"Tudja- e valaki milyen arakon mennek az allolampas cupek. Tudok egy eladot Keves kilometerrel. Talan erdemes lenne megvennem, es azt uzemben helyezni."
vegyes árakon mennek, olyan 4.-5.000 Eur-tól már szépeket lehet kapni!
"A gond az az auto kulfoldon van."
Sztem nem gond (a tipuseredeti).
"Szamolva a jarulekos koltsegeket nem lesz egy olcso mutatvany. Ez egy 250-es automata, szerintetek mennyi erre a regisztracios ado?"
Oldtimerre 0 Ft. a regadó. A 250-esek SZVSZ nagyon jók! Képed, egyéb infód nincsen róla? Csak nyálcsorgatásra! :-)
Nekem 98 ota van meg az allolampasom. Az utobbi 4 evben nem hasznaltam mert kulfoldon laktam. Nem is gondoltam hogy ekkora nepes csoport tartozik a hivok korebe. Ugy latom ez a topik is igazan el. Egy fel napja regisztraltam ide, de most mar elgondolkodtato hogy egyaltalan eladjam -e. Oszinten szolva nagyon sajnalnam. De a motor halala igazan aggaszt. Most 200D de ha felujitasra kerul sor 240-es lesz. Na jo nem lesz egy taltos, de szerintem ez ugy is egy elmeny lesz.
Tudja- e valaki milyen arakon mennek az allolampas cupek. Tudok egy eladot Keves kilometerrel. Talan erdemes lenne megvennem, es azt uzemben helyezni. A gond az az auto kulfoldon van. Szamolva a jarulekos koltsegeket nem lesz egy olcso mutatvany. Ez egy 250-es automata, szerintetek mennyi erre a regisztracios ado?
Van egy Allolampasom, mely nincs rossz borben. Igaz evek ota nem hasznalom. Van hozza tengernyi alkatreszem, kozte szamtalan ritkasag. A gond az hogy a motorja halott. Nem e tudja valaki hogyan lehet beletenni egy korszerubb mercimotort. Nem talalok hozza jo allapotu alsoszuros motort. Mar az is megoldas lenne ha bele tudnam epiteni egy 23-s motorjat. De az igazi egy 250-es diesel motor lenne.
Van e megoldas ra beletenni egy felsoszuros motort.
Régóta nézem a beszélgetéseket.Nekem is van egy állólánykám, de sajnos régóta pihen.:(
most kezdem előszedni. És sajna a motorját fel kell újitanom.
74-es nagyon vegyes masina.Eredetileg 250-es benzines.ó,aut. váltós(kormány)volt klimával. Ezután 200D munkásautóvá züllött, míg 98-ban felújítottam. Szép eredeti színt kapott és egy rossz gépmunkával felújított mocit( a hüvelyek keménysége a vajéval vetekszik:( )Épp a hf-et csinalgatom.
A hatso resze alul nem valami szepen lett megcsinalva a 280 E-nek, de ha a tobbi olyan , mint a kepeken, akkor jonak tunik...Egyebkent automataval nem tul harapos az also tartomanyokban, de 3000-tol raketa lesz....:-) Belseje finom eredeti !
nekem ezzel a motorral a W116-om (1974) négy fokozatú kéziváltóval 12l körül megállt. Nekem is kellemes meglepetés volt, de minden erölködés nélkül hozta ezt. (mármint nem kellett tojást tenni a gázpedál és a lábam közé)
tegnap, amit beszéltünk: svájci doktor feleségé, csak 7végén használt, garázsban tartott... (ez nem a belinkelt kocsira vonatkozik, csak a magyar autópiacra :-( )