Keresés

Részletes keresés

baculum Creative Commons License 2017.10.20 0 0 90

:-) de "weinstein" nem adhat mindnek bűnbocsátó cédulát...

sok van a nőkön, többet vár el tőlük a :-) nép, mint amit lehetne

:-)))

Előzmény: nagyanyo5:0 (89)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.10.20 -1 0 89

Szvsz abszolut igazság!!!!!!

Előzmény: Abszolút Igazság (77)
nyman Creative Commons License 2017.10.20 0 0 88

Van egy fodrasz ismerosom, aki szinhazba is bejart hajat vagni. O elterjesztette magarol, hogy buzi, mert a kedves idosebb szinesznok munka kozben folyamatosan simogattak a farkat. 

Persze biztos lehetett volna zaklatasert feljelentest tenni, de ugye, akkor a kuncsaftjainak egy reszet is elveszitene.

Ilyen esetekrol is lehetne cikkezni a feministaknak.

Előzmény: toloba (79)
nyman Creative Commons License 2017.10.20 -1 0 87

valahogy en is igy erzem.

Megy a folyamatos gyuloletkeltes a feher ferfiak ellen kulonbozo csusztatasokkal, fel igazsagokkal.

Csak azt felejtik el ezek a buta picsak, hogy a valodi eroszaktevoket jellemzoen ugyanugy elitelik, kikozositik a ferfiak. Nok eseteben meg megy soxor a szerecsenmosdatas.

Pl. nem hinnem, hogy lenne normalis faszi, aki vedne azt az apolot, aki a napokban megdugott egy noi elhunytat.

(http://www.dailymail.co.uk/news/article-4998042/Husband-finds-male-nurse-having-sex-wife-s-corpse.html)

Előzmény: harmadfű cipó (81)
baculum Creative Commons License 2017.10.20 0 0 86

...nem barátom :-),

Te hazudtál, de a legeslegnagyobb baj, hogy saját magadnak is.

Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.20 -1 0 85

Végül is ez a téma egy dologra kétségkívül rávilágít: rengeteg még mindig a hazugság a világban.

Hazudunk éjjel-nappal, nemcsak a politikában, hanem a magánéletben, a közélet nem politikához közvetlenül köthető részében, a gazdaságban, szinte mindenhol, permanens kéjjel...

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.20 -1 0 84

Nem kérünk a véleményvezérekből. Amilyen témákat az utolsó 5-6 évben tematizáltak, egytől egyig hamisak voltak.

Ez a téma amúgy nem volna az, de a tálalás és a beidézett esetek jó része nagyon mesterkéltnek tűnik...

Előzmény: á-m (14)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.20 0 0 83

ezt Sándor Erzsi írta:

Azér a mondataidat néha ellopom. De a Gyurkót bármikor meggyalázom haló poraiban. Nincs kegyelet.

Előzmény: guilden stern (76)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.20 0 0 82

Ok, akkor legyen hulla gyalazas, bar az illeto viselkedett gyalazatosan.Kecskemeten a bufeben odaszolt hozzam csak ugy fog hegyrol, de jo hangosan Gyurko, mikozben egy kollegano uldogelt az oleben;"Seres, te nem is akarsz igazan szineszno lenni, mert nem fekszel le velem." Ez megalazo volt elsosorban a masik nonek, mert azt sugallta, hogy bezzeg o igen. En azt valaszoltam, hogy a nagysagos foigazgato ur teved, en mar szineszno vagyok, papirom is van rola, mellesleg az oaltala foizgazgatott szinhazban jatszom. Azon kivul legjobb tudomasom szereint most epult fel infarktusbol, miert epp rajtam akar meghalni? Itt veget is ert a beszelgetes, es en vegig jatszottam a szezont. Szerencsere nem csak rajta mult a szerzodesem

Előzmény: guilden stern (76)
harmadfű cipó Creative Commons License 2017.10.20 -3 3 81

Sokkal egyszerűbb a képlet.

Háború a fehér férfiak ellen.

Évtizedek óta folyik, csak most belehúztak, mert már helettesíthetők is kecskebaszókkal.

Az ártányt meg valamiért ki lehet most lőni, hát felhasználják.

Előzmény: nyman (67)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 -2 1 80

Akkor nekik is jogos felszólalni. 

Elolvastam újra. Lehet, hogy tényleg zaklatták. És miért nem szól miatta? Miért akarja férfiasan tűrni? Nem mer beszélni róla? Miért? Talán mert olyan a hangulat még mindig, hogy nem lehet?

Előzmény: toloba (79)
toloba Creative Commons License 2017.10.19 -1 0 79

Eleget éltem már ahhoz, hogy tapasztalatból is tudjak beszélni, fiatal koromban kicsit a művészvilágban is forgolódtam, láttam egy s mást...

Előzmény: á-m (75)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 -1 2 78
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.19 -3 2 77

"http://aristo.pestisracok.hu/amikor-a-hohert-akasztjak/

Van azonban egy kis bökkenő. Mégpedig magukkal az áldozatokkal, akiket Weinstein, a hírek szerint, szexuálisan jól megragadozott. Úgy szól a történet, hogy áldozatait szállodákba csalta és ott – célozván későbbi karrierjük lehetőségeire – szexuális szolgáltatásokat követelt tőlük. Majd megtörtént ami megtörtént. Mármost, ha valaki pénzért, vagy bármely más későbbi előnyökért efféle tevékenységet végez, azt normális esetekben kurválkodásnak szokták nevezni."

