Sajnos farkasjuhászméretű lemaradásaim vannak rajongolásilag, de ez megtévesztésig a naplók hovatovábbja. Minden mondat egy-egy aranyrudat foglal magába.
Egy ideje én is tülkön ülök, mert azon molfondérozok, hogy az átokleszedő hová teszi az átkot azután, hogy frappánsan leszedte. Eseteleg ilyen környezttudatos leszedő, ami vagyis azt jelentené, hogy újrafelhasználja meg ilyesmi. Vagy ráteszi a balatoni révészre vissza, hogy ráhulljon?
Az óralátó gömbtárs leszedi az órát?
Csupa kérdések tömkelege.
Lehet, hogy versbe fojtom a mentális feszültségemet.
Gömbtársaknak természetesen féláron. De még egy kis türelmet kérek, még nincs kidolgozva a szeánszaim minden részlete. Lehet, hogy konzultálnom kell még látótársaimmal is. Tervezem egyébként a távolba látási technika bevezetését is. Ami abból áll, hogy csak le kell fényképeznie a Gt.-nek a kis kacsóját, csuklóval együtt. A képet elküldeni nekem és én rögtön írom is a választ, hogy mekkora órája van a Gt. -nek.
remélem Kósa urrék is beleolvasódnak néhanaplyán....:
"Természetesen én is örülök neki, mert biztos jó lesz majd a focinak az a sok pénz. Amit meg nem bírnak elkölteni, abból hátha épitenének bicikliutat, mert az is fontos lenne."
Az összes fagyi kirepült a fegyi a kezéből! Azóta is ott röpködnek Bélaváros felett plusz Balaton tó és környéke. Ráadásul az ufó személyek szeretik a fagyit.
Ha Erikára már 2 éve rájött a bolondéria, akkor azóta hány darab fagyit vághatott földhöz?? Vagy azóta nem is evett fagyit??
Szerintem ez egy igen veszélyes áldozat Helgácska részéről, hogy elkísérte Erikát az áramszedőhöz átokszedőhöz, mert mi van ha ez egy rosszindulatú átokszedő és egyszerűen csak átrakja az átkot Helgácskára. Mindjárt megvan a következő fizetőképes kuncsaft is és nem kell foglalkozni tevékenység után ott maradó átok elhelyezésével sem.
Különben az órát azt én is látom ám ! Igaz, hogy csak szemüveggel, de látom. Most akkor mondhatjuk, hogy félig én is látó vagyok?? Egyből megmondom ha a személynek van órája. Hétfőn, szerdán és pénteken 16:00-tól 18:00-ig fogadok ez ügyben.
"..Mert a megnevezése látó, mert látja az órát illetve ahogy körbelebegi az átok a személyt." :-DDDD Gömbtársak tudják, hogy kijazaz Erika??? Új munkatárshölgy c jött Nándor után avagy előtt??
Nagy az izgalom, mert Helgácska elkiséri Erikát egy jósnőhöz merthogy 13.00-re van időpont. És utánna visszajönnek és elmesélik az élményeket. Erikát ugyanis valamiféle átok sújta. Szerinte 2 éve került rá a Balatonon és a volt barátja révén. Érezte is aznap Erika, hogy rákerült az átok, amikor fagylaltozott Balatonfüreden. Ugyanis kirepült a fegyi a kezéből, és előtte elcsúszott és beütötte a könyökét. Próbálta egyénileg leszedni az átokot ám a szakkönyvek nem segítettek. Úgyhogy most átokszedő szakemberhölgyhöz mennek, aki 100 átokból saccperkábé 85-öt megsemisit. Egyedül nem mert menni, ezért kiséri Helgácska és ha jól sikerül az Erikáé,akkor ő ott melegében kér egy időpontot, a látó hölgytől. Mert a megnevezése látó, mert látja az órát illetve ahogy körbelebegi az átok a személyt. Már elindultak, mi meg tülkön ülünk, úgy izgulunk, hogy miként sikerül a művelet. Endre különösebben nem hisz a dologban, de ő most amúgy is csak a foci irányát látja, mert ha ma jól focizik, Debrecen, akkor kapni fog 1 milliárd forintot. Mert kijut valahová, valami nemzetközileg fociba. Természetesen én is örülök neki, mert biztos jó lesz majd a focinak az a sok pénz. Amit meg nem bírnak elkölteni, abból hátha épitenének bicikliutat, mert az is fontos lenne.