Szia!
Nekem 6.7L/100km, Clio II 1.6 16v. Az a 10 liter kicsit soknak tűnik...
Vezetési stílus?!? :-) Nekem sem esne nehezemre másfélszer ennyit megitatni az autóval.
Üdv, Gábor
Üdv Minden Rt-snek!
Én a hó végén megyek megrendelni.
Hulahopp55: kicsit sok a fogyasztása? Mennyi kb.?
Már egy barátomnak van, kb 3 hete. Meg van elégedve vele, még a nejének is odadja vezetni.
Szerintem az összeszerelés minősége elég jó az ajtógombokank kivágott luk viszont elég randa tök sorjás. Egyébként ez egy 8 szelepes modell de egy 2literes kocsi után sem tűnik túl gyengének. A beépített rádiónak elég gyenge a hangminősége 90000-ért. 150-et könnyedén megy de már egy kicsit hangos. kanyarban egy kicsit könnyen kezd sodródni de kezelhető.
Akkor érkezik meg. (Ha nem jön közbe semmi.) Utána még a papírmunka miazmás...
Nekem napra pontosan akkor jött le a futószalagról, érkezett Bécsbe, amikorra ígérték, a kereskedőhöz pedig 2 nappal hamarabb. Ha a papírmunka is annyi lesz, amennyit ígértek, akkor jövő hétfőn elhozhatom! :-))
Nekem is lenne egy kerdesem. A datum, amit a kereskedesben megadnak szallitasi datumnak, az az auto atadasara vonatkozik, vagy csak akkor erkezik meg az auto a kereskedesbe es meg utanna arra jon a papirmunka, forgalomba allitas, vizsga, miegymas?
Mikor rendelted meg, hogy ilyen hamar megérkezett? Én január 25. körül és csak április 16-ra igérték, a foglaláson viszont április vége volt feltüntetve.
Milyen motor van benne, 8 vagy 16 szelepes?
Az összeszerelés minőségével, hogy vagy megelégedve?
Úgy néz ki, hogy már ma sem fog megérkezni a forgalmim az Okmányirodából :-((.
A fekete metál nekem is a kedvencem lenne - frissen mosva és polírozva a legszebb szín- de kénytelen voltam önkritikát gyakorolni és beismerni, hogy túl lusta vagyok állandóan az autót glancolni. Piszkosan meg nagyon igénytelenül és csúnyán tud kinézni.
Ha már nem jött meg az autóm szeretném kihasználni az időt egy kis okosodásra. Szerintetek mire kell odafigyelni egy új autó átvételénél? Ti miket ellenőriztetek, vizsgáltatok meg amikor eljött a nagy nap? Nem szeretnék a nagy eufóriában valami lényeges felett átsiklani.
A fekete pont az a szín, ami nagyon tetszik (talán a legjobban), de mégsem vennék fekete autót. Pont a koszolódás miatt, és nyáron is jobban felmelegszik mint a világosabb verdák.
Okmányiroda tényleg gáz. Amióta átvették az ügyintézést a rendőrségtől + egy hét. :(((
Ha megvan a kocsi, írj (ill. gyere át) a Clio 16V topic-ba ! ;))
TechRun és ponce!
Nálam a sarki fény, a nimfa kék és a fekete merült fel először amikor a színt kiválasztottam. Ismerve az autómosási határhajlandóságomat énnálam is az egyik szempont a por és kosz láthatósága volt a fényezésen. Ebből a szempontból a fekete a legrosszabb, de a kéken is eléggé meglátszik minden apró porszem. Így hát az ezüstszürkénél maradtam. A szomszéd lánynak is egy sarki fény színű Cliója volt és nagyon jól nézett ki. Lehet, hogy a reklám is hatással volt rám. A találkozóra megpróbálok elmenni, ha lesz rá időm (és autóm).
R5TL!
Két hete rendeltem meg. Éppen volt raktáron egy Bécsben, CD-s rádióval. hHétfőn volt vizsgázni, azóta az okmányirodában ülnek a papírokon :-((. Sajnos a hatóság kezében van a sorsom. A szalonban már régen átadták volna, ha csak rajtuk múlik.
Szia Közgazdi!
Mikor rendelted meg a Cliodat? Mert én jan. 31-én, s kb. mostanra ígérték az érkezését a szalonba. Február 22-én ért Bécsbe az autó, onnan 3-7 nap Bp-ig az út, de a forgalomba helyezéssel elmehet még plusz 1-2 hét is. :-((
A tied megvan már? Mennyi idő volt a papírmunka?
Üdv, Gábor
"Sarki fény" az enyém is. Szívesebben vettem volna egy "nimfa" kéket, de sajnos tavaly az első szériánál csak kötött színek voltak, és nem lehetett mást választani.
A bejáratás úgy helyes ahogy Közgazdi leírta. A könyvben is ez van. Én 5000 km után egy olajcserét is beiktattam.
A találka helyszíne és időpontja:
2001.március 3 szombat 14:00
A FIAT SPQR szalon előtt a váci úton a Duna Plaza után.
Gyertek erősíteni a Clio-s tábort ! Általában az olasz autók mindig többen vannak. :)))