na jó ide is bekopizom, hogy ne kelljen még egyszer leírnom.
tehát: életem legkínosabb sztorija barátnőmmel bemegyünk egy telefonfülkébe. találunk egy táskát. kinyitjuk, mi az? egy pisztoly, egy mobil és egy fényképezőgép....na mi rögtön beizgultunk, gondoltuk, ú! valakit iztos megöltek vele!!! barátnőm: én kiveszem! erre én: ne, ne!!! ne rakd rá az ujlenyomataidat!!! akkor mi legyen? (szentlélek téren volt) vigyük be a bkv házikóba. ok. bemegyünk, sofőrbácsi: mit tegyünk? hívjuk a rendőrséget!!! várunk, hogy jöjjenek. a rendőrök kiszállnak három kocsival, 10-en kb. nem találják a házikót, barátnőm kiáll kiabálni: ide, ide! itt a fegyver!!! bejönnek rendőrbácsi elkéri a személyimet, hogy felvegye a jegyzőkönyvet....adatokat felírja....kipakolja a táskát......: játéktelefon, játékfényképezőgép, játékpisztoly.....igényt tart a talált tárgyakra, ha nem jelentkeznek érte???
béla! jó kis stratégia...csak egy a bökkenő: írásbeli lesz!!! és nem hiszem, hoyg a számítógép nagyin megsajnálna....:(
shalina!!! kilogoltál! azonnal gyere vissza, mert épp a legkínosabb történetemet akartam veled megosztani, már fél órája gépeltem, te meg eltűnsz...:(((
Ha nem vagyok windisgréc, mekkérdezhetem, hogy ti milyen inter(intra?)perszónális kapocsban álltok egymással? (Mármint a pm-sally-shalina álomtrióra gondolok.)
Így is van, szegény bélus, ismétlés a tudás jó édes anyukája.
Kavarni meg nem nagyon szoktam, legalábbis olyat nem, ami bűzölög, mert ahogy mondják, elég büdös az magától is. Lehet, hogy mások kavarják??
Pm-nek chili? Jól van! Igaz, én a híd alatt lemaradtam, ebbe most nem tudnék beszállni... Nem, nem a Margit-híd alatt, ahol felhajtották a kombinétomat! Bár, hogy jobban belegondolok...
PMB, elárulom a marketingstratégiát: holnap teljesen elcsigázva, karikás szemekkel kell bemenned vizsgázni, hogy lássa az az undok vizsgáztató, hogy te hetek óta folyamatosan, sőt még ezen egész áldott éjjel is tanultál, nem kímélvén magad
Namármost, tudok egy jó móccert, hogy a fentebb ecsetelt látványt könnyűszerrel elérd...
Ja, és NEM! Mi nem vagyunk ugyanazok! Én az Ötödik Sally vagyok, ha tudod, miről beszélek. (Most már csak azt kell eldönteni, hogy ő ugyanaz-e Sally-vel...)
Paulina! Van Red Hot Chilli Peppers lemezed? Arra gondoltam, milyen jó lenne, ha eccerre benyomnánk monyjuk a Californication-t, közben te hozzám bújsz jó szorosan és álmodozunk. Na, mit szólsz?