnák a miértjét, akkor talán értelme is lenne.....
Lehet, hogy más topicokban csak koszáló hozzászólások vannak, de itt egy közösség van!