Keresés

Részletes keresés

Attilosz Creative Commons License 2005.03.09 0 0 1169

Szia rudiandi!

Igen éppen ezért nem foglalok kinti irodától.

Itthon már huszon párezer / fő / héttől tudsz foglalni.

Az ő ajánlatuk meg 62.500 körül jön ki 2 főre, durván 15-20 ezret lehet spórolni ha itthon foglalsz.

Ezt én sem értem miért kérnek jóval többet a kinti irodák.

Az lenne a logikus ha olcsóbb lenne.

Ráadásul még ki is kell jutnod itthon az Apollon kedvezményt is ad ha szállást a busszal együtt lefoglalod , jóval kedvezőbb áron.

Előzmény: rudiandi (1168)
rudiandi Creative Commons License 2005.03.07 0 0 1168
 Most kaptam mailban a Taousani Tours ajánlatát.Júliusban egy 2fős stúdió 250 euró egy hétre.Szerintem itthon van olcsóbb ajánlat is.Legalábbis én találtam.Nem húzós ár ez egy kicsit, ahhoz viszonyítva, hogy közvetlen foglalás?
rudiandi Creative Commons License 2005.03.07 0 0 1167

Ursulamóni!

Hát az indulással én is így vagyok.Még a szállásunk nincs meg, mert itt a neten próbálok minnél olcsóbban keresni, de ha az utazás kiállitásig nem sikerül, ott mindenképpen lefoglaljuk.Ti melyik időpontban mentek Sartira?Esetleg ott összefuthatunk egy frappéra, egy hűvös pálmafás tavernában.Már szinte látom magam előtt, és érzem az ízét.

Előzmény: ursulamoni (1164)
cupom Creative Commons License 2005.03.06 0 0 1166

Szia!

Mi tavaly augusztusban a Dias Zeusszal voltunk kint Sartiban a Villa Maria Apartmanban. Nekem mindkettő kifogástalan volt.

Előzmény: rudiandi (1155)
cupom Creative Commons License 2005.03.06 0 0 1165

Szia!

Bár nem tudom, hogy milyen telefonszámon próbáltad hívni őket, de mi tavaly augusztusban voltunk kint Sartiban és akkor adtak az irodájukról egy kártyát.

Azon a következő telefonszám szerepel:

23-75-094-583

ursulamoni Creative Commons License 2005.03.06 0 0 1164
Szia!
Akkor te már rutinosabb utazó vagy Görögo.-ban mint én. De ami közös: a szerelem elsőre. Mi az elmúlt évben voltunk először és úgy jártunk mi Te. Az idén ismét nekivágunk. Leptokária Paraliától délre kb 20 km-re van. Kicsi nyugis hely gyerekekkel éppen jó. A szállásunk előtt a tenger mögöttönk az Olympos volt semmi baj nem volt vele. A Meteorák is relatív közel volt így megjártuk azt is.
Én parázok kocsival menni még nem túl nagyok a gyerekeim és egyedül mármint 4-en nekivágni ....?? Marad a számomra biztonságosabbnak tűnő busz.
Thassosról már hallottam állítólag az is egy gyönygyszem háborítatlan part gyönyörű növények meleg és tenger minden ami a nyaraláshoz kell. Egyébként a hellasz.hu.-n találsz róla képeket meg mindenfélét.
Én is alig várom az indulást már holnap indulnék ha lehetne!!!
rudiandi Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1163

Ursulamóni!

Először 2001-ben voltunk Görögországba.Szerelmesek lettünk bele.Akkor busszal voltunk, így sajnos nem tudtunk mindefele menni.2002-ben mér 3hétre mentünk,autóval.Az maga volt a csoda.2003-ban 2-szer voltunk nyaralni.Tavaly megpróbáltuk Bulgáriát.Jó volt az is, de Hellasz följe semmihez nem fogható.Voltunk:Evián,Athénben,Korintoszon,Tolóban,Spártában,Nafplióban,Olympiában,Meteoráknál többször is.Az idén ismét 3hét, bár tevbe véve hogy 4hét legyen.De ez szállás ártól függ.

Sartiról sok jót hallottunk, ezért szeretnénk kipróbálni.De mivel ennyi időt nem szeretünk egy helyen lenni, ezért a másik hely ahova megyünk Thassos.Már nagyon várom.

Leptokáriát nem ismerem.Merre fele van, és milyen?

Előzmény: ursulamoni (1161)
Kristi31 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1162

Sziasztok!

Szerintem ezen a linken keressetek inkább:www.hellasz.hu

Itt találtok infókat:-))

ursulamoni Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1161
Igen lefoglaltuk. Sartiban még nem voltam. Tavaly Leptokarián voltun szintén a Re-Tourral akkor 1 hétre most belevágunk a 2 hétbe Június 27-től. Mivel már utaztam velük 5% volt a kedvezmény. www.sartimania.hu oldalon gondolom már jártál ha nem feltétlenül nézz bele! Először utaztok Görögországba?
rudiandi Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1160

Köszi az infót.Ti már le is foglaltátok a szállást?Volt valami kedvezmény?Most mész először Sartiba?Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nagyon várom már és szeretnék mindent tudni róla.

Köszike Rudiandi

Előzmény: ursulamoni (1157)
rage. Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1159
Akkor küld el nekem mail-ben.Köszönöm.
Előzmény: sartimania (1158)
sartimania Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1158

rage

Tudom, hogy a Botond a főnök, de ő nem adta meg a privát számát. A kolléganője számát tudom. Szerintem vele amúgy is előrébb jutnál, mint a Botonddal.

ursulamoni Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1157

Szia rudiandi!

Mi is Sartira megyünk az idén és a Barracuda házban fogunk lakni. Autóbusszal megyünk a Re-Tour utazási irodával ez egy kaposvári iroda a www.re-tour.hu oldalon találod őket. Csak jót tudok róluk mondani az elmúlt évben is velük utaztunk. A Barracuda házról a www.helasz.hu oldalon a forumon talász Sarti leírást mayse tolmácsolásában. Szerinte ha gyerekkel mész tökéletes csendes hely árnyas udvar, de ha nyüzsögni szeretnél akkor  nem igazán jó. Olcasd el sok érdekeset ír.

Előzmény: rudiandi (1155)
rage. Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1156
Én a botondot hivtam.Elvileg ő a fönök.
Előzmény: sartimania (1154)
rudiandi Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1155

Nagyon örülök, hogy megtatáltam ezt a fórumot.A nyáron Sartira mennénk1-2hétre.Görögországot ismerjük, de itt még nem voltunk.Erről a fórumról sok mindnet megtudtam, de egy valami érdekelne.Melyik apartman ajánljátok.Én itt a neten láttam a Barracudáról képet.Nagyon tetszett.Ismeri valaki?Esetleg tudjátok, hogy melyik iroda foglalkozik vele?Minden érdekel amit csak tudtok ajánlani.Ja láttam egy emil címet kinti apartmanról.Ott ténylg magyarul lehet ajánlatot kérni?Köszike előre is

sartimania Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1154

rage

Egy a Taousanis Tours-nál dolgozó lánynak privátban esetleg meg tudom adni az itthoni mobilszámát, ha az segít.

nahat Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1153
Nemár, b+, ez lenne a görög konyha? Jó hogy nincs egy kis pörkölt melléhalmozva.
Előzmény: Botond36 (1137)
rage. Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1152
Nem tudja valaki,hogy a taousanis tours-al mi a helyzet.Mostanában hivtam és nem volt kapcsolhato.Most meg már nincs ilyen elöfizetö.
Attilosz Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1151

Ha idén is Sartira mentek akkor a www.sithonia-sarti.hu oldalon találtok egy kupont amit ha kinyomtattok, SASSOS -nál 10% kedvezményre jogosít fel titeket motor kölcsönzés esetén.

Denik3 Creative Commons License 2005.02.22 0 0 1150

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget.  Tudtok valamit a Holiday Apartmanról?

sartimania Creative Commons License 2005.02.22 0 0 1149

Kijavítottam a térképet, rajta van a Michalis és a Baraguda is. További észrevételeiteket várom.

Timi

sartimania Creative Commons License 2005.02.22 0 0 1148

Sziasztok

Sajnos a térképet itthon készítettük, Sarti mindenféle előzetes feltérképezése nélkül. Ahhoz, hogy mindennek a pontos helye meglegyen, idén fel kell térképeznünk a falut. Éppen ezért csak hazajövetelünk után tudunk pontosabb térképet rajzolni.

Kristi31 Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1147
Sziasztok! Szállásal kapcsolatban kérnék segítséget!!!Tetszik a Vienna,Michalis a medencéje és a kertje miatt ,itt csak a távolság riasz egy kicsit,az Ilias apartman is jónak tűnik.Valaki tudna segíteni infóval esetleg képekkel ezekről az apartmanokról?
terranova Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1146
szia, a térkép jó, de a barraguda nincs rajta csak a felsorolásban.
Előzmény: sartimania (1143)
terranova Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1145

köszi, már felhívtam őket és küldik a csekket is az előlegre. szóval már biztos hogy megyünk dejó:)

Előzmény: ursulamóni (1141)
Kristi31 Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1144

A térkép szuper!

A Michalis apartmant meg tudja mondani valaki, hogy pontosan hol van, mert ezen a térképen sincsen rajta..........

Előre is köszi

Előzmény: sartimania (1143)
sartimania Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1143

Sziasztok

Elkészült a másik részletes Sarti térkép is, amin a szállások vannak bejelölve. Valamint a Sythonia térkép is megtekinthető már nagyban a Térképek menüpont alatt.

www.sartimania.hu

k.valcsi Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1142

Szia Denik3!

Az Apollon Travelt én is ajánlani tudom. Utaztam már velük és minden nagyon rendben volt. Ami a félpanziót illeti, én nem igazán szeretem a kötöttséget. Időre kell menni és nem azt eszel amit szeretnél, hanem amit eléd raknak. Itthonról viszel hűtőtáskában Vákuumcsomagolt felvágottakat reggelire (kint drágák), kenyeret, tejet (isteni finom), paradicsomot stb. pedig veszel kint. A hűtőszekrényben eláll. Ebédelni vagy vacsizni pedig elmentek egy tavernába. Nem kerül többe, mint ha befizetnéd a félpanziót.

Üdv.: Valcsi

Előzmény: Denik3 (1139)
ursulamóni Creative Commons License 2005.02.20 0 0 1141
Szia Terranova !

Én utaztam már a kaposvári Re-Tourral tavaly Leptokariára. Szuper volt az út is meg a hely is. 2 gyerekkel indultunk útnak (10 és 8 évesek).
Ráadásul én nem Kaposvár környéki vagyok, hanem alföldi, de ezt is megoldották, hogy eljussunk Tompára a nyagybuszhoz.
Szóval csak biztatni tudlak!
Előzmény: terranova (1130)
www.sithonia-sarti.hu Creative Commons License 2005.02.20 0 0 1140

Szia Denki!

Az Apollon travellel és a Grand Tourssal sokan elégedettek voltak már , mindkettőt tudom ajánlani az elöbbit személyes tapasztalat alapján is.Már kétszer utaztunk velük.

Sartiról mégtöbb info http://sarti.lap.hu oldalon.

Képek, információk, szállás ajánló, élménybeszámolók, és jelenleg a legnagyobb galériát pedig nállunk találhatod http://www.sithonia-sarti.hu oldalon.

Oldlaunkon jelenleg 414 db kép található.

Előzmény: Denik3 (1139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!