- A főcímzenés mp3 egy könyvtárral lejjeb került, ha valaki esetleg szétkürtölte volna a linket ...
- Mint említettem vala todinak közsönhetően teljes immár az első rész is !
- megszínesedtünk !
- meglinkesedtünk !
Úgy hogy, csak tessék letopogni a cipőket, levenni a kabátokat és beljebb jönni !
sajna csak most kerultem gepkozelbe, de orommel lattam, hogy sokan megneztetek. en is lattam, de mar nem akarom ujra elismetelni az elhangzottakat. csak annyit, hogy a zenes reszek voltak a legjobbak.
rakerestem az mp3-ra (ain't she sweet), de a filmbelit nem kozeliti meg... pedig meg Sinatra is enekli az egyiket :(
Azt a 8-9 órát sajnálja rá.
(egyébként, ha a fiúkkal a tv elé kényszerítjük, időnként vigyorog, bár saját bevallása szerint rajtunk röhög, ahogy röhögünk.
Igaz, nem mylord, a waczak (tán kettővel ezelőtti) részében volt egy jelenet.
(előzmény: Manuel kavart valami dokival, hogy már nincs kaja idő)
- Figyelj, elmagyarázom ! - és szemen nyomta
Ez így leírva durván hangzik (Mint Ivy ablak Lavenderre rántása), de dőltünk.
OFF
Nem hiaba mondja az ismeroseim, hogy
mindig egyvalamin jar az eszem..
felig OFF
Az aszony amugy nem szereti a mylordot? es kulonben is 'csak' 26 resz van, tobbet ugysem tudsz begepelni!!!!
szines/ffeher már nem kérdés, végül is 5' alatt beszínezem. Nekem úgy olvashatóbbnak tűnt.
A freeweb pedig szándékosan tiltja a külföldiek bejövetelét. Gondolom az egész világnak korlátlan helyet nem tudnak biztosítani. Itt aztán mutogathatod a magyar igazolványod !
Következetlenség: nem gondoljátok, hogy a bécsi professzor írásbeli jelentésének már meg kellett volna érkeznie Lady Lavender elmeállapotáról ? Már jó pár résszel ezelőtt megígérte, hogy írásban meg fogja küldeni.