Ez egy nagyon jo csapat a portugal. Izland megszalta St Ettienet ellenunk is rohadt sokan lesznek. Egyebkent nem nyomja rosszul az izland. Ez hajtos meccs a mienk inkabb lassabb mederben ment.
Azt mondta az osztrák riporter, hogy Storck állítólag azt nyilatkozta, hogy [a csapat fejlődése szempontjából] az EB két évvel korábban jött [mint kellett volna], más szóval, egy jó eredményhez még két évre volna szüksége a csapatnak.
A csoportmásodik a walesi, szlovák, orosz trió egyikével, rossz esetben Angliéával, azon csoport másodikjával játszik, azaz pl magyar-walesi lehet.
Szép volt fiúk, Szalaiban én sem bíztam, és továbbra sem értem, hogy a lengyel gólkirály miért nem játszik. Böde Dani Izland ellen lesz jó, fejelni a magas izlandi védők ellen.
Na a sok troll most elhallgatott. Más fórumokon is (NS Online, Facebook)
Persze nem vagyunk mi aranyesélyesek, de ha továbbmennénk a csoportból az már nagyon szép lenne.
Az osztrákok felfújt lufi, még jobban mint Belgium. Az olaszok kilyukasztották a belga lufit, mi az osztrákokét.
A franciák nyertek magyar bíróval, mi a franciával.
Lehet, hogy az osztrákok számszerűleg fölényben voltak, de a szurkolóink simán leszurkolták őket. Amikor a rádiót be tudtam kapcsolni meló közben eredménykövetésre, akkor is csak a magyar szurkolást lehetett hallani, meg ahogy nézem, a tv-ben is.
Egyebkent rohadt nagy korbeveres lehet. Pl. Izland megver minket meg az osztrakok meg Izlandot mi meg megcsaptuk az osztrakokat. A golarany se mindegy. 2:0 nagyon jol jott nekunk. Egy X el szerintem tuti tovabbjutok vagyunk de gyozelemmel a csoportelsosegert is mehetnenk.
Hogy lenne mindegy... Izlandnak a végén legyen három pontja, amit az osztrákok ellen szereztek. Csoportharmadikkent -ha nem tévedek- a németek jönnek szembe
Én a meccset csak most kezdtem el nézni, mert már vége volt, mire hazaértem, akkor már ment az össznépi osztrák kesergés, hogy milyen durvák voltunk, persze amikor az újoszták Junuzovic bedarálta Kádár bokáját, akkor milyen fasza egyerek, meg milyen elszánt.