mostmááá mégegyszer nem tenném ide magunkat ország-világ szeme láttára, olyan, amin meg nem vagyunk rajta csak vár van. A keraki vár kb. összes köve egyenként. Ez azért jó, mert a vár legalább nem ugrált el, mint a Fanni, ugyhogy az mind sikerült... ja, várjatok most jutott eszembe, hogy van még néhány Holt-tenger naplementében, azokat majd megpróbálom....
köszi, de egyelőre nem tudom mit lehet. Kaptunk kölcsön egy digitális gépet, de egy régebbi tipust, és egy csomó kép nem lett jó, most fényképeztünk először ilyennel, itthon sem volt idő gyakorolni. Nem tudom milyennek kellene lenni egy digitális gépnek, lehet, hogy én voltam nagyon béna, de egy csomó kép bemozdult. Várni kellett egy kicsit (egy harkály volt a gépben, az csinálta a képet), de a Fanni sose tudott várni...szóval egy csomó bemozdult képünk van.
Azok lettek jók, amikor a tengerparton a 3 pasi építette a Fanninak a homokvárat... :)) kicsit el volt kényeztetve... tök jól néztek ki... komoly pasik egy rakás mobiltelefonnal, és hozták neki kisvödörben a vizet a tengerből... :)) ezért már megérte kimenni... :))
nincsenek nagyon olyan fotók most, amiket fel tudnék ide tenni... ha emlékeznék hogy kell... ez egy sima baráti látogatás volt, nemsok egyéb fotó készült...még én se láttam az is hogy sikerült...
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) Megjöttünk!!! :( Sajnos nem sikerült megint lekésni a repülőt, pedig próbálkoztam nagyon!! :)) megyek, egyelőre ennyi, mert naggggyon álmos vagyok, egy hete nem alszom. :))
Aqabában minden a régi, semmi gond, béke, nyugalom, napsütés....rém veszélyes egy hely. Voltunk Ammanban is, semmit nem lehet érszrevenni. Persze reszkettük rendesen, ahogy kell. De nem mert féltünk, hanem mert a Holt-tengerhez indultunk, csak igy alakult, mezítláb, 3/4-es nadrágban, pólóban... és kb. 10 fok volt este, meglátszott a lehelet...