Keresés

Részletes keresés

k.valcsi Creative Commons License 2005.02.14 0 0 1119

Szia BBöbe!

Meg tudom keresni de jó lenne, ha pontosítanád. Sartiban vagy máshol, melyik időpontban, két szobás vagy 4 személyes apartman érdekel.

Üdv.: Valcsi

Előzmény: Törölt nick (1118)
k.valcsi Creative Commons License 2005.02.14 0 0 1117

Szia Kristi31!

Az Apollon Travel first minute árai (busz+szállás, amennyiben április 15-ig 40%-kal lefoglalod az utat) a következők június 4 és 11-től, 2 fős stúdióban.

Kosmas: 20.900,-Ft/fő/hét

Vienna: 19.900,-Ft/fő/hét

Michalis: 23.900,-Ft/fő/hét

Apollon: 28.900,-Ft/fő/hét

Stelitsa: 20.900,-Ft/fő/hét

Ilias: 20.900,-Ft/fő/hét

Asteras: 53.900,-Ft/fő/hét

Apartman árak ugyan ezen időszakra buszköltség nélkül, szintén 2 fős stúdióban.

Kosmas: 13.000,-Ft/fő/hét

Vienna: 11.000,-Ft/fő/hét

Michalis: 14.000,-Ft/fő/hét

Apollon: 20.000,-FT/fő/hét

Stelitsa: 13.000,-Ft/fő/hét

Ilias: 13.000,-Ft/fő/hét

Asteras: 42.000,-Ft/fő/hét

Amennyiben 3 vagy 4 fős apartmanok árai érdekelnek, írd meg.

Szia! Valcsi

Előzmény: Kristi31 (1115)
PMárti Creative Commons License 2005.02.13 0 0 1116

Sziasztok!

A családdal együtt mi is nagy Sarti rajongók vagyunk és már lázasan tervezzük az idei Sartii nyaralást.

Az Apollon idei árlistája nekem  megvan excelben aki szeretné annak eltudom küldeni.

Van valaki aki július elsö két hetében jön nyaralni?Mi akkor fogunk.Esetleg akinek 16 év körüli fia van,mert a fiam társaságra vágyik,akivel motoroni tudna menni meg discóba.

Kristi31 Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1115

Szia!

Az Apollon honlapját én is figyelem,és várom az áraikat:-)

Mi junius elején szeretnénk menni 2 hétre.Ha megírnád az árakat megköszönném!

Előzmény: k.valcsi (1114)
k.valcsi Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1114

Szia Kristi31!

Az Apollon Travelnek már megjelent az idei prospektusa. A honlapjukon (www.apollontravel.hu) sajnos még nincsenek fenn az árak, de 1-2 héten belül meg fogod találni. Hétfőn majd írok Neked árakat, de jó lenne tudnom, hogy melyik időszak érdekel. Én már a múlt héten bementem az V. ker. Alkotmány utcai irodájukba és kértem idei prosit. Szóval, ha megírod az időpontot, tudok konkrét árakat mondani.

Előzmény: Kristi31 (1113)
Kristi31 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1113

Valaki talált már valahol idei szállás árakat??

Nekem még nem sikerült,pedig nagyon kíváncsi lennék idén mire számithatok!

muschu Creative Commons License 2005.02.09 0 0 1112

Sziasztok!

Ti már lefoglaltátok a helyeket a nyári nyaraláshoz?
Mi még nem ,és sokat töprengünk vajon busszal merjük-e ezt a nagy távolságot bevállalni.. Az ibuszról tud vki vmit, érdemes velük utazni?

rage. Creative Commons License 2005.02.01 0 0 1111
köszi.megnézem.
Előzmény: k.valcsi (1110)
k.valcsi Creative Commons License 2005.02.01 0 0 1110

Szia rage!

Részletes térképet Görögországról a www.gogreece.com/maps/ honlapon találsz. Jó böngészést!

Előzmény: rage. (1108)
Matyóka Creative Commons License 2005.02.01 0 0 1109

Szia Böbe!

Engem is érdekelne a GPS-es file. Mi tavaly voltunk Sartin. Odafele mi is majdnem eltévedtünk Tessalonikiben a sok autópálya építkezés miatt nem tértünk rá a Ring-re,  de aztán ösztönösen mindig balra vettük az irányzékot és egy kis utbaigazítást kérve sikerült kb. fél órás kitérővel megtalálni a jó utat. Előre is köszi!

