Nem e lehetséges, hogy ez a videón szereplő egyén, az index fórumon Pásztörperc néven ismert internetező személy e ?? Az avatarja szerint itt : (8-)))E Azaz, tehát az avatar jelentése szerint: kopasz, szemüveg, nagy vigyor, nagy szakáll. Ez pont rá illene a videó alapján, az itteni internetezőre is. De még az internetező személy saját képe magáról, még az is hasonlít valamelyest a Gt. linkje szerinti videóban szereplő személyre. Kicsi a világ. Szerintem meg kellene kérdezni ezt Pásztörperc-től, hogy ő szerepel e a videón, de én nem vagyok olyan jóban Pásztörperc-cel, hogy ezt meg merjem kérdezni. Gt.-k közül esetleg valaki??
:-))) Igazság lehet ebben a vénaügyben: az enyimre azt mondták a múltkorjában, hogy kis vékonyka, satnya, szóval még a fejlődés útjára kell lépnem, én ezt tudom. És hát persze.
Bloggereink a Campus Fesztiválon
2009.07.30. 15:20:00 Szerző: ne
: 8 : posztméh
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
st1:*{behavior:url(#ieooui) }
Nagy megtiszteltetés érte a Napi Élet Blogmagazin két tevékeny munkatársát! A Campus Fesztivál több mint negyvenezer látogatója közül azon néhányak közé tartozhattak, akiket lekamerázott és megnyilatkoztatott a Debreceni Városi Televízió!
Egyikőjük, Laczkó Kornél neve lemaradt, bár minden más megszólított esetében kiírták azt a képernyő aljára.
A másik emberünk a híres-neves, városszerte ismert kocsmológus, Szakál György, akit a városi tévések Szakács Bélaként tártak a nagynyilvánosság elé. Tegyük hozzá, Szakács Béla is jelentős nevezetessége a cívisvárosnak, és szintén blogger, csak nem azonos Szakál Györggyel - és Szakács Béla egy művésznév, naplóját valójában Váradi Ferenc médiaszemélyiség írja. Szakál György és Szakács Béla egyébként ismeri egymást, Váradi Ferenc interjút is készített kocsmológusnkkal.
Ilyen kicsi ez a világ, s ha valaki - akár helyi tévésként - mégsem tud eligazodni benne, mi szívesen segítünk neki!
Íme a DTV július 27-i riportműsorának inkriminált részlete:
Nem rossz, nem rossz, csakhát ilyen reszli 25% átoklebegés is zavaró tényező, mert példának okáért ennyi már elég is egy 1gombócos fagyi kilöketéséhez a kézből, vagy 1 db mosott ruha leszálló ágazatban az erkélyről.
Szóval nem árt az elővigyázatossági szituáció, mindig minimális mennyiségben 3gombócosat kell venni, azzal már nem bír el a 25%. Persze csak akkor, ha már a 75%-ot levették a napirendről.
Én is úgy érzem néha, mintha az átok körbelebegne, mint személyt. Pl. mikor egymás után romol el minden megromolható a lakásban és még el is vágom az ujjam valamint lumbágó. Talán olyankor tudna segíteni egy átoklátó illetve leszedő szakember hölgy személy. Saccperkábé 100 átokból 85-öt leszed, akkor matimaetekilag 85%-os a munkavégzési hatékonysága e foglalkozást űző hölgynek. Ami nem rossz arány és hát persze.
Petrence gé egy utolsó menedékhely Erika számára, ha már minden kötél szakadása bekövetkezett. Jobban is lát, mert távolból is látta az órát, pedig ott sem volt.
Összeállítunk majd egy kötet könyvet versantológia gyanánt, frappáns illusztrálással kombinálva aas gt komjúterművész úrrral.
Szerintem szerény véleményem szerint a Mester valamelyik kerek szülinpjára, ünneplés tekintetében.