Keresés

Részletes keresés

In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4415

Jajjj de hüle vagy!!!! :-)))))))) BUÉK!

(Mai hasfogos röhögés...)

Előzmény: MrJones512 (4413)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4414

Most meg simán tölti lefelé a Newpipe a partizános tüntetésvideót. Amire aznap megrogyott.

Hát ilyet még a boha nem baszott.

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.08 0 3 4413

Offline írok. Ilyenkor eleve van egy jókora csúszás, mer' egyik nap mentek, másik nap otthon megírom a választ, harmadik nap meg beküldöm.

És ez az a helyzet, amikor kábé minden rendbe' megy, mert van olyan is, hogy a kevésbé fontos válaszok be se mennek, mert 1xűen nincs idő rá.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkinek Boldog új évet kívánjak! :)

Előzmény: In Lak'ech (4410)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4412

Csak hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, tök vicces, hogy bemegyek a "HUSZ kérdések, problémákba, mert látom, hogy itteni topiktárs nehezményezett valamit. Mondom magamban, megnézem mit. De ha már ott vagyok, megnézem, másoknak mi b@ssza a csőrét. Erre fel mit ad Isten, máris puncis, f@szos topikokban találom magam. Igazi felüdülés. :-DDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 -2 2 4411

Nem is voltál te igazi fideszes! :D

Csak konzervatív, azzal meg nincs semmi baj. Egyébként a fideszességgel se volt sokáig baj, amíg túszul nem ejtették az országot. Anyám is fideszes, sose volt ez probléma köztünk. Ezerszer leírtam, hogy az a jó választási végeredmény, ahol én is elmondhatom, amit akarok meg más is elmondhatja, amit akar. Akár a mihazánkos vagy az MKP-s is, és az aktuális kormányzat igyekszik úgy kormányozni, hogy minél kevesebb embert rövidítsen meg és minél több állampolgár legyen elégedett a hétköznapjaiban azzal, ahogy a dolgok mennek. Ha ilyenek a pártok, akkor édesmindegy, hogy éppen CDU vagy SPD-koalició van, és négyévente korrigálható, hogy az alkalmatlanokat megbüntessék a szavazók. A baj ott kezdődik, amikor egy fideszes meg akarja mondani, hogy ki miről írhat a fórumon vagy kormánypárti biztatásra dehumanizálja az ellenzéki szavazókat (libkányozás). Az már ugyanis nem a politikáról szól, és a népirtások kezdődnek így.

Egyébként azon kéne elgondolkodni, hogy Bélát, és pláne kibét miért triggerelte ennyire, hogy azt írtam: ne vegyük készpénznek, hogy pszichopata Magyar Péter (úgy is mint Orbán kihívója)...

Előzmény: In Lak'ech (4406)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4410

Te "hováig" nem vagy képes visszaolvasni??? :-))))

Nekem itt három oldal már történelem.

Előzmény: MrJones512 (4387)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4409

Macseknál egy k.anyád azt jelenti, hogy egyenrangúnak tart.:)

Előzmény: Nyaky Z. (4392)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4408

Nem azért, de te sokszor elkezdesz általánosságban bölcselkedni olyan dolgokról, amikben engem konkrét tapasztalatok értek. Dopét a Puzsér videó előtt is nézegettem, de utána fokozottabban. Mondjuk szerintem amikor épp arról élőzik, hogy ő most már szépen  lenyugodott és visszatért a  buddha állapotba, akkor az élő alatti chat alatt szükségszerűen megjelenő trollokra elkezdeni folyamatosan trágárkodva reagálni, hát... sosem volt az a buddha olyan nyugodt, mint állítja, még akkor sem, ha a Dopében tényleg van egy ilyen kettősség, a dúvad meg a törekvés a megszelídítésére. Az ott elég illúzióromboló volt, bár korábban sem voltak komolyabb illúzióim ezzel kapcsolatban, de alapvetően olyan nagy jelentősége ennek az egésznek nincsen.

Előzmény: MrJones512 (4388)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4407

Szerintem azért a háttérben már feladták neki postán a szopórollert. :)

Előzmény: MrJones512 (4403)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.08 -1 2 4406

Azért egy fideszesből biztosíthatlak, hogy szalonna lett. Nem is akármilyen. Jó, ízletes, eredeti, tölgyfaforgácson füstölt.

Üdvözlettel,

Szalonna

:-)))))

Előzmény: Törölt nick (4357)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.08 -2 1 4405

:D

Előzmény: MrJones512 (4403)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4404

Látod, hogy soha. :D

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (4395)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.08 0 3 4403

Bástya elvtársat (Magyarországot) már meg se akarja merényelni senki. :(

Előzmény: Törölt nick (4400)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4402

Ld. Mianmar, ahol buddhisták üldözik a muszlimokat... Az ember az ember marad, húzzon magára bármiféle köntöst vagy ideológiát.

Előzmény: MrJones512 (4388)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4401

Fejétől bűzlik a hal. :)

Előzmény: MrJones512 (4387)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4400

Egyébként tök vicces, hogy ahhoz képest, hogy mennyit vannak emlegetve a németek meg az USÁ-kok a magyar hírekben, fordítva ez meglehetősen ritka, simán lekörözik a magyar híreket az éhező szomáliaik. ;P Amikor Amerikában éltem, szerintem egyszer se volt szó Magyarországról a híradóban, vagy ha volt, nem hagyott bennem mély nyomokat.

Előzmény: MrJones512 (4384)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4399

Többé-kevésbé objektívek voltak, inkább Magyar Péterről meg az eseményről tájékoztattak. Orbánt csak annyiban említették, hogy volt két nyilatkozó is, angolul nyilatkoztak, az egyik azt mondta, utálja Orbánt, ennyi maradt meg az egészből. Meg hogy a kormányzásban jelenlevő korrupció ellen tüntetnek és említették a kegyelmi ügyet is.

Előzmény: MrJones512 (4384)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4398
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 0 4397

Én írtam! Bélára. :)

Előzmény: pákosztos cica (4376)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4396

Ez is egy fideszes önáltatás, hogy mindenki a pénz miatt jön el. Közben meg ha megmondanám, mennyi volt az árbevételünk a csúcson, seggre ülnél. Az első két évben a megtakarításainkat éltük fel, miközben én még járkáltam haza az üzleti partnerekkel kommunikálni... Sajnos önbeazonosítás nélkül nem tudom leírni, hogy mi vezetett ide, de képzeld úgy, hogy meg lettünk leisztingerelve és a másik vasunkról is belerúgták a pecsenyénket a tűzbe, azok, akik közelebb álltak hozzá...

Se hitelünk nem volt, se más tartozásunk, pénzünk és megtakarításunk is volt, egyszerűen besokallt a férjem és az első állásajánlatra eljöttünk külföldre.

Előzmény: kibé1 (4372)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.04.08 -2 1 4395

mikor tannulod meg végre, hogy nem magyarázkoduk, mert semmi szükségünk rá? :)

Előzmény: Törölt nick (4393)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4394

"...az a hazám ahol születtem, élek."

Nekem is. Problem? Volt, hogy a születési helyem és a hazám egybeesett, de már nem így van. És ki tehet erről? Na ki?

Előzmény: kibé1 (4369)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4393

Pákosztos cicát is meglepte, mégse kezdett személyeskedni meg bunkóskodni. 

És mit írtam volna? Nincs is magyar lakcímem, hogy lehetne az a hazám, ahol nem élek, és ahol számonkéred, hogy elég magyar vagyok-e ahhoz, hogy politikáról beszélgessek a fórumbarátaimmal? Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, abban pont benne volt ez a mentalitás. Miért dörgölőznék a bántalmazókhoz, hogy hazámnak nevezhessem Magyarországot? Ha én oda nem kellettem, akkor ők se kellenek nekem. Én nem vagyok olyan menő,mint az intel vezérigazgatója pár évtizede, aki kikérte magának, hogy magyar származásúnak titulálják. De a szavai ülnek és ütnek. És nem fogok hazudozni, hogy te jobban érezd magad, mert te elhitted, hogy ott élnie és halnia kell annak is, akiket elnyomtok, lenéztek, libkányoztok stb.

Előzmény: kibé1 (4365)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4392

Mi csúszott ki a szádon? 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (4391)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.04.08 -2 0 4391

hesspicsába, kicsiszívem

Előzmény: Nyaky Z. (4389)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4390
Előzmény: Nyaky Z. (4380)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4389

Azt hittem, rakpartálmodozása kiakasztotta nálad annyira a zuschlagométert, hogy többet nem veszel tőle semmit a lelkedre, mert nem olvasod soha. Hát tévedtem.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (4355)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.08 0 1 4388

"é s ekkor a Buddha nem bírta megállni, hogy ő is folyamatosan ráírta, hogy szopjátok buddha faszt. Vagyis ő sem őszinte."

Erről most eszembe jutott egy mém, amin egy kopaszra nyírt tibeti szerzetes valami úton éppen áthaladva "bemutat" egy - feltehetőleg rádudáló - jármű vezetőjének. :)

Szóval azért... ahogyan a kereszténység sem az abszolút béketűrést jelenti (csak a rá való mindennapos törekvést!), úgy a buddhizmus sem garantálja, hogy a híveik afféle zsigertelen pszichopatákká válnának.

Vagyis igen, egy buddhista embert is ki lehet borítani, legfeljebb kevesebbszer (és/vagy kevesebb időre), mint ha nem lenne az.

Előzmény: búvár-halász (4238)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4387

"Gondolok itt pl. erre, ami simán belefér, hogy elhangozhasson. Egy olyan topikban, amire jobban oda kéne figyelni, hogy mi zajlik, mert hát köztudottan zűrös hely. De ez rendben van, ezen senki nem is akad fenn."

Nézd... ahol a moderáció főbazmegjének a közismert fikája dettó ilyesmiket firkálgat, oszt' max. törlés a jutalma, mer' ő a főbazmeg, ott ebből standard lesz.

Oszt' ennek a fajta személyes példamutatásnak - mert egy vezető mindig(!) példát mutat (ha akarja, ha nem) - szok' lenni olyan végeredménye, hogy pölö Ceausescut se a sittről, ágyból-párnák közül vitte el az ördög.

Szerintem ezért a polon simán kijárt volna neki egy root. Neki is, meg a fölötte lévő zsicizőnek is.

Fasírtig legalábbis egész biztosan.

Előzmény: Törölt nick (4196)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.08 0 2 4386

Születhettél volna egy repülőgépen, óceánjárón, vagy egy külföldi nyaraláson is.

Tehát nem az számít, hol születtél.

S akkor arról még nem is szóltam a Jueszéjről, aminek minden lakója máshonnan származott.

A jelentése szabatosan:

"A haza az az ország, népközösség, amelyhez az adott személy tartozik, ahol otthon érzi magát, egyben az a hely, ahol az emberek nagyobb csoportja életlehetőségekre talál. Átvitt értelemben arra a területre, vidékre is alkalmazzák, ahonnan valami elterjedt"

Előzmény: kibé1 (4369)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!