Keresés

Részletes keresés

cs_geza Creative Commons License 2002.11.01 0 0 111
Azert ez nagyon kemeny, nalunk halistennek ilyen meg nem volt, remelem nem is lesz.
Előzmény: Törölt nick (108)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.31 0 0 110
Ilyet én is láttam a szomszéd utcában. Odaosontam, és egy óvatlan pillanatban egy laza csuklómozdulattal visszaküldtem a cső végét a kertjébe......
Pár órát ment még, mire észrevette.
Előzmény: Törölt nick (108)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.31 0 0 109
Embere biztos van az ömkormányzatnak, mert azt a k..va 4-5 ezer Ft-ot azonnal be bírják szedni a közterületi sóderfoglalásból :-((((
De pl. augusztusban sem tesznel semmit drága közterület felügyelőink a parlagfű ellen.
Közcélú felajánlást teszek: ilyen témájú képeket kedvezményes áron laborálom :-)))))
Előzmény: andzsin (107)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.31 0 0 108
Emberek, ez a kis fustoles kuglof a pocegodor+buvarszivattyu+oszt ki a szemkozti arokba (ossz)nepi mulatsaghoz kepest....
Előzmény: andzsin (106)
andzsin Creative Commons License 2002.10.31 0 0 107
Igazából meg kellene kérdezni a Hivatalban, hogy mit szólnának hozzá, ha mi csak úgy önkéntesen fényképeket küldözgetnénk neki, érne e ez valamit? Mert hogy ők maguktól a kisujjukat sem mozdítják, arra ide a bökőt...
andzsin Creative Commons License 2002.10.31 0 0 106
Éljen nikon!!! Nekem amióta itt lakunk ez a mániám, a múltkor az egyik f...szkalap, majdnem megvert mert lefényképeztem, hogy füstöl, egyébként némi kockázatot megér, ez a leghatásosabb megoldás, mert abbahagyta. oda kell menni, fényképezni, mikor el kezd sötétedni hadd villanjon a vaku, hogy észrevegyék, és bejelenteni, hogy beküldöd a Polgármesteribe és jó kis bírságra számíthat. A múltkor meg egyzserűen lelocsoltam az utcán füstölgő falevélhalmot.

Az igazság az, hogy van Érdnek rendelete erről, én elkértem, tavasszal és ősszel 2 hét áll mindenki rendelkezésére, hogy füstölögjön, egyébként pénzbírság jár érte. én csak azt nem értem, hogyha úgyis szegény a város miért nem lehet két embert alkalmazni, akik állandóan járnák a várost és kiszabnák azt a k...rva bírságot. Kultúrált népek pl. én beleteszem egy zsákba oszt annyi. Nem csíptetem a szomszéd szemét, és főleg nem idegesítem ilyen baromságokkal. Egyszerűen nem is értem az embereket. Az egész persze akkor a legfaszább, amikor 45 fok van nyáron és este szellőztetni akarsz és álla levegő már két hete és akkor valaki befüstöl, na az a legjobb, azt komálom a legjobban.

Egyébként akiknek csak szóltam érte mindegyik agresszívkodott, hogy lenyomja a torkomon, meg húzzak innen, meg stb. stb. Az mi önkormányzatunk meg sz....rik bele mindenbe jó magasan. Az a lényeg hogy a zseb legyen tele, a hülye városlakók meg kit érdekelnek.

cs_geza Creative Commons License 2002.10.31 0 0 105
Nalunk a szomszed neni piromanias, minden penteken meggyujt az utcan egy adag levelet, aztan hazaerek es eloltom (akkorra mar o hazamegy, nem allando lako csak udulni jar). ;) A tobbi szomszed vagy gyujti es 1xre egeti el (neha szoktunk nagy tuzes napot tartani) vagy a kukaban kuldi el (pl. en is).
Otthon Debrecenben egy hasonlo avaregetes alkalmaval faterom kihivta a tuzoltokat az illetore, az is annyit csinalt, h begyujtotta aztan elment otthonrol, az avar meg csak parazslott es buzlott. (asszem ilyenkor tuzoltoek kifizettetik az illetovel a kivonulast)
Előzmény: nikonaprofi (104)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 104
Van-e valakinek valami ötlete a füstölőkkel szemben?
A hócipőm van teli, hogy este hatalmas szmog üli meg a várost, mert mindenki füstöli az avart, ahelyett, hogy elvinné valamelyik konténerbe. Mintha rémlene, hogy önkormányzatilag lenne tiltva a füstölés, de erre nagy ívben sz...rik mindenki. az önkormányzat is, hogy betertasson egy rendeletet. Pedig a közterület felügyelőknek is jót tenne egy séta hétvégén a városban. Bezzeg mikor építkeztünk, és egy alkalommal a ház előtt tettek le pár köbméter sódert, mire beértem az önkormányzathoz fizetni, már ott is volt a házunknál az ellenőr.
Nem dühöngök tovább.....
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 103
Errol mar olvastam (asszem a Nepszabiban) es tenyleg jokat irtak rola, asszem a baratnomnek ajanlotta is valaki.
Előzmény: nikonaprofi (102)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 102
Amennyi a Riminyáki útról megítélhető, szombat esténként szoktak álldogálni a parkolójában. Az tény, hogy 3-4ezer forintos kajákra nem kalkulálható fix teltház. No, de majd meglátom.
Mi évente csinálunk egy céges vacsit, ilyenkor novemberben, és preferáljuk a helyi vállalkozásokat. Az Admirális pl. nagyon kellemes hely volt tavaly. Ott sem volt tömeg, pedig az az étterem, ill. a főszakácsa több nagy gasztronómiai díjat nyert, és Bp-ről is kijár hozzájuk sok ember.
Előzmény: cs_geza (101)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 101
Nekem az a furcsa a helyben, hogy a nap barmely szakaban mentunk, sosem volt senki, vagy max. 1-2 asztalnal ultek. Szombat este sem voltak. Akkor mibol megy? Az araik annyira nem magasak h ennyibol megeljenek vagy csak en jarok lehetetlen idopontban....
Előzmény: nikonaprofi (97)
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.10.30 0 0 100
Nagyszerű :-)
Előzmény: cs_geza (99)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 99
Beszeltem telefonon az illetekes elvtarsnovel ;) rabolintott, ugyhogy mehetunk! :))))))
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 98
Még tavasszal beneveztünk az érdi kertpályázatra. Ma hozta a posta az emléklapot, díjat nyerni sajna nem sikerült. Mondjuk idén már több volt a pályázó is.
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 97
Na, én oda nem mennék be, de ez csak amiatt van, hogy volt szerencsém egerszegi apjához, aki olyan ordenáré hangon beszélt nálunk az üzletben, hogy ezek után nem volt ínyemre megkóstolni a pizzájukat. Pedig amúgy szeretem.
Előzmény: cs_geza (95)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 96
:) Oksa!
Előzmény: parkvárosi lány (93)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 95
Sok sikert hozza! Mi csak az Egerlyuk pizzeriat probaltuk ki parszor, a pizzaik jok, de a halas kajakra mindig mondtak, hogy epp nincs hozza alapanyag. :(
Előzmény: nikonaprofi (94)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 94
Tegnap megtekintettem a Festal éttermet. Belülről jól néz ki, az árak is kellően magasak ahhoz, hogy minden kifogástalan legyen. Mindenesetre foglaltam asztalt a céges vacsoránkhoz, aztán majd beszámolok arról is, milyen hely.
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.10.30 0 0 93
Én zöldesszürke-metál terepjáró. Rövidke konvoj leszünk, tényleg :-)

Előzmény: cs_geza (91)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 92
:((( Jo utat, majd beszamolunk az elmenyekrol.
Előzmény: nikonaprofi (90)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 91
Ketautos? Ok! :) Akkor szombat 13.00, parkvarosi Shell kut, piros Suzuki. Te/ti?
Előzmény: parkvárosi lány (89)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 90
Sajna, én kihagyom. családi program jött közbe, Debrecenben leszek.
Előzmény: cs_geza (88)
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.10.30 0 0 89
Nekem teljesen jó! Ne találkozzunk előtte Parkvárosban - Bem tér, Shell kút, vagy ilyesmi -, és aztán konvojban tudnánk menni? (Pici konvoj is konvoj :-) )
Előzmény: cs_geza (88)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 88
Javasolnek egy szombat 13.00-t (kenyelmesen, ebed utan), esonap vasarnap idopont uez. Megfelel mindenkinek?
andzsin Creative Commons License 2002.10.29 0 0 87
A vitorlázógépekkel semmi bajom nincs, azok még szépek is, de ezek a Messerschmidtek:))))

Azt már tapasztalaom, hogy Parkvárosban az embereknek elege lett a várakozásból, és jó néhány helyen le van aszfaltozva az utca, pl. a Bem téri buszmegálló melletti utca felfelé, a Folyondár egy része, szóval megy ez itt csak az önkormányzat sz...ik bele.

babydevil Creative Commons License 2002.10.29 0 0 86
Sziasztok!
Nem tüntem el, csak eddig a munka oltárán áldoztam. Szombat-vasárnap kinn leszünk (persze ha nem lesz túl rossz az idö). Általában 11 órára körvonalazódik (igy év vége felé már nem sürgös semmi), hogy mi az aznapi tervünk a reptéren. Ha ki akartok jönni, elötte azért hivjatok fel. Ha kijöttök akkor engem keressetek meg, mert azért nem egészséges ha "civilek" császkálnak pl. a leszállómezöben.Barátnö, gyermek... nem akadály, de ha valamire azt mondjuk, hogy nem szabad akkor arra tényleg oda kell figyelni, merthogy a repülés egy "veszélyes üzem".Pl. tilos a csörlökötelek között és a felszállásra váró vitorlák közt ugrálni...
Ha van szabad kétüléses repcsi és éppen nincs repülésre váró növendék, akkor repülhettek is.
Lesz kint olyan oktató is, aki a most következö kezdöcsapattal fog foglalkozni, ha tényleg érdekel el tudja mondani a "kiképzési tematikát" (vagyis hogy hogyan lesz valakiböl pilóta).
Szóval hivjatok ha van valami.
sziasztok:
babydevil
(Paulinyi Zsuzsa, 0630-200-9995)
Előzmény: cs_geza (82)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.29 0 0 85
Ördögkölyök, Tied a pálya :-))
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.10.29 0 0 84
Topiktali a reptéren? Nekem is tetszik :-)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.29 0 0 83
Elképzelhető, bár a családdal még nem egyeztettünk. Ha megyünk, akkor nem gond két kíváncsiskodó gyerkőc?
Előzmény: cs_geza (82)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.29 0 0 82
Te, ez engem valszeg erdekel...;) Most hetvegen is kint lesztek? Mikor? (elorelat6olag?) Kimehetek oda "civilkent", korulnezni, kivancsiskodni? (valszeg a baratnomet is viszem, biztos ot is erdekelni fogja)
Nikon, te is jossz?
Előzmény: babydevil (79)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!