World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Disenchant az jó lóvé, de a BoE cuccokat a barátoaid vagy guildtársaid közül valaki biztosan "szétszedi" neked. Emiatt kár felvenni a szakmát. A tailoringgal legyártott zöld cuccokat is szétszedetheted ugyanugy mással. Nekem is van a hátizsákomban 8-10 zöld (már hónapok óta /cry), meg pár kék, amivel 370 környékén húztam a tailort... Csak oda kéne adni valakinek (<3) hogy szétszedje. Egy biztos: a "gyártó" szakmákat költséges, nagyon költséges maximumra felfejleszteni. Szvsz a 2 szakma közül legalább az egyik, ha nem mindkettő gyűjtögető legyen.
Bár még mindig jobban írod, mint egykori guildleaderem, aki rendszeresen úgy írta, hogy diszencsántolni. :D (Megint diszencsántoltuk a két csesztet nefárianból... A csesztem az wildhert. Ja nem, az más...) :D:D:D
Kinyitod a skillbookodat és a General fülön találsz egy olyan skillt, hogy Disenchant. Alapből megkaptad, amikor felvetted az enchantingot. Ezzel a skillel minden zöldet és kéket szét tudsz szedni (ha elég magas az enchant skilled az adott itemhez, de ezt ki fogja írni ha nem). Legelején disenchantból is nő a skill, de nem sokáig, utána már "csak" arra jó, hogy enchanting alapanyagot nyerj ki a cuccokból.
Igen, a nővérem is mondta, hogy tailoring lenne jó mellé, csak az is az első időben csak a pénzt viszi. Vagy rosszul látom? Valami olyan foglalkozás kéne az enchent mellé, amiből lehet kaszálni, mert az enchent az tényleg viszi a lóvét. A másik meg az, hogy összetevőkhöz nem tudom, hol tudnék hozzájutni. A boltban már második napja nincs olyan, ami kéne, mert mindig az orrom előtt viszik el, a másik meg az, hogy nővérem mondta, hogy a disenchenttel lehet olyat csinálni, hogy ha találok valami zöld cuccot, akkor azt szét tudom szedni alkotóelemeire, és abból lesz alkotóelemem, amivel tudok enchentelni. Csak az a disenchent se egészen világos. Azt gyanítom, hogy azt csak akkor tudom megtanulni, ha az enchentem már egy bizonyos fokot elért. Szóval ez egy ördögi körnek látszik. :-) Monnyuk ebből a szempontból a tailoring az illene is hozzá, mert azzal lehet mindenféle zöld cuccot csinálni ha jól vágom, és azt a disenchenttel szét tudom szedni, és tudok enchentelni. De akkor abból már megint nem lesz lóvé. Most nem tudom vágjátok-e mit akartam írni, mert eléggé összevisszára sikerült.
Tudod, hogy válogathatok druidában :-) Az egyiknek épp most lett az a lézerbotja Maghteridonból. A két resto druid lehealelt mindenkit a terepről, imádom őket :-))
A miénken állítólag eléggé viszik mint a cukrot. Van egy szintén bányász haver, aki pont tegnap írta, hogy valami iszonyat mennyiségű goldot szedett össze egy nap csak azzal, hogy a nyers követ eladta ah-ban. Lehet akkor, hogy bányászatot fogok választani, mert a herbalizmust és alkimizmust már a rugóm csinálja. A rugómat már eléggé felfejlesztettem alkimizmusból, szóval tudok már egész jó dolgokat is csinálni. Majd postán elküldöm a palának. Szóval a szívem akkor a bányászathoz húz. Csak az a helyzet, hogy a bányászat mellé valami olyan foglalkozást kéne választani, ami a fémmel foglalkozik. Asszem még rágódok rajta egy darabig. :-DD
Kevés fightot utálok annyira, mint Netherspite-ot, pedig alapvetően nem nehéz, csak rém idegesítő darab.
Jó volt végre pont eltaláltuk a Maghteridonra nekünk kellő tank/dps/heal szentháromságot. Igaz az első két próbát elbénáztuk, de harmadikra csak ledőlt. Éés megin meghaltam bossfight közben és megint reseltek (lassan bérletet váltok a druidoknál), úgy látszik lassan hagyomány lesz, hyog first kill nincs a halálom nélkül :-))
enchanting az érdekes dolog.... egyrészt a tömény ráfizetés - főleg első karakternél - apénzszivattyú maga
de ha már magas szinten lesz, akkor ha nem is fogsz belőle meggazdagodni, de jó érzés lesz, hogy mindent szét tudsz törni illetve magadnak meg tudod csinálni az összes enchantot - meg a cimboráknak is
mellé mindenképpen valami gyűjtögető szakmát választanék, mondjuk az én javaslatom az a herbalizmus
a virág mindíg kell, poti örökösen csak fogy, ha van alkimista cimbora, akkor folyamatosan lesz potid stbstb
bányászattal is lehet szépen keresni, ed az eléggé szerverfüggő (nem tudom, ott hogy veszik az ércet)
Szerintetek az enchenting mellé milyen más szakmát érdemes tanulni? Tökre nem tudok dönteni. Mondták a bányászatot, dehát azt leginkább annak érdemes, aki blacksmithingel (vagy micsinál), vagy mérnök és gépeket rak össze, vagy valami fémmel foglalkozó szakmája van. Vagy a bányászatból származó nyers követ is el lehet adni jól?