Keresés

Részletes keresés

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4339

Kimutatta a foga fehérjét a baloldali Messiás :D

Már látom a kesmás szalagcímeket.

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4338

Szerintem a legjobb teszt az országjárás lesz.

A mostani, intenzív 2 hónapja utáni kimerült állapotában találkozni megvezetett, demagógiával megtömött fejű, más kulturáltsági szintű emberekkel kemény megpróbáltatás lesz neki.

(belegondolok, hogy ha nekem kéne ilyen közegben szerepelnem, meddig tudnám türtőztetni magam, háááát tuti megkapnám a flepnit a végén). :)

Hirtelen Vona találkozása villan be az erdélyi testvéreinkkel :), na, hasonlókra számítok most is.

Hogy várhatja a fidesz média az első pikírt visszaszólását, kifakadását, hogy a homlokára süthessék a bélyeget, hogy ugye mi megmondtuk hogy pszichopata.

Előzmény: Törölt nick (4336)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4337

Megmondta, 2030ig foglalt a trón :)

Előzmény: Nyúlszájú (4259)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4336

De miből gondoljátok, hogy pszichopata?

Te magad linkelted be, hogy odaállt a leuralt Hír TV-s csaj mellé. Egy pszichopata odaállna? Nem hiszem. Egy pszichopata foglalkozna azzal, hogy tekintettel legyen a gyerekei miatt V.J.-re, aki bántalmazónak nevezte nyilvánosan? Aligha.

Ne diagnosztizáljunk már abból, hogy politikus akar lenni, mert én nem látok egyelőre semmi olyat, ami bármiféle személyiségzavarra utalna. Messziről jött ember (aka Varga Judit) meg azt sejtet, amit akar.

Előzmény: búvár-halász (4318)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4335

"„Az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat, Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is” – mondta Menczer, aki szerint támogatóiknak, nem kell védekező testtartást felvenni, mert szerinte minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak."

Nos, uraim, az egyenes tartás alapfeltétele a gerinc. Ez a tejfölösszájú nyikhaj pofázik, aki életében nem hozott létre értéket. Valami euforikus lila ködbe burkolózva azt gondolja, ők építik a Világ legsikeresebb országát. Nem! Az országot azok építik, akik naponta munkába járva értéket hoznak létre, ezzel növelve GDP-t. Amit ők alaposan lefölözve dőzsölnek a jólétben.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4334

Nagyon nincs igaza barátunknak.

Én is zsigerből akarom a változást. Szinte már bármilyet, csak más legyen. Másabb, mint ez az elpöffeszkedő, értékevesztett, gőgös hatalom. Ahol az urak elfeledik, hogy ők azért vannak ott, ahol, mert minket, a népet kellene szolgálniuk. Nincsenek illúzióim, hogy minden új hatalmi szereplő eljut a fejlődése útján a gőgig. Csak ezt éppenséggel lehet nem megvárni is.

Szóval én is változást akaró (de óvatos) ember vagyok. Mégsem mentem el a tüntetésre. És bizton állíthatom, tömegével vagyunk így. Nevezzük lustaságnak, fáradtságnak, félelemnek, bárminek. Nálam az első kettő bizony nagyon motivál. Félni nem félek, mert igazából nem is létezem. Láthatatlan, megfoghatatlan vagyok egy hatalom számára, akár a kozmológusok számára a sötét anyag.

De az biztos, hogy sokakkal egyetemben nem leszek rest elmenni a szavazófülkébe, és x-et vésve, ököllel, dühtől vezérelve BÁRKIRE aki nem a Fidesz és annak csatlósa.

Előzmény: búvár-halász (4330)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4333

Nem kell felülni a pletykáknak, volt elég rendőr, ezt egy cikkben olvastam, hogy a Parlament környékén kifejezetten sokan voltak a rendőrök. A Deák téren is voltak, legfeljebb nem annyira szem előtt. Meg szerintem a tüntetők közt is voltak civilben.

Előzmény: Hümmögőpipőke (4307)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4332

Mi az a 100-as korlát?

Előzmény: pákosztos cica (4295)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4331

Okés. Otthonról felteszem.

Előzmény: pákosztos cica (4329)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 4 4330

Nektek, számomra hatalomipari gondolkodóknak egyébként számomra feltűnő gőgötök van, amikor egy nappal korábbi 250 ezres tüntetésekről magyarázzátok, hogy pont annyi szimpatizánsa van az illetőnek, mint aki kiment. Ez óriási kamu. Vagy a Főnök végtelen bölcsessége  és természetesen halhatatlansága és tévedhetetlensége kapcsán, hogy 3-5 lépéssel előbb jár. Ugyan mi a bánatos lóizének járna előbb? Nem is ő uralja a narratívát 14 év után először. ezzel nem tudtok mit kezdeni, és majd ki fogod kérni, hogy beleveszlek ebbe a kalapba, de mindegy. Olyan fájóan leegyszerűsítően gondolkodtok a valóságról, hogy attól ordítani lehetne.

Na mindegy, nem akartalak sértegetni, csak ez szokás szerint előgyütt'.

Előzmény: Lelkis Béla (4315)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4329

Csalit! 

Szerintem érdemes lenne feltenni a fára. 

Már ha te is úgy gondolod.

https://www.facebook.com/groups/5012578428795354

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4328

Na jó, a kamuértelmiség is sok egy kicsit :D

Ja, meg a Gyurcsány a pszicho.. 

