Ma kellemetlen reteknek nézek elébe (fogorvos), ezért a jövő sötétségére való tekintettel sötét, egész pontosan barna söröket hűtöttem be esti fájdalomcsillapítónak. Önkényuralmi jelképek nélkül :-) Csak még nem tudom melyik fajtát igyam a háromból? Esetleg mindet?
nem akarom hergelni a kedélyeket (illetve dehogynem :-PPP), de itt figyel a hűtőben két üveg Heineken és epedve várják, hogy magamba döntsem őket, amit az esti foci után megteszek a kedvükért :-DDD
Hát már azért bocsánatot kívánok! Hogy van ez, hogy mire az ember gyereke benéz ide, mindenki Absolut hideg söröket hogyishívjákol a miafenében. Nem jól van ez így. Inkább dolgozom még egy kicsit, aztán hazaretkelek, hogy holnap végre újra kezdetét vegye a kedd. (Már majdnem egy hete színét sem láttam.)
Maga nem tudja elinni az én söreimet mert (és most iszonyú aljas leszek) a hétvégén szert tettem egy palack jóféle Absolut Vodka-ra, mely már jeges állapotban várja, hogy narancslével keverve lezúdítsam a torkomon. (Na nem az egész üveget, csak pár kortynyit.):))
dede, csak szintén kiselátszó állapot volt eddig, most viszont perceken belül elzizzenek a retekbe bele és holnapig csak a fénycsóvámat láthatjátok :-DDD
Retkelő kartácsok. Mély fájdalommal jelentem be, hogy elhúzok a búbánatos retekbe. Sajnos a sörkészlet-grafikonom már metszette a biztonsági zóna vonalát, ezért gyors beszerzési műveletre van szükség, mielőtt a grafikon görbéje aláhull a veszélyes zónába! Nem tudjátok hol lehet feketereteksört kapni?
miután már több, mint egy órája itt lebzselek, illetve öööö, keményen dolgozom és még baromi messze van az este, ezennel retekversenyt hirdetek a mai napra, melynek győztese egy pohár gyöngyöző, hideg Gössert tekinthet meg bármelyik kocsmában, ahol még kiszolgálják...
a versenyt az nyeri, aki a legtöbbször tudja egymás után, egyre gyorsuló tempóban és hibátlanul elmondani : feketeretekpor...