Egy ilyen fontos cikk Szelesteynek nem volt fontos, amikor máskor minden apróságot összeszed Magyaroszág ellen, ha teheti, és kéjesen duruzsolja 4-5 percen keresztül???
A vécéfülke-forradalom előtt renceressen halgattama - régóta többé-kevésbé mérsékelten antiballib - Kossuthot. Utána is egy darabig, nosztalgijából: Ha hallgattam, harminc évet fijatalottam...
Asztán kezdett kifordulnija gyomrom, és szép lassan leszoktama Kossuthról. Utojjára már csak két műsor marattt, amit renceressen hallgattam: Szombat délbena Rádijókabaré, meg vasárnap délbena Harminc perc alatta Föld körül, a gyerekkorom óta ismert politikamentes bulvármagazin, a rádijó heti "kis színes" tudósításaji. No, asztán mikora Járaji Judit elkezte még ebbe is oldalvágásokkal fikáznija baloldalot, mint ojjat - akkor okáttam egyet, és azóta maratta szombati Rádijókabaré. Mega Klubbrádijó, és néhaja Zinfó...
Úgy, hogya Szelesteji egy magánrádijóba csinál lapszemlét, és sohase állította, hogy mindenet szemléz. A közszógálatinak viszont ez vónaja dóga ha a közöt nem kevernék összeja NER-rel...
Most hogy jön ide Szelestey csalásaihoz a közszolgálati rádió????
Nem beszélve arról, hogy Szelestey Lala hangjában öröm hallható, ha rossz cikkeket/híreket talál Magyarországról a nyugati "mérvadó" lapokban, kéjesen bérretteg, beteg baloldali lélek.
A közszolgálatinak könnyű, nem kell neki napi 40%-ot zenélnie, mint a Klub(zenei)rádiónak. Bár néhány műsoruk helyett közszogálatibb lenne ha zenélnének.
Egyébként szvsz egyedülálló a világon, hogy előírják a médiákok, hogy minimum mennyit kell zenélnie egy rádiónak, nem is tudom hogy juthatott az eszükbe - már ha egyáltalán van nekik olyan.
Noés mijelőtt aszinnéd, hoccsak terelek, a kedvedér elmondom lassan is, hogy megércsed: A zelfogult tájékoztatás (márha) mega hírhamisítás, ez legalább három klasszis külömbség... - Micsodadologez kérem? - mondhatnám, ha moralizálnék... De nem, merez alapvető szakmaji-jogi kérdés. Akármég alkotmányosnakis mondhatnám, de enneka fogalomnak itten mamár semmi relevancijája se nincsen...
Pediga Kossuthon mega Zemtévén mindet ismertették, korrektül... Hijábano, a közszógálatija zeggyetlen korrekt médija, ottan nemhogy minden hírt közölnek, de nemis hamisítanak ám hírt! Vagy ha mégis, hát biztos nem léptetik előja felelőst...
Ijjeta blőr-paca cároka Zemtévéjánál soha de soha...
Lajosunk gondosan kihagyta a Die Welt cikkét, a cikk 25-ei, aznap semmi, másnap viszont említi a német újságot, de csak Vivian Reding támadását. 29-én - 30-án is mélyen hallgat, csak a magyarellenes nyugati cikkeket közli nagy örömmel.
LAJOS!!!!!!!!! :))))
Szia, jó reggelt!! Hát nincsenek jó híreim, ma sem... Így kezdi Lalika 26-án a bérrettegését, de gondosan kihagyja a Portik-Laborc-MSZP maffia-ügyét, amit a német újság taglal. :))
Azt tudja valaki, hogy az a díszmadár Szelestey Lala, aki reggelente összegyűjti a Klubrádió nyugdíjas hallgatóinak számára a rossz híreket a nagyvilgából a polgári kormányunk ellen, hogy ezt is említette???? :)))
A szólásszabadság szent nevében Mesterházi Attilával interjú jelen tmeg a Magyar Nemzetben. Visszafogott volt, a saját kétharmad jósolását nem minősítem provokációnak.
A ballibek gyakran szólnak a közszolgálati médiában, de gyakran kontraproduktív vagy nevetséges a megszólalásuk.
Akkor még lehet belőle akár kulturális államtitkár, vagy a Parlament kulturális bizottságának elnőke is, ha tud ilyeneket írni.... mint azt a jelenlegi példa mutatja.