Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
iTunes (6) segítségével szeretném szinkornizálni az iPod naptárát az Outlook 2003 naptárával, de iTunes kiírja, hogy nem sikerült, hogy miért nem arról már nem tájékoztat. Szóval szerintetek mi lehet a gind? Igen, elolvastam a User's Guide-t:)
egy kereskedo velemenyet probaltam csak kommunikalni. annak csak orulok, ha van ellenkezo allaspont is. az idegrendszered allapotara semmikepp sem szerettem volna befolyast gyakorolni...
mivel kicsengettem a gyari Alpine radiora 1200 eurot, meg a CD-valtora 600at, szeretnem tovabbra is hasznalni. ugyhogy maradok az iTrip-nel, vagy veszek egy SmartDeck-et.
de az ado teljesitmenye lehet gyenge. es ha messze az antenna (elol-hatul), akkor mar romolhat a vetel. az eladonak pl a hatso ulesrol nem ment, csak az anyosules kozeperol.
en a kazettast (teljesen OK) hasznalom, ceges autoban. de erik egy csere. az uj kocsik mar CD-vel erkeznek. mivel ceges, "barkacsolni" nemigen lehet... ezert porgok a teman!
Annyiban igen, hogy az én "kazettám" azt játssza, hogy olyan jelet ad a magnónak, mintha vége lenne, azaz szerencsétlen magnó megpróbálja a "másik oldalt" lejátszani, azaz katt, 10 másodpercig szól, megint katt, megint 10 mp zene, katt...
Hangminőségben a kazettás nem rosszabb, időnként jobb is. Viszont extra madzag lóg a kocsiban...
de ha bena az antenna. vagy hatul van. vagy nagyon elol stb... akkor lehet, h nem "vesz" olyan jol. mindegy. egy apple uzletben mondta ezeket az elado. ezek voltak a tapasztalatai. elmondasa szerint, a sajatja sem mukodik teljesen korreltul... hatso ulesrol pl. ezert is mondta, h menjek oda a kocsimmal es lassunk egy probat, aztan dontsem el,h ez nekem jo-e?