Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Ezt picit félreértetted, ugyanis mindennemű kötekedési szándék nélkül írtam. Lehet , fura humorom van, ha vkit. megsértettem vele, attól elnézést kérek.
Mi is viszünk egy kis bélfertőtlenítőt. Eddig mindig az eredeti üvegben vittem, jól bebugyolálva a törcsibe, de most a sok infó a bőröndök dobálásáról elbizonytalanított. Már elég sokszor repültünk és eddig nem törött el soha az üveg.
Lehet, hogy átöntöm műanyagflakonba, de párom szerint felesleges.
Igen, gondoltam, hogy erre értetted,de a sok kérdőjel arra vonatkozott,hogy valóban így lesz-e:-)))) Bízom a legjobbakban:-) na meg a papa szilvapálinkájában. Ha nem segít, hazajövök és belocsolom vele a kertet:-))))
Nem tudom,de azt igen , hogy én alapból elkapom az biztos, mert most estem át egy komoly antibiotikum kúrán:-((( (Mikor máskor, ha most nem:-P Ugyan már szedem a probiotikumot,de ez nem jelent semmit:-(((
Igen, holnap.:-)) Jól vannak,már szedik az Antinalt:-) 2 naponta kapok mailt,készülünk a holnapi szülinapi bulira,az apukájának lesz a születésnapja. Azt írta tegnap, hogy 45 fok van és pihegnek:-))