bocs amúgy 9-1 es mérleggel ha nálatok nyernénk meg kecsót is levernénk mert most vagyunk egy 7-1-es sorozatban.. de davist jurkunast nélkülülőző szolnok ellen is k....a nehéz lesz.. amúgy ti megérdemelnétek a 8at. ja és csabesz Ferenciről írtam neked a másik fórumra tod azon a magyar és nemzetközi kosárlabdás fórumra.. nem tom olvastad -e....
Ha belegondolsz, hogy játszottak ma a cseréink, akkor ne ringassuk magunkat abba, hogy Davis és Jurkunas nélkül a nyíregyet megverjük. Utánna megy hozzájuk az a motiváció nélküli Kecskemét, aki ötödiknél se jobb, se rosszabb nem lehet...
Szerintem nem volt rossz, végig nyomtuk, már olyan 30 percel meccs kezdés előtt elkezdtük!Az a baj, hogy voltunk jó páran, csak kb a szolnokiak fele szurkolt, de azért nem volt rossz!
Nekünk a telóba azt mondták, hogy ott a helyszíni megálapítás alapján húzódás, DAvis achilles, Jurkunas boka!Ha azóta valami kiderült, az csakis a röntgen alapján lehet, sajnos :-((
Na olaj fun nem tom most mire érted h csak húzódás.. de én azt hallotam hogy szakadás meg Jurkunasnka se olyan hamar gyógyukó.. De akkor most mi van velük ?? Ja és én sajnálom h megsérültek...:( főleg Davis-t sajnálom.....
Legalábbis ha a röntgen nem mutat ki valami rosszat, de ne mutasson!
De halljátok, ott röhögnek azok a szürke állatok, miután Davis sérülése után időt kért vmelyik csapat, ez egyszerűen vicc!Ezért tart ott a magyar kosárlabda ahol...