Végül is, a vénkecskéékkel megyek, mazopityu mind a kettő, mert végig fogom b@sztatni őket, egész úton...:) Szóval szabat tőlem a hely, ha Linnt felveszed, CS5000 koma, nem messze lakik tőlem!
Gabócza még kérdéses, vagy velünk jön, és akkor hosszú távra valószínűleg tele vagyunk, vagy Bigiékkel, és akkor van egy üresedés.
Gabó, ezt el kéne döntened.
Hely azért a hátsó sorban is az átlagot meghaladó (Mondeo kombi). Rövid távra egy ötödik (ha sovány Dyscus termetű:-))) ) is befér, de ezt a hátul ülőknek kell eldönteni.
Én elöl kényelmesen vagyok. :-))
Időben majdnem mindegy, hogy a városon keresztül+M7 irányba, vagy M5-Dyscus-D.Újváros-tetthely írányba megyünk.
lehet, hogy picit későn tévedtem ide, és jelenleg egy átlagos kulcscsontöréssel-repedéssel múlatom az időt, de elviekben van-e mód arra, hogy tartalékként esetleg bekerülhessek a csapatba ( a vezetés mostanság nem az erősségem)? üdv: dualcs5000 307421006
Nos akkor ki is jön értem? Jolida te merről jönnél? Valahogy csak le kéne jutni arra a trafótesztre. Mindenesetre ha valaki jön, akkor nem menekül a TauCeti meghallgatásától. Jöhettek többen is. Lesz pálesz:o)