Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni .Fűkasza vásárlás előtt állok.Ház körüli munkákhoz kellene a gép.KÉRDÉSEM :AL KO 4125 ,AL KO 4535,vagy Oleomac Sparta 25 / Sparta 250 T bozótvágó . Köszönöm a válaszokat!!
Arcvédő mindenképpen.Van olyan,amelyiken plexi van és van olyan,amelyiken fémháló.Arra ügyelj,hogy ne a gumipántost vedd,hanem azt,amelyiknek egy műa tekerővel lehet állítani a nagyságát.A plexi vs fémháló is megér egy misét:a plexin nem megy át a kutyagumi viszont hamarabb párásodik,jobban csillog rajta a napfény.A fémháló jobban szellőzik. Jól jöhet még valami hallásvédő eszköz is.Igaz,Te nem fogod egész nap nyúzni a gépet,de komfortosabb a fülvédővel,mint nélküle.
Teljesen egyetértek "hakertigépakkorcsakbenzinmotorosthasználok"Gypsy kolléga véleményével.Tökéletes választás a 250 T.Sokaknak van a fórumozók közül,senkinek nincs vele gondja.
Köszi, Gypsy56. Szerinted az alap tartozékokon kívűl, / 3-ágú vágótárcsa, vállheveder, damilfej / szükség lehet még vmire, persze az olajon és kenőzsiron kívűl? Vagy ezek elegendők a kezdéshez?
Sziasztok! Végigolvastam a fórumot, mivel egy motoros fűkaszát akarok venni. Jelzem teljesen új vagyok itt. A lényeg: 500nm terület, fűves, gazos, havonta 2-3 alkalommal használnám a gépet. A fórumot olvasván egyre jobban az Oleo Mac Sparta 250T típusú gép felé hajlok. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy jól választok-e? Oleo Mac honlapról érdemes-e rendelni, vagy inkább kereskedés?
viszont baromira tetszik még a fejben hogy csapágyazott a koppintós rész. lekoppintod, simán forog tovább, akkor sem kopik. plusz lent tudod hagyni a földön nyírás közben, szépen egyenletesen lehet vele dolgozni.
Gypsy, cseréltél már a husi fejen koppintót? én megpróbáltam leszedni (kíváncsiságból) de baromira rá van gyógyítva és inkább hagytam a fenébe. vagy jó erőszakosan kell levenni?
Azért szerintem megér egy konkrét utánajárást ez a elektronikai hiszti, hiszen hallottunk már olyat, ami vkinél szar, az másnál a non plusz ultra..., de a fordítottja is előfordult már a világban... :-))
Mondjuk én se kedvelem az túlbonyolított és elektronikával telepakolt autókat.
Nem mindegy Janikám, egy 4125-öt tölt meg az ember damillal, vagy a piacvezető legnépszerűbb gépét. Az elsőnél megsajnálják, hogy elromlott, vagy megmosolyogják, belebeszélnek, ne erre, arra tekerd, a másiknál levett sapkával tisztelettel figyelik öt méterrel arrább a népek a szakit.
Dolmáros kollega is biztosan megerősíti fentieket. :-)))))))))