Előzmény: Törölt nick (1090)
rage. Creative Commons License 2005.01.30 0 0 1108

hello.

Tudja valaki hol találok valami jo térképet görögországrol?köszi

cupom Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1107

Sziasztok!

Mi tavaly augusztus 27-től szeptember 6-ig voltunk Sartiban. Egyszerűen tökéletes volt minden!

Nekem ez volt a harmadik alkalom, hogy Görögországba mentem.

1998-ban Nei Pori-ban, 2000-ben Parálián és végül 2004-ben Sartin voltam.

Teljes határozottsággal mondhatom, hogy Sarti volt a legjobb.

A Dias Zeusz utazási irodával mentünk busszal a Villa Maria apartmanba.

Annak idején Paraliára a debreceni Panorama Tours buszával mentünk. Rettenetes volt. Óva intek mindenkit attól, hogy igénybe vegye ennek a cégnek a "szolgáltatásait" !

Az indulás napján -késve- felvett a busz minket Szolnokon, majd már velünk együtt visszament Debrecenbe ( holott onnan jött ), majd szépen végig mentünk egész Kelet-Magyarországon. Kb. 6 óra hossza ( !!! ) is eltelt, mire Röszkéhez értünk.

Közel 32 óra alatt "sikerült" eljutni Paráliára.

A buszt úgy indították útjára, hogy a WC még nem működött. Amikor videót néztünk a hangszóró úgy üvöltött, hogy papírzsebkendőket kellett gyömöszölni a fülünkbe, hogy meg ne süketüljünk. A baloldali index elromlott és a sofőr úgy indexelt, hogy kitette az ablakon a kezét ( emeletes buszon ! ).

Előttünk ment a cégnek egy másik busza is. Az a busz elhagyta az utasok csomagját! Személyautósok villogtak nekik, hogy a csomagok ott hevernek az út szélén.

A visszaút sem volt zökkenőmentes. Délelőttre volt megbeszélve, hogy jön a busz értünk, de végül este 18:00 körül ért oda. És ezalatt nekünk senki nem mondta, hogy mikorra számítsunk a buszra. Csak azt mondogatták, hogy várjunk az apartmannál.

A WC-k, ahol megálltunk út közben olyanok voltak, hogy inkább meggondoltuk magunkat és tartogattuk még egy kicsit, valamint próbáltunk nem inni.

Tehát az egész buszozás katasztrófa volt!

Ezzel szemben tavaly minden annyira rendben volt, hogy én el se tudtam hinni, hogy ezt így is lehet. 21 óra ( !!! ) alatt kiértünk Sartiba a Dias Zeusszal. A sofőrök a lehetőségekhez képest a legkultúráltabb WC-kkel rendelkező helyeken álltak meg. Elmondták, hol mit érdemes venni, stb.

A paráliai úthoz képest olyan gyorsan kiértünk, hogy nem is volt időm elgémberedni.

Az apartmanban sem találtam semmi kivetnivalót.

Tehát összegezve én mindenkinek ajánlani tudom a Dias Zeusz utazási irodát, a Villa Maria apartmant és természetesen Sartit.

Üdvözlettel: Cup

Kristi31 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1106

Szia BBöbe!

A fő gondom az volt ,hogy a mi apartmanunk a nyitott lépcsőházra nézett ,így nem tudtunk nyugodtan pihenni,vagy kiülni a teraszra mert mindenki belátott hozzánk:-( A reggeli kávéhoz nem hiányzot az állandó "morgen".A fürdője olyan hihetetlenül kicsi volt,hogy ha beakartad csukni az ajtót a zuhanytálcába kellett beálni.Voltam már jó párszor Görögbe de ilyen rossz elhelyezkedésű apartmant még sehol nem kaptunk.Az már csak hab volt a tortán,hogy a hotelban 2 szobában laktak magyarok a többit jó kedélyű német nyaralók birtokolták....

Remélem idén sikeresebb lesz a választásunk:-)

sartimania Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1105
Szívesen felteszem az oldalra a cuccot, ha meg akarod oszatni másokkal is. De képeket is küldhetsz Görögország bármely pontjáról.
Előzmény: Törölt nick (1101)
Kristi31 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1103

Szia BBöbe!

