Figyelj, ha más hasonló készülég paramétereit állitod be, és tetszik, hagyd úgy, ha nem változtasd meg, nincs reset, a gépeden, akkor vissza áll gyári állapotra?!
valahol, a menűben kell legyen olyan gyári beállitások, igaz mindent amit beprogramoztál töről, de vissza állitja az értékeket.
Kipróbáltam egy Samsung tv-vel az összeköttetést(hdmi-laptop) állítások nélkül rögtön megjelent a kép a tv-n.Sajnos most nagyon tanácstalan lettem,valószínű a tv-vel lehet valami beállítási probléma.
Próbáltál már a laptopra monitort kötni? Úgy működött? Próbáld megnézni a videókártya driverprogramjában hogy nincs-e letiltva, vagy nem kell-e külön kiválasztani hogy a hdmi-t akarod használni. Próbáltad azt hogy megnyomod az fn gombot, és a fölső F-es sorban azt amelyiken a monitor ikont látod? Ezzel a kombinációval tudsz kimenetre képet küldeni. Ha sehogy se megy akkor írj, és még próbálkozunk.
Sajnos ez sem vezetett eredményre.ha scatt kábellal összedugom a tv-t és a dvd-t rögtön működi,de a hdmi -vel nem tudok mit kezdeni ,nem találja a gép a tv-t.
Kösd össze öket, majd kapcsold be, a laptopod, vagy géped...és katt az ezközök és nyomtatókra, elöjön az ablak, és ott - új ezköz hozzáadása, és add hozzá a tv..t....ha megcsináltad onnantól felkell ismerje.
Sziasztok.Egy kis segítség kellene nekem,egy kdl-40z5500 bravia tv-m van,de sehogyan sem tudom a hdmi kábellal összekötni a laptopomat a tv-vel pedig mindent úgy csinálok ahogy a sony honlapján bemutatják.A laptop nem érzékeli a tv-t.Kipróbáltam más laptoppal is de ugyanaz az eredmény.A tv-n nem kell valamit átállítani???Segítségeteket előre is megköszönném.
Ez nekem nagyon szervíz-gyanús, nem érdemes ilyet otthon megpróbálni javítgatni. Szerintem föl kéne először hívni a Sony szervízt, vagy e-mailt írni hogy ők mit javasolnak, vagy elvinni megnézetni.
Sony bravia KDL-40W4000 -es tipusu készülékemmel /KB:3 éves/ van egy probléma. A képernyő felső közép részében bemelegedés után megjelenik egy fénnyel túlvezérelt terület. Nem tudom másként hogy írhatnám le. Kb egy labda nagyságúra képes megnőni. Teljesen úgy tűnik, mintha a hőmérséklet hatására jönne elő. Mellékeltem egy képet róla, talán így érthetőbb. Kérem, valaki segítsen, mi lehet ez, vagy irányítsatok légyszi olyan helyre, ahol választ kaphatok.
Set top box bűnözők!Van egy minőségi tv-d,minőségi alkatrészekkel és kénytelen vagy egy egydolláros szemét tunerén keresztül nézni az adást.Arról nem beszélve,hogy megnő az áramfogyasztásod(kb.30w) és fizetheted életed végéig a készülék használati diját.Ha sokáig élsz,többszázezer forintot fogsz kifizetni azért a sz**ért!
Nincs lehetőséged szolgáltatót váltani, a DIGI..nél, ilyen nincs simán behengolod a digitális adásokat, és az analogot is, azt nyomsz, melyiket nézd, ...nálam tökéletesen műxik.
Kell még egy külön foglalat is sajnos amibe az előfizetői kártyát rakod és amit Neked kell megvenned. Hogy milyet kell venned? Ezt nem tudom. Most olvastam egy másik fórumon, hogy pl UPC a beltérihez párosítja a kártyát, így hiába rakod másik egységbe, ami akát TV is lehet, nem fog működni. Kb hasonló, mint a szolgáltatók által függősített mobiltelefon.
Köszi a gyors választ!A tv-ben van kártyának hely,vagy még kell valami külön foglalat?Ha igen akkor ezt a szolgáltatótól kell kérni vagy meg tudom venni?Bocsi,hogy ilyeneket kérdezek,de nagyon nem vagyok otthon az ilyen dolgokban!!!Előre is köszi!!!
Azért nem talált egyetlen adót sem, mert az UPC is kódolja a szolgáltatását, így csak ún CI foglalatba helyezett kártyaolvasó és előfizetői kártya kell hozzá. Így csak analóg adást tudsz vele fogni. Nekem ugyan HX720 van, de csak analógot tudtam beállítani, mert nincs kártyaolvasóm, csak foglalat.
Tehát a megoldás Neked az lenne, ha a TVben lenne CI foglalat, abban egy kártyaolvasó.
Üdv mindenkinek!Remélem jó helyre írok,az lenne e kérdésem,hogy van egy KDL-40EX720-as tv-m és tegnap a UPC-nél analóg csatornáról digitálisra váltottam.Meg is kaptam a set up boxot sikerült is a csatornák beállítása a kép az analóghoz képest gyönyörű lett!Akérdésem az,hogy a tv-n is van olyan beállítási lehetőség,hogy analóg vagy digitális csatornát nézhessek,de amikor a digitálist választottam akkor nem törtét semmi ,aztán gondoltam bemegyek a beállítás menüjébe es ott behangolom, kiválasztottam a digitális autómatikus hangolást de nem talált semmit,mi lehet a gond? Remélem nem bonyolítottam túl a dolgot! Segítségeteket előre is köszönöm!
Drágább lenne 1000 pénzzel haonta, és rabláncot is kellene vállalni, viszont 3 hónap múlva már máshol fogunk lakni, és ott tányéros megoldással tudunk majd TVt nézni.
Erre nem tudok mit mondani. A tv csak a bejövő jelet jeleníti meg, pár millisecundum késéssel. Amúgy a házimozin lehet hogy a képre tudsz delay-t állítani, és ez megoldaná.