Ha a két amcsink jobb és nem hibázunk annyi ziccert, még nyerni is lehetett volna. A meccs legnagyobb tragédiája számunkra, hogy elvesztettük a két legjobb emberünket, ami a nyolcba kerülést reménytelenné teheti.
Ki tud valamit a sérültekről?
Valaki írja már meg, mit akart a végén Cziczás??????????????????
A bírókról csak annyit, hogy a Debinek semmi köze nem volt a meccshez, amíg a fault problémák nem jöttek az Olaj játékában....
Tavaly idegenbe járkáltam, és keveset szóltam hozzá, idén pedig vetem a betűt ezerrel, de alig voltam idegenben. Tudod hogy van ez - a rokkantnyugdíjból nem telik otthoni netre és utazgatásra is. Vagy az egyik, vagy a másik. Amióta megvett téged az Albacomp kilóra azóta egyik fronton sem vagy túl aktív, ráadásul eddig még topiktornára sem bírtda letolni azt a csúnya falloszfürkésző arcodat.
Persze Ede, persze, értem én. Csak azért azt se vedd ki a számításból, hogy ha tavaly nem karollak fel és nem baszatlak be minden egyes idegenbeli meccsünk előtt (na jó, Zete-t meg Dombóvárt kivéve), akkor még most sem tudod, hogy milyen az Olajbányász életérzés... :)
Idén valahogy annyi minden történt ezzel a csapattal, hogy csöppet elveszítettem a lelkesedésem, de azért az újságban még olvasom az újabbnál újabb szófordulatokban igencsak bővelkedő vécsés cikkeket, nyugi, a Cívising Rt jégcsarnokos vételi jogát taglaló riportok mellett, khm :).
Amióta szarabbul megy az Olajnak, te meg meccsre nem jársz. Fera legalább nem vonult vissza csak azért, hogy egy hatalmas kámbekkel ismét az érdeklődés középpontjában kerüljön.:-)