Köszi a címet.Angolul vagy magyarul írjak nekik?Te melyik szállást ajánlanád? tavaly ? Te melyik szállást ajánlanád? Mi tavaly az Apollón hotelben voltunk. Eddigi legrosszabb szállásunk volt Görögországban:-(  Nézegetem a neten a fellelhető szállásokat, az árak kb 25-35 E közt vannak két főre / éj.Kiváncsi vagyok itthon milyen árak lesznek.

Előzmény: Törölt nick (1102)
Kristi31 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1100

Annak az irodának az e-mail címét megosztanád velünk akinél te is foglaltál szállást?

Köszi

krami01 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1099

BBöbe !

Mi július elején készülünk Sartira, ahogy Te is írtad, egy nagyobb társasággal ( kb 18 fő ). Hol sikerült ilyen létszámhoz megfelelő szállást találni ? Adnak kedvezményt a létszámra ? 

sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1098
A részletes Sythonia térképet  most rajzolom, azon is lehet majd barangolni. De az egy kicsit macerásabb.
Előzmény: Törölt nick (1092)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1097
A hóesés arra jó, hogy még jobb legyen majd nyáron kimenni Sartira. Minél jobban akarod, annál jobb lesz elindulni majd.:))))
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1096
A GPS tudom mi, csak nekem a weboldalamhoz kellenének vektoros térképek. A Sarti térkép már kész van, csak a Flash részét kell még megcsinálni, pár nap múlva utcaszintű térképet találtok az oldalon. Szerintem tudnánk hasznosítani ezeket. Vektoros térképetek van? Vagy csak az utat rögzítettétek?
Előzmény: Törölt nick (1092)
muschu Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1093

Szia!:)

Melyik utazási irodával mentetek? Megvoltatok vele elégedve?

Előzmény: Törölt nick (1088)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1091
Mik is ezek pontosan?
Előzmény: Törölt nick (1090)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1089

Ja, megvan Lakis. Ezt találtam róla:

LAKIS apartman

A tengerparti sétánnyal szemben található apartmanházban a stúdiók 2 + 1 fő elhelyezésére alkalmasak. A lakások az első emeleten vannak, némelyikük tengerre néz. A ház földszintjén kávézó és pizzéria működik. A 2-3 fős lakások egy légterűek, konyhasarokkal, zuhanyzóval, erkéllyel rendelkeznek. Egy részük légkondicionáló berendezéssel ellátott. Ezeket a helyszínen fizetett külön térítés ellenében használhatják. Az apartman egyszerűen berendezett. Ágyneműt adnak, azonban törölközőt, konyharuhát, tisztítószereket vinni kell. Takarítás és ágynemű csere hetente egyszer, a turnusváltás napján van.

Előzmény: gyuzso (1077)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1087

gyuzso

Lehet, hogy írtad már, csak elkerülte a figyelmemet. Melyik apartmanba mennétek?

sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1086
Ők nem csak tudnak magyarul, hanem magyarok is. :))))
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1085

Sziasztok

A vízhőmérsékletekről csak annyit, hogy a www.sartimania.hu oldalunkon a Görögország menü információk almenüjében minden hónapra megtaláljátok az akkori átlaghőmérsékletet. A tengervíz és a levegő hőmérséklete is fent van.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1084

Igazad van BBöbe !

Szerintem se kell foglalni elő és utószezonba.

Kint könnyedén találsz és valószinü hogy olcsóbban is szállást.

Látom kezdődik hál istennek a zsongás.

Mindenki kezd szervezkedni, akár csak én.

Egyébként már csak azért is érdemes  helyben intézni, mert legalább ládod hogy hova mégy és nemet is lehet mondani.

Ahogy olvaslak benneteket, már érzem a tenger illatát.

Csak szervezkedjetek !

Előzmény: Törölt nick (1082)
muschu Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1083

Szia!

Köszönöm BBöbe;)

Az idén nem terveztek menni Sarti közelébe?

És 2001-ben hogy mentetek?

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (1082)
krami01 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1081

Szia Gyuzsó !

Szerintem nagyon jó ár a két hétre. Elárulnád, hogy hol foglaltál szállást, mert ennyiért engem is érdekelne.  Köszi  krami01

muschu Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1080

Szia Kristi31!

Nem tudod kb hány fok van június elején Sartiban? ÉS kb. hány fokos a víz?

Üdv.: Muschu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!