Ki ez a fasz? :D 

Előzmény: pákosztos cica (4326)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4327

A telekom be akar vágódni,

1a fidesznél

2a melegeknél

Előzmény: pákosztos cica (4316)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4326

Bocs. A tények makacs dolgok. :)

Mondjuk, tényleg elvitte az indulat löttye. :D 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4325)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 2 4325

nyomorult zsúrpubi, egyszer használatos selejt, pszichopata elmebeteg, csak úgy emlékezetből..

Á, ezek nem köpködések, dehogy.

Előzmény: pákosztos cica (4324)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4324

Ezt én most nem értem. 

Miért minősíted köpködésnek? 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4321)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 2 4323

Indul a Kötöttfogás extra élő.

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4322

Van benne valami.:)

Előzmény: pákosztos cica (4319)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 4 4321

Ahhoz képest hogy nem utazol politikában, meglepően sok karaktert áldozol a köpködésébe.

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4320

Bólogatok. 

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4319

Van valami lengyel mondás erre a helyzetre. Bár lehet hogy másikra. :D 

Alugggyunk rá egyet! 

Én hozzá szoktam tenni, akár többet is. :)

Előzmény: búvár-halász (4318)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.07 0 3 4318

Az első feléből semmire nem kívánok reagálni, mert azok nekem olyan fideszes közhelyek, amikkel nincs kedvem sem foglalkozni.

Csak két megjegyzés. Az egyik, hogy nagyon magabiztosan állítod, hogy eltűnik a süllyesztőben, én erre azért nem innék mérget.

A másik meg az, hogy én csak módjával lelkesedek érte, mert szerintem is pszichopata (-egyébként  pontosan az ezzel járó politikai erőt nem veszed számításba-), csak már eljutottam arra a skizoid álláspontra, hogy a jelenlegi garnitúránál még ez is jobb lenne.

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4317

Csak bólogatni tudok. 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4314)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4316

Napok (hetek?) óta ez a reklám forralja fel az agyvizemet. 

Szerintetek ki rakta be Szájert a háttérbe? 

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.07 -3 1 4315

Az első tévedésed az, hogy nekem ellenfél. Nekem nem az. Nem utazom a politikában.

A második tévedésed az, hogy a politikai porondon ő egyáltalán ellenfél bárkinek is. A jelek szerint nem az.

Gyurcsány már lerúgta, mert szerinte pont elég egy darab pszichopata elmebeteg a nagypolitikában a kiskakas szemétdombja tetején, és ez a szerep szerinte az övé. Szerintem is.

Ez a nyomorult zsúrpubi meg tudott szólítani 2-300.000 embert. Azt pedig ti is elismeritek, hogy nem a Fidesztől hanem a romkocsmatöltelék belpesti kamuértelmiségtől szedi el a szavazatokat, azaz a mostani ellenzéktől.

A Fidesz tökéletesen (pontosabban az egyetlen lehetséges módon, a károk minimalizálásával) bánt el vele: hagyta kibontakozni, s hogy ő borítsa a bilit. Nem akarom részletezni azt, hogy egy ilyen pszichopatával hogy lehet megúszni a nagyobb balhét és hogy miért, de amit csináltak az pont jó volt.

Azzal sincs bajom, hogy így lelkesedsz érte, de ez az ember fél év múlva már sehol nem lesz, hallani sem fogsz róla. Bekerült a baloldal ölelő karjai közé és megy a többi után, a fekete ruhás nővér, a kockás inges tanár, a Varnyú-efftárs szarosszájú babája, a lilike és a többi egyszer használatos selejt közé. A komcsik most használják, a seggüket is beletörlik majd eldobják fintorogva. Nagyon esetlegesen (mert még kurva messze van) a 2026-os választásra még előkerülhet.

Onnan fogod észrevenni, hogy már nem kell az ellenzéknek, amikor a Fidesz sajtó is kussolni kezd róla. Na akkor dobták a mostani gazdái.

Előzmény: búvár-halász (4302)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 2 4314

És az vhogy teljesen visszhang nélkül maradt.

Ha a pedofil-símogatók kegyelme nem bukik ki egy totál véletlenen, akkor az is ködbe vész.

Mekkora gennyes rendelkezés ez, hogy nem tudhatják az emberek, kiket szabadítanak ránk a kegyelmi jogkörrel visszaélve.

Jogerősen elítélt bűnözőket.

Előzmény: pákosztos cica (4313)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4313

És részesítették kegyelembe, pont a pápa látogatásakor. :(

Előzmény: Hümmögőpipőke (4312)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.07 0 1 4312

Én azóta is a kivezényelt, szerencsétlen zsarutanoncokat sajnálom, akiket kockakövekkel, téglákkal, molotovokkal dobáltak.

Szörnyű látvány volt.

És hát az anarchista brancsot fényezték hősökké utólag.

Előzmény: In Lak'ech (4309)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 2 4311

Azt olvastam, hogy már tiborcz haját és öltönyét hozzáigazítják, ezért csak a fél országot kell majd bejárnia. :D Osztoznak a feladatokon. :D 

Előzmény: búvár-halász (4303)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.07 -2 1 4310

Nem tudom, te hogy tudod, én úgy, hogy a radikális fociultrákat már 2006-ban is megvette és azért volt a balhé. 

Fizet balhéért és balhé nélküliségért is. Igazán nagyvonalú. :D 

Előzmény: Hümmögőpipőke (4307)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!