Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.07 0 0 200

Rákay Philip nem nyilatkozott a kérdésben?:))

Fórumterapeuta Creative Commons License 2011.12.07 0 0 197

Ne lökdösődjetek itt ennyire, mert még ráborulok a del-gombra...

upi2000 Creative Commons License 2011.12.07 0 0 189

Baj lenne ha egy ilyen izé a Himnuszt "bekoszolná".

Dopeman az aki, amit képvisel, amilyen stilusban ezt előadja, önmagáért beszélés önmagát minnősíti.

Nem kell hallgatni, nem kell reklámozni, és a saját köreinkben egyzserűen eg színvonalat kell képviselni.

Nem kéne a trágárság mellett szótlanul elmenni a hétköznapokban és nem kéne hagyni a bunkóságot büntetlenül terjedni.

Amíg mi engedjük a mocskot terjeszkedni, amíg a képviselőink megengedik maguknak azt, ahogy a Parlamentben beszélnek, addig miért csodálkozunk?

Előzmény: Para Szolvencia (-)
Venyerin Creative Commons License 2011.12.07 0 0 188

:D

Előzmény: Biga Cubensis (187)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.12.07 0 0 187

"A kurucosok 2006-ban kihallgatásra jártak a rendőrségre, most meg feljelenteni"

escéhá Creative Commons License 2011.12.07 0 0 186

Nem merem feltételezni, hogy Dopeman-be a Kossuth-téri moderátorkodása miatt álltak bele.

Venyerin Creative Commons License 2011.12.07 0 0 185

A szám nem lett jó, még Dopeman munkásságán belül nézve se a csúcs.

No de ez a felhajtás körülötte minek? Ennyire kifogytunk a valós ügyekből? Fizet valaki a reklámért?

Ráadásul Dopeman nem is sérti a himnuszt, a "dalban" éppen hogy ez a pozitív ellenpont, a kapaszkodó.

A kurucokat még megértem, őket soha se az eszükért szerette, aki szerette, no meg a tolerancia szerintük karibi szigetország lehet, valahol ergonómia mellett. No de hogy a szügyészség mi a francot csinál... :(((

Or Kán Creative Commons License 2011.12.07 0 0 183

Gerade aus Parlamant? Remek. :)

(Majd kérni fogok egyszer tőled valamit...)

Előzmény: Törölt nick (182)
Or Kán Creative Commons License 2011.12.07 0 0 181

Én veszem a fáradtságot erre (szemben a "profi" politikusokkal). 

Előzmény: Törölt nick (180)
Or Kán Creative Commons License 2011.12.07 0 0 179

Balliberális hülyegyerekek, rulez!

Előzmény: Törölt nick (175)
WYW Creative Commons License 2011.12.07 0 0 171

Én meg az ügyészséget. :-))

Előzmény: Mrs Demars (165)
ketszerketto Creative Commons License 2011.12.07 0 0 170

Az a szánalmasan marha,  aki ezért feljelentést tesz...

Előzmény: W_B (169)
W_B Creative Commons License 2011.12.07 0 0 169

Szerintem Dopeman a szövegével együtt egy szánalmas sz.r

Előzmény: Törölt nick (163)
ex_lx Creative Commons License 2011.12.07 0 0 167

"Fel kéne állítani az ízlésrendőrséget."

Legyen valami mutatóba, ha már az AB nem működik, ha már az ügyészség megrendelésre, és a NAV keretszám-vezérelten dolgozik.

Előzmény: Nero Bianco (166)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.12.07 0 0 166

fasza egy ország, ahol baszmegelni sem lehet.

:)

Fel kéne állítani az ízlésrendőrséget.

Ne má hogy valaki csúnyán beszéljen.

Az en magyaros.

:)))))

Előzmény: Mrs Demars (165)
Mrs Demars Creative Commons License 2011.12.07 0 0 165

Az ügyészség vizsgálódik Dopeman Bazmeg-száma miatt?

A szélsőjobb buzdított feljelentésre a Himnusz részleteit tartalmazó szám miatt. Tovább »

forrás: Index.hu

Minden értéket át lehet értékelni. Én is átértékeltem Dopemant.

ex_lx Creative Commons License 2011.12.07 0 0 164

"Kölcsey és Erkel forognak a sírjaikban..."

Minden bizonnyal.

A helyükben én sem nyugodnék békében, ha csupán azért, mert hajdan éltem a tálentummal, olyan savanyú seggfejnek képzelnének el, mint mint amilyennek az ún. jobboldal hivatalból fösti magát.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.07 0 0 163

Dopeman szövege nem ócska, persze nem is törekszik semmiféle irodalmi minőségre. Ez a fajta botrányos keménység és negatív realizmus hajtotta a punkot is egykor, ma pedig a rap és hip-hop egyes előadóinál jelenik meg. Nagyon ütős szerintem és akár "sláger" is lehetne, ha megjelenne a médiában.

Előzmény: Álomvédelmi twist (161)
korieander Creative Commons License 2011.12.06 0 0 162

a legjobb hogy fel kéne jelenteni ez alapján az egyik tehetségtelen fidesznyik ökröt aki önhatalmúlag "továbbírta" a székely himnuszt (ki a f.sz engedte meg neki?)

A kiegészített Székely himnusz [szerkesztés]

A Székely himnuszt az idők folyamán többször is kiegészítették. Legutóbb Pap Gábor 2002-ben. (Az eredeti és a Pap Gábor-féle szövegdőlt betűvel.)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9kely_himnusz#A_kieg.C3.A9sz.C3.ADtett_Sz.C3.A9kely_himnusz

Előzmény: Álomvédelmi twist (161)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.12.06 0 0 161

"Akkor mostantól így énekeljük a Himnuszt?"

Micsoda egy nyomorult, demagóg kérdés! Mintha bárki bármire kényszerítene itt téged!

Igen, a szélsőjobbnak se humora, de még esze se. Dopeman, amúgy ócska szövegét éppen a Himnuszból idézett sor dobja, emeli meg, amely idézés által nem himnuszgyalázás történik, hanem rossz szövegek nemesítése.

Apropó, miért is nem lehet gyalázni a Himnuszt? Miért is létezik ez a törvény?

Előzmény: GárdaNadráG (158)
nandras0824 Creative Commons License 2011.12.06 0 0 160

"NEM a Himnuszt énekelte!"

az mindegy!

ércsémászót, a dopeman egy retkes kommunistazsidófujjabelemkijön multiizé, mer' csak!

az idiótáknak tökmindegy, hogy mit is énekelt, mit is akart mondani, a szenthimnuszturulédesanyám márpedig sérthetetlen, mer' a totya is megmondta...

azt hiszem, engem már semmi nem tud meglepni...

Előzmény: Zoxo Whitney (159)
Zoxo Whitney Creative Commons License 2011.12.06 0 0 159

A "reklám" hatására meghallgattam. :-)

NEM a Himnuszt énekelte!

Előzmény: GárdaNadráG (158)
GárdaNadráG Creative Commons License 2011.12.06 0 0 158

Az ügyészség vizsgálódik Dopeman bazmeg-száma miatt?

Egy szélsőjobbos portál buzdította olvasóit feljelentésre a Himnusz sorait bazmegolással keverő rapszám miatt.

"Emberek! Őszinte leszek, még engem is meglepett, de az ügyészség nyomozást indít a Bazmeg ügyben" - írja Dopeman a Facebook-oldalán. Dopeman, vagyis Pityinger László másfél hónapja jelentette meg a Himnusz sorait bazmegolással keverő rapszámát.

Pityinger úgy vélte, hogy nemzeti jelképet nem gyalázott, mivel a Himnusz az a szöveg és a dallam egysége, miközben ő egy saját számába emelt be néhány sort a Himnuszból, a dallamból pedig semmit.

„Ez egy szubjektív művészeti alkotás, ami szubjektív elbírálás alá tartozik. Nem követtem el bűnt. Amivel vádolnak, megalapozatlan.” – mondta lapunknak. Dopeman ugyanakkor megjegyezte, hogy számított ilyen reakciókra. „Ez a dal egy kőkemény csapás. Nem a megoldás, hanem a kérdésfeltevés. Hogy milyen világban akarunk élni. Aki a Kádár-rendszerben, az a feljelentést látva most hozsannázhat.”

Akkor mostantól így énekeljük a Himnuszt?

kötcsei nájlonparaszt Creative Commons License 2011.11.30 0 0 157

Akasztják a hóhért?

Előzmény: kontraproduktív (156)
kontraproduktív Creative Commons License 2011.11.29 0 0 156

"Én vagyok a legnagyobb probléma" - Feljelentették Dopemant

Feljelentették Dopemant a Legfőbb Ügyészségen a "B*zmeg" című száma miatt. A dal még október végén jelent meg, és a Himnusz mellett több tucatszor hangzik el a fenti káromkodás: a rapper Orbántól Gyurcsányig mindenkit kioszt.

A feljelentő az ügyészségnek írt levelében a Btk.-ra hivatkozik: "Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ (...) egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

- Öntudatos állampolgárként kérem a tisztelt ügyészséget, hogy tegye meg a megfelelő intézkedéseket! - áll a levélben.

- Csak nevetek az egészen! Úgy látszik, valamit nagyon jól csinálhatok, ha valakik szerint én vagyok a legnagyobb probléma. Mindenesetre köszönöm az ingyenreklámot - reagált a levélre az Új Ásznak Dopeman, aki nem hiszi, hogy az ügyészség komolyan venné a feljelentést. - Nem vonatkozik rám a beidézett passzus, hiszen én a Himnusz szövegén semmit sem változtattam. Az pedig, hogy egy dalon belül elhangzik Kölcsey költeménye és a káromkodás, szerintem az alkotói és a szólásszabadság része - mondta a rapper.

És az inkriminált video:

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.26 0 0 155

Senki nem mondta hogy lenne köze. Nem tudom hogy került ide a punk, az itt offtopic

Előzmény: Törölt nick (145)
Dogfüggő Creative Commons License 2011.10.26 0 0 153

Bizony, nem szent.

uhuru1 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 152

Nem elég intelligensek hozzá. Értelmes ember nem megy el jobbantnak. Egyébként is ökölbe zárt seggel nehéz nevetni.:)

Előzmény: Törölt nick (126)
uhuru1 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 151

Ugyancsak vénember lehecc. Ilyeneket nyolcvanasoktól szoktam hallani.:))

Előzmény: Törölt nick (110)
uhuru1 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 150

Ezen nincs mit gondolkodnia. Semmi.

Előzmény: asztalosgabor (99)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!