Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ha céges autód lesz és állandóan azzal jársz, jobban jársz, ha stabil kapcsolatot építesz ki az ipod és az autórádió között.
Az iTrip elég korlátozottan használható, már itt Pesten is, de külföldön, pl. Olaszországban egyszerűen lehetetlen egy pillanatra is szabad frekit találni. De más országban is zűrös, nagyon sok adó dübörög FM-en és vezeés közben ige nmacerás szabad frekit találni és aztán beállítani az iPod-on.
Én pl. külföldön azt csinálom, hogy lecsavarom a kocsi antennáját, mesterségesen lehülyítem a rádió vételi érzékenységét és akkor nyugodtan tudom órákig járatni az iPod-ot hosszútávú autózás során. De múltkor egy vadiúj E Klasseval jártam Olaszországban és annak ugyan már mijét csavarjam le?????? Ahogy a vadiúj C5-ös Citroennel is pontosan így fürödtem be, úgyszintén Olaszországban. Ne mtudtam egy percig se használni....
Amúgy az iTRip hatótávolsága eléggé "komoly": egyszer a haverommal, aki szintén iPod tulajdonos, két kocsival mentünk egymás mögött és át tudtuk lőni egyikből a másikba a zenét.... De ez a Balatonnál volt, ahol összesen 3 adó működik FM-en....
Éppen tegnap nézelődtem az Andrássy úti Apple szalonban és már ők is árulnak Dension szetteket fix beépítésre. Nincs mindeghyik típushoz, de nem kell feltétlenül külföldről rendelni. És céges autóhoz így egyszerűbb is.
Én azért nem vettem Densiont (egyébként tudod, magyar gyártmány....), mert gyakran járok más kocsival, így semmi garancia nincs, hogy állandóan élvezni is tudnám.....
Bocs a sok post miatt, szokas szerint igaz a keress ra es ne kerdezoskodj igazmondas, itt a megfejtes: "This is most likely iTunes file sharing. Somebody has just added the Limewire tag as their share name. It is nothing to worry about. If you look through your iTunes preferences there is an option to 'look for shared music' just untick this if you want. Just because you can view and play his does not mean he can see any of your files, if you don't mind viewing and playing other people's music then just leave all as is."
Nagyon vicces ez az iTunes. Podcastokkal szorakoztam, lehuztam egy-ket dolgot a Juice nevu programmal, erre egyszercsak megjelent a Music Store opcio alatt egy TimG's Music, amit nem lehet sehogy leirtani. Ez a mi fene? Latott mar valaki ilyet? Vannak benne szamok, amikhez authorization kellene. Nem igazan vilagos, mi ez.
gyerekek, ne upgrade-eljetek egyelőre az új 5g ipodokkal, mert az 1.1-es verziókkal minden videó kb 25 mp után leáll, majd hang nélkül megy tovább. én rába*sztam, most próbálom downgrade-elni restore nélkül :(
Sajnos nem publikus a mailcimed, ezert itt kerdezem, hogy esetleg elkuldod-e nekem kalozkodas celjara, vagy nem tamogatsz ilyesmit. Ha nagyon kell, ki fogom fizetni erte a $30-t, de szoftverre nem szivesen koltok, kiprobalnam, hatha megy... Koszi.
Megvan valakinek a legujabb Anapod Explorer? Egy 8.9.2-es verziot sikerult beszereznem, ami eleg jonak tunik, csak sajnos meg nem tamogatja a videokat... A hozza tartozo patch valoszinuleg az ujabb verziokkal is mukodne, csak sajnos a full-t nem lehet letolteni az oldalrol.
miert, te nem talalod viccesnek, hogy egy faberakasos Roverba beleekecseltel egy papirhazas erositot? ez kb olyan, mintha en acskapoccsal erositenek oda egy Szokolt egy S-Klasse muszerfalara. (amellett, hogy balesetveszelyes. nemetorszagban ha ezt muszakira vinned, kirohogne a TÜV.)
Az elso 300 hozzaszolason mar tul vagyok, azt hiszem, irok egy kis tutorial-szeruseget, aztan berakom ide, hogy tudjatok hozzatenni, kiegesziteni. Ilyenekre gondolok, mint ajanlott kiegeszitok, szoftverek, stb.