Így van.

Kurvák ezek, akik utólag erőszakot kiáltanak, mert az kevésbé ciki nekik, mint az igazság.

Előzmény: 3A3a (13)
guilden stern Creative Commons License 2017.10.19 -2 0 76

Hagyd békén Gyurkót, ő egy magyar író volt, és nem huszadrangú nőcskék céltáblája.

Előzmény: balkan_kobra (68)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 0 1 75

Hát jó, ha ti mondjátok, jóképűek, akkor el kell hinnem :D

Előzmény: toloba (69)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 0 1 74

Szó volt róla, hogy a sportolókat bezzeg nem bántják. Erre hoztam a példát, hogy dehogynem.

Előzmény: nyman (67)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 0 1 73

Legalább nyisd meg a linket fölötte, okostojás!

Előzmény: pirinyócsipa (62)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 0 1 72

Szomorú, hogy ezt gondolod. Szerencsére tévedsz.

Előzmény: forgione1 (65)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.19 0 0 71
Konstansvalue Creative Commons License 2017.10.19 -1 0 70

Nyájas magyar polgárok jó erkölcsöt mímelnek, vajon sötét estéiken ők kikkel rímelnek…

toloba Creative Commons License 2017.10.19 0 0 69

Ez így van!

Előzmény: Törölt nick (47)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.19 0 0 68

Gyurkó László

József Attila-díj (1968)
Lenin Érdemérem (1968)
Kossuth-díj (1980)

Előzmény: balkan_kobra (66)
nyman Creative Commons License 2017.10.19 -3 2 67

Azert Kiss Laszlo ugyet idekeerni eleg gaz.

Ott az aldozat elment a birosagra, es Kiss Laszlot elmeszeltek.

Most meg ezek a kurvak jonnek azzal, hogy tizeneve valaki megmutatta nekik a farkukat. Mi a picsaert nem mentek el a rendorsegre akkor? Vagy ha nincs tanu, miert nem ment felig bele es allitott neki csapdat.

En a hollywoodi "sztarokat" sem sajnalom. Ezek azota forintban szazmilliokat, ha nem milliardokat kerestek. 

Azert kulonbseget tennek akozott az eroszak kozott, amikor valakit lefognak, es akozott, hogy felajanljak neki, hogy egy szopasert v. dugasert esetleg o kapja a szerepet. Az utobbi sima kurva, nem aldozat.

Előzmény: á-m (26)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.19 0 0 66

Ok, akkor legyen hulla gyalazas, bar az illeto viselkedett gyalazatosan.Kecskemeten a bufeben odaszolt hozzam csak ugy fog hegyrol, de jo hangosan Gyurko, mikozben egy kollegano uldogelt az oleben;"Seres, te nem is akarsz igazan szineszno lenni, mert nem fekszel le velem." Ez megalazo volt elsosorban a masik nonek, mert azt sugallta, hogy bezzeg o igen. En azt valaszoltam, hogy a nagysagos foigazgato ur teved, en mar szineszno vagyok, papirom is van rola, mellesleg az oaltala foizgazgatott szinhazban jatszom. Azon kivul legjobb tudomasom szereint most epult fel infarktusbol, miert epp rajtam akar meghalni? Itt veget is ert a beszelgetes, es en vegig jatszottam a szezont. Szerencsere nem csak rajta mult a szerzodesem

Azér a mondataidat néha ellopom. De a Gyurkót bármikor meggyalázom haló poraiban. Nincs kegyelet.

forgione1 Creative Commons License 2017.10.19 -4 1 65

Nálunk is kitálalnak az érintettek. Színészek, filmesek

Ugyan már!

Mindenki tudja, hogy a tehetségtelen 18 éves színésznőcske, titkárnő, kezdő alkalmazott önként és dalolva kényezteti főnökét az előremenetele céljából. Így kapja meg a szerepet, magasabb fizetést, előléptetést. Aztán most beállítja zaklatásnak, hogy nem minden úgy sikerült ahogyan szerette volna - hiszen azóta sem lett tehetségesebb :-)

Aztán itt vannak sportolok. A sportorvost lekell fizetni némi szexszel, hogy ne mutassa ki a dopping szert.... Vagy az edzőt, hogy őt indítsa a versenyen és ne a tehetségesebb riválist. 

Előzmény: á-m (-)
Troll Lee Creative Commons License 2017.10.19 0 0 64

Hát V.Timea, áldassék az ő neve, sokat tett ezért.

Előzmény: pirinyócsipa (57)
pipppen. Creative Commons License 2017.10.19 0 0 63

várom N. Szilárd megnyilvánulását, mely szerint a FŐMOLESZTÁLÓ Soros, a töbit meg Soros képzi/támogatja.....:(

pirinyócsipa Creative Commons License 2017.10.19 -2 0 62

Maszlag.

Nem esszük meg.

Előzmény: á-m (61)
á-m Creative Commons License 2017.10.19 0 1 61

Ez idézet volt, csak elfelejtettem jelezni.

Előzmény: pirinyócsipa (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!