Jó reggelt! Látod b..., kicsit nem figyelsz, aszt minnyá dógozni akarsz!!! Irgyak föl valamit? Monnyuk egy palack villányi cabernet sauvignon (csak a példa kedvéért), elfújja egy időre az ilyen gondokat (egy hétig naponta 1x, szigorúan szájon át, belsőleg alkalmazva, felrázás nélkül). :)))))))))))))))))))))
Szia!
A derekam még nem az igazi, de az ápolónők gyönyörűek voltak, a gyógytornászok még jobbak, csak ne lettek volna olyan szemtelenül fiatalok, némelyik fiatalabb volt talán még a lányomnál is. Reggel akarom tesztelni a derekam, megnézem a gyurgyikat, persze a hátizsákból kipakoltam mindent, csak az 500-as meg a gép.
Hát kis mennyiségű párlatot ne is vigyél, legalább egy hordót guríts oda pöstieknek, na meg persze a vidéki vendégeknek.
Nincs túl nagy érdeklődés a Kassai féle lovasíjász versenyre...:S Azért nyomatom ennyire a dolgot, mert úgy néz ki, hogyha nem tudom telerakni az autót akkor egyedül nem tudom kifizetni a benzint. Még 3 hely van. kb. 600Ft lenne a benzin + 500 a beugró a Völgybe. Érdekes program, sok jó fotótémával! Maga a verseny is egy különleges dolog, de főleg utána a bemutató az, ami maradandóbb élmény!:) Még 2004-ben voltam anno, ezeket a képeket a szappantartómmal lőttem ott. :D Ezen a képen a leendő bérmaapám, a legjobb barátom van: :D
Ma éjjel megint polgárőrautó lesz belőle. Mindjárt indulok szolgálni egy kicsit a közjót. A rendőrök meg csak az autósokat tudják baszogatni, betörők után menni az már nehéz.
Nekem nem nagyon tetszik. Nem vettem, hanem tartozás fejében kellett elhoznom. Menni jó vele, meg kevés km. van benne, így nyúzom még egy ideig. A kép a csajom szappantartójával készült, nem dslr.