Csak nem?, de azt elérted, hogy holnap tuti megveszem az akksit és ha kimegy Misi a Mol útra és kiviszi az én gépemet is, akkor én is kimegyek! És a platon nézegetem majd a gépet! :))) Ja ezt még nem írtam, ma reggeli infó, nem kell melóznom a hétvégén, ergo még rá is fogok érni, nézelődni, vakarni a seggem! :)
OK....., motorozni, de előbb szerelni kell vazze, mert csak rendbe tett motorral szeretek és tudok és sajnos az emberim most nincsenek itthon hogy pikkpakk megcsinálják helyettem, egyébként a Maldív-szigetekre küldtem őket pihenni, szóval ez van vazze! :P :)
Szasz Factory! Ma elkészült a vas, ill. felkészült a szezonra, ma lettem kész vele, a hűtővédőt is ráraktam, meg még egy csomó apróságot megcsináltam rajta, itt ott oxidálódott csatlakozókat stb..., holnap elméletileg akksi is lesz, szóval a hétvégén már akár menni is tudnék vele, ha akarnék, de ahogy elnézem az időt, nem hiszem hogy fogok is! Fázós vagyok én már, ill. a motor fázós, hidegben nem akarom használni! Ice
Könnyű! Finom a sör, de nem okoz lelkiismereti problémát, hogy megtaláltam a szatyorban a blokkot. Még így is olcsó voltam, de azért jobb lett volna együtt meginni.