Sandor David Reszleges Boka Szalag szakadas (5 hetig tuti nem jon) Sandor Roland Jobb kez szallagok eroteljes megnyulasa!(kb 2 het)de amint jobb megyek! Ma voltunk Korhazba ezert nem menunk edzesre!Sorry!
Üdv Soldiers! Bocs, de szerintem tényleg nem volt jó az onside: a rúgással nem volt baj, csak tényleg mintha hozzá értetek volna 10 yd-on belül. Ott álltam első sor jobb szélen, elég közel... De mondom csak videó alapján lehetne 100as a dolog.
Egyébként jó volt játszani veletek, köszi még egyszer! ÁÁÁ! F*szom ebbe az A meg B csoportba. Mostmár ritkábban lesz meccsünk. (@˘°^ˇ!*;!!!) Na mind1 Június 8-án várunk titeket, szóval lock&load! Üdv, Glad#70
na biztos forrástol tudom(holnap elmesélem akit rédekel h honnan:D) h az on side kickem jo volt!! és borisz is kicsit a vonal után ért hozzá szal jo volt....:)
ha vki talál vmit az on side kickröl az irja be léccives mert elvileg jo volt vagyis a zavaros szabálykönyvböl ezt vettem ki...........de lehet hogy csak félre értettem mer nem könnyü megérteni:D