Gondolom már mindenki lerágta az összes körmét! Igen?!
. Nem hallom!
. I G E N ??
Na! Azért! A 2006-s DRZ nap is felkerült közszemlére. Ha a legfelső sorban, ahol narancssárga téglalapban Fórumok gomb testvérét = Videó megtaláljátok, akkor az kell beírni: "Rodeo Ride Suzuki DRZ nap 2006". Ha vki be van oltva számítógép ellen, akkor írja be a státuszsorba a link helyére:
Könnyűnek meg azt ajánlom, hogy 5 perc 15 mp-től szegezze tekintetét a felvételre, érdekes dolgot lát!!!! Na egye fene, nagy duzzogva elfogadok egy pohár sört.
>Ice az a csavar is szeszélyes mint a nők :) És tudod mire jöttem rá, hogy már kezdi a KTM a szeszélyeskedést, vagy nagyon megfogom szeretni vagy nagyon megutálom! ;D /Egyenlőre még dúl a love! :)/
Ja és a hőlégfúvó is az eszünkbe jutott, még szerencse hogy nem volt kéznél, várhatnék most az új szűrőre mire ideérne Ausztriából! :) De mi van ha csak kicsit melegítjük?! Akkor csak kicsit olvad meg? :)
>mögötte műanyag szűrő van? akkor ne. Így van, úgy hogy ez az ötlet is dobva, ill. ha minden kötél szakad, akkor szűrő csere, ekkor viszont olvadhat, ha akar! ;)
>De lehet jobban jársz ha sosem veszed ki mert úgy jársz mint én a biggel: még talász benne valami aggasztót :D Ja, emlékszem, egyenlőre inkább nem piszkálom, vajon miért is! :)
Esküszöm, ez már szinte betegesen kóros. Na nem azért, de ha az elmúlt kb húsz üzenetet visszanézem, és próbálom értelmezni, akkor rá kell jönnöm, hogy Ice beragadt csavarját akkor lehet kiszedni, ha fagyott szilvát erjesztünk blokkon, amiből persze pálinkát készítünk, amit péntek este 19h körül már fogyaszthatunk is a Forintosba, közben DRZ napokat nézünk, és ivás közben ki lehet elemezni az időjárást is, melynek függvényében szombaton csapathatunk. Na jól vágom az összefüggéseket?
Hát sajnos ilyen a számítástechnika, olyan mint a nők, szeszélyes! De tényleg olyan abszurditásokkal, logikátlanságokkal szoktam én is találkozni, pedig már egy pár éve benne vagyok a témába, szóval abszolute nem csodálkozom a problémádon! Na mentem szpattyolni, Csőváz!
Ja, neked lassú a neted! De úgy próbáltad hogy Feltölt majd Beszúrás? A kép mérete is hibátlan, nem tudom miért nem megy?! A képen Jana lukasdeknis DRZ-je látható.