Ezt most én nem értem, de asszem most már nem vagyok felfogóképességem teljes tudatában. Az öcsém most itta meg a maradék csavaros kupakos sörömet (ezt most úgy mondtam, mintha nem most ittam volna életemben kb harmadszor :) ), nekem már semmi sem maradt, úgyhogy elkongatok az ágyikómba...
Hogy ez a Béla milyen jól bírja az ugrálást!
Pedig még iszik is!
Én viszont már nem bírom annyira, az elmúlt pár nap nagyon de nagyon lefárasztott. Még betekintek a postaládámba, aztán könnyes búcsút veszek.
Pm szavaival élve:
PUSSZ
(Sha)lina
Az tényleg nem lehet!
(Hisz madarat tolláról...):))
Még a zsenik se nem ismerhetnek mindent, tehát a felhomályosítást lásd a lábjegyzetben.
Gálvölgyi kabaré, vetélkedő. KB (nem te) ilyesmi: Kérdés: Hány lába van a lónak? Versenyző (a hármas asztaltól nagggyon jelentkezik, ugyan választanák már őtet): Há-há-hármas asztal, hármas asztal! Hogy mit válaszol, azt próbáld meghallgatni eredetiben!
Asszem menni fokk! De moncsak Shalina a kiemelt foglalkozás ugyebár kiemelt díjazást is jelent?
Én meg csak egy szegénysorsú árva béla vagyok, nem fussan nekem arra! Nem lehetne monyjuk a két szép szememért?
Mi ez az álszerénység?
Különben legújabb pedagógiai módszerek szerint a zsenikkel kiemelten kell foglalkozni, szóval, ha gondolod, próbálkozz meg ezzel a zseninek levéssel!
De vigyázz! Ingyenér nem dolgozom! :)
Na nyomjad! Izé... mondjad! Gyógy az nincs, de bézbólütő akad, azzal remekül lehet fegyelmezni a rakoncátlankodókat. A hülyékkel (jaj, ez nem volt túl pc!) sajnos nem tudok mit kezdeni, azok inkább ne tanuljanak külföldiül. (Akinek nem gatyája, ne rángassa